Dodaj do ulubionych

wilgotne, zimne rączki

IP: *.* 22.11.01, 18:34
Moja 4 miesięczna córcia ma często wilgotne rączki, do tego są zimne. To samo ze stópkami. Nie wiem czy mam się martwić, czy może to normalne. Spotkałyście się już z tym ? Poradźcie :)
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: wilgotne, zimne rączki IP: *.* 28.11.01, 23:53
      niewiem czy toto samo ale moj ma zimne poty czasami potrafi byc caly zimny i zarazem wilgotny-spocony na calym ciele ma jakby zimne poty lekarz stwierdzil ze to niby z oslabienia po jakis lekarstwach ale ja nie jestem tego taka pewna
    • Gość: guest Re: wilgotne, zimne rączki IP: *.* 29.11.01, 11:46
      Dziś byłam u pediatry (szczepienie) i lekarka zwróciła uwagę na to, że Emilka ma właśnie takie rączki i nóżki jak opisałaś. Zwiększyła nam dawkę wit. D3, bo mogą to być objawy jej niedoboru.Pozdrawiam,Ania i Emilka (prawie 2 miesiące)
      • Gość: guest Re: wilgotne, zimne rączki IP: *.* 29.11.01, 14:08
        Zgadzam się, może to byc objaw niedoboru witaminy D3 - mój mały tak się pocił + nagłówce podczas jedzenia, kiedy pediatra kazał dawać witaminę po kilku dniach się polepszyłoale..może to też być np. objaw ubierania małej w mało przewiewne ubranka (takie z domieszką sztucznych składników) albo... taką juz ma skłonność 9w mojej rodzinie np. występuje duża sklonność do potliwości)Ania

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka