baby1221 10.03.05, 15:33 prosze odezwijcie sie mamy dzicei leczone w Poznaniu na ul. Szpitalnej.chciałaby porozmawiac Pozdrawiam ANIA moje gg 3701340 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jumi2 Re: Poznan ul Szpitalna 10.03.05, 20:10 witam moj synek jezdzi na badania kontrolne do Poznania na ul szpitalna.co by s chciala wiedzieć? nasze nastawienie do tego szpitala jest średnie.ale mają dobry sprzęt i fachowców też. synek mial robioną balonoplastykę jako noworodek i zabiegł przebiegł bardzo pomyślnie za co będziemy wdzieczni do końca życia. Odpowiedz Link Zgłoś
baby1221 Re: Poznan ul Szpitalna 10.03.05, 21:15 hej,mój synek tez jest pod kontrola szpitalnej i czekaja go jeszcze operacje.teraz bedzie miał cewnikowanie serca i niewiem czy na noc moge z nim zostac?bo jak bylismy połtora roku temu to mozna było zostac na noc na krzesełku a teraz jak jest?niewyobrazam sobie zostawic go na noc bo sie jeszcze budzi mając 2 latka. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jumi2 Re: Poznan ul Szpitalna 10.03.05, 21:33 wiesz co nie wiem dokładnie jak jest teraz bo minęło juz 13 miesięcy od zabiegu ale myśle ze tak na krzesełku ppozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ewelia5 Re: Poznan ul Szpitalna 11.03.05, 08:10 myśle że na pewno można zostać. Tylko trzeba to omówić z lekarzem moje gg 5195079. byłam tam sporo razy Odpowiedz Link Zgłoś
baby1221 Re: Poznan ul Szpitalna 11.03.05, 14:50 dzięki podtrzymałas mnie na duchu ,mam nadzieje ze lekarz pozwoli mi zostac na noc z małym.do usłyszenia pa pa pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mamamaksia1 Re: Poznan ul Szpitalna 12.03.05, 09:14 Witam.Z calym szacunkiem dla poznanskich lekarzy, ktorzy niewatpliwie sa fachowcami, ale ja swoje dziecko przewiozlam do Krakowa.Teraz przy porownaniach jestem sobie wdzieczna za determinacje w dzialaniu.Dzieki temu moj najdrozszy synek zyje.Duzo by opowiadac.Groteska w Poznaniu spowodowala ze opadly mi rece na mysl o sluzbie zdrowia, Krakow przywrocil mi wiare w Lekarzy. Sluze blizszymi informacjami w razie potrzeby. Magdalena, mama Maksia HLHS, Poznan. Odpowiedz Link Zgłoś
jumi2 Re: Poznan ul Szpitalna 12.03.05, 11:39 witam mamę maksia jezeli możesz to napisz o co chodzi odnośnie szpitala.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
magda.evie.zoe Re: Poznan ul Szpitalna 18.03.05, 22:33 Moja córeczka też jest pod kontrolą Szpitalnej - ale operowana była w Łodzi przez doc. Molla (przewspaniałego człowieka). Niby nic do zarzucenia Poznaniowi nie mam a jednak o odziale kardiologicznym na Szpitalnej mówi się, że dzieci tam leżą na baczność - i coś w tym jest, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
beatanowak2 Re: Poznan ul Szpitalna 19.03.05, 09:42 witam cię serdecznie moje dziecko też było sierowane do szpitala na Szpitalnej i pani ordynator chciała mi go uśpić na badanie echa serca ale się nie zgodziłam moj synek urosził się z wadą vsd jaki problem z serduszkiem ma twoje dziecko jesli moge spytać? w każdym razie Na Szpitalną napewno nie wrócę. trudno jest się dostać do tego szpitala co byłaś? moge prosić cię o namiar tego wspaniałego lekarza? będę wdzięczna mama MACIUSIA. Odpowiedz Link Zgłoś
mahania Re: Poznan ul Szpitalna 30.03.05, 22:59 Witam wszystkich rodziców których dzieci leczone były w Poznaniu. Mój syn tez miał pierwsza operacje na serce w poznaniu- zespolenie tętnicy płucnej z tętnicą ppodobojczykowa. Na kolejną operację pojechaliśmy w styczniu tego roku do Krakowa.polecam ten ośrodek i oczywiście prof. Malca. A o Poznaniu nie chce sie wypowiadać, bo nic dobrego nie mog,ę powiedzieć. Aniu my już e- maolowalyśmy. Jestem mama Miłosza. Odezwę sie bezpośrednio na twój adres Odpowiedz Link Zgłoś