Dodaj do ulubionych

koarktacja aotry

IP: *.* 21.02.03, 19:20
moj sym mial operowana koarktacje aotry. chetnie podziele sie spostrzezeniami z rodzicami podobnych dzieci.
Obserwuj wątek
    • Gość: gkasia Re: koarktacja aotry IP: *.* 16.03.03, 00:07
      czy nikt nia mial z kontaktu z ta wada???
      • Gość: _Tosiaa_ Re: koarktacja aotry IP: *.* 16.03.03, 10:07
        Moja córeczka Ada (23.07.1998) była operowana z powodu koarktacji w 18 dniu życia .Operacja była przeprowadzona w Łodzi przez dr Molla.Od tego czasu córcia jest okazem zdrowia :bounce:Wejdz na forum "przedstawmy się " i kliknij w wyszukiwarke "poszukuje rodziców dzieci z wadą serca ,tam jest cały wątek o maluchach po różnych wadach serca.Gosia :hello:
    • Gość: _Tosiaa_ Re: koarktacja aotry IP: *.* 16.03.03, 10:11
      Przed chwilą wysłałam nowy post do wspomnianego wątku ,powinien być na pierwszej stronie .Gosia
      • Gość: michah Re: koarktacja aotry IP: *.* 17.03.03, 12:18
        moja Julcia 15 miesięczna miała operację koarktacji aorty w 14 dobie życia w Poznaniu, jest wszystko ok! 0-502/09-33-54, nr gg 2344430
        • gkasiag Re: koarktacja aotry 29.04.03, 22:37
          jak zauwazyliscie ze cos jest nie tak?
          • agawol Re: koarktacja aotry 30.04.03, 10:00
            witaj,

mój Maciuś też miał COA [+ VSD + PDA] - był operowany w 8-ej dobie życia w CZMP
            w Łodzi. Za 2 tygodnie skończy 2 latka.
            O Jego wadzie serca dowiedzieliśmy się 0,5 gdz. po urodzeniu - Maciuś miał
            szczęście , zwężenie Jego aorty było "krytyczne" i gdyby na Oddziale Noworodków
            nie było takich wspaniałych lekarzy fachowców - już by Go z nami dziś nie było.
            Zresztą dużo by opowiadać. Jeżeli chcesz - pisz na priva.
            Agnieszka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka