Dodaj do ulubionych

bardzo powierzchowne potraktowanie tematu

IP: *.* 02.01.02, 16:39
bardzo powierzchowne potraktowanie tematuJestem zdruzgotana, nie wiem gdzie szukac rady. To moje drugie dziecko, tez karmione piersia w pelnym wymiarze. Coreczka ma 15 miesiecy. Pokarmy dodatkowe poza piersia zawsze przyjmowala bez entuzjazmu, ale ostatnio calkowicie odmawia. Przysysa sie do mnie na dlugo, czesto mnie gryzie, nawet kopie stopa w twarz, wierci i kreci. Kiedy widzi łyzeczkę z jedzeniem - histeryzuje. Pojedyńcze kęsy udaje mi się upchnąc bawiąc się w kotka i myszkę przez zaskoczenie. Co robic? Boje się, że taki stan rzeczy może zaszkodzic jej zdrowiu, przecież tylko mój pokarm nie wystarczy. Oczywiscie mam dość karmienia, ale w tym wypadku to nie jest glówny problem, choć też ważny dla mnie. Czy nie można mieć dziecka, które je???Czy ktoś da mi jakąs radę?Mój mąż jest zajęty, a rodzina daleko. Ogólnie finansowa cienizna więc nie mogę liczyc na osoby obce.Pomóżcie.Marta
Obserwuj wątek
    • Gość: Bialy Re: bardzo powierzchowne potraktowanie tematu IP: *.* 06.03.02, 21:19
      Prosto i na temat... dla kazdegoKarmienie piersia nie powinno byc bolesne aczkolwiek sa wyjatki. Karmie moja corke juz 2 rok i dopiero od kilku miesiecy nie bola i nie pekaja mi brodawki. Moj problem do konca nie zostal wyjasniony, a myslalo nad nim kilku specjalistow lekarzy i pielegniarek. Mam jednak doskonaly srodek na bol i pekniecia brodawek ktory moge wszystkim goraco polecic. Jest to masc o nazwie Marcalan. Zawiera tylko czysta lanoline. Smaryje sie nia brodawke przed i po karmieniu, nie trzeba zmywac przed karmieniem.
    • Gość: mamusia i tatuś Re: bardzo powierzchowne potraktowanie tematu IP: *.* 26.11.02, 17:35
      cieniuuuutko, cieniuuuuutko choć się staralli...może będzie lepiej... kto wie...
    • Gość: iii Re: bardzo powierzchowne potraktowanie tematu IP: *.* 07.01.03, 16:05
      Może i prosto, ale... Pomimo tego że są to informacje podawane prosto i w skrocie możnaby było pokusić sie o dadanie większeej ilosci informacji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka