Gość: anulek IP: *.* 30.08.02, 10:20 Mój 10-dniowy synek dostał potówki- są głównie na szyi i za uszkami. Kompletnie nie wiem co zrobić, to b. brzydko wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: heldom Re: co na potówki u dzidzi???!!! IP: *.* 30.08.02, 13:01 Potówki można przemywać sodą oczyszczoną. Jest bezpieczna. Nie mart się, niedługo na pewno same znikną!Pozdrowienia, Dominika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agniesia1 Re: co na potówki u dzidzi???!!! IP: *.* 30.08.02, 18:20 przede wszystkim zacznij maleństwo lżej ubierać bo to główny powód potówek. Przemywać je możesz spirytusem salicylowym ( nasącz wacik i każdą z osobna przyciśnij i przetrzyj) od razu znikną. Pozdrawiam aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kmartyka Re: co na potówki u dzidzi???!!! IP: *.* 01.09.02, 16:22 ja kąpałam synka w nadmanganianie potasu . Działało , ale uwaga brudzi. powodzenia.kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agniesia1 Re: co na potówki u dzidzi???!!! IP: *.* 01.09.02, 16:24 ale nadmanganian potasu wysusza skórę i na dłuższą metę to nie wolno a bynajmniej nie powinno się Odpowiedz Link Zgłoś