olenka44 13.11.03, 09:51 Czy któras z Was podaje go dziecku , czy on pobudza apetyt. Mam problem z moim niejadkiem . Stosuję Bioaron C i chciałabym zmienic go na coś innego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edyta302 Re: MULTISANOSTOL 13.11.03, 13:23 Moje dziecko tez jest niejadkiem dlatego podawalam przez jakis czas Multisanostol, ale specjalnie nie zwiększył apetytu. Mała jedank chodziła jakby nyła "naładowana" dodatkową porcja energii, az kipiała, miałam wrażenie ze za chwile bedzie chodzic po ścianach. Biora pod uwage porę roku, a był to przezłom jesień/zima, kiedy to na dworze nie przebywała tak długo jak w lecie, to w domu wczyscy mieli juz dosyć jej energii. Moja koleżanka natomiast podawała dziecku tez ten specyfik i faktycznie pobudzał apetyt w jej coreczki. Teraz mam nowy sposób na moja mała. Co godzine przygotowuję jej jaką przekąskę. Nieraz namawiam, aby sama coś wymyslała. Lubi też robić z babcią np. pierogi czy gołąbki , cokolwiek i wtedy to co sama ulepi napewno zjada, bo jest dumna ze sama "ugotowała" obiad. powodzenia.pa Odpowiedz Link Zgłoś
olenka44 Re: MULTISANOSTOL 13.11.03, 15:23 Wielkie dziecki. Pomysł fantastyczny , w jakim wieku jest obecnie ? Moja ma 20 miesięcy. Odpowiedz Link Zgłoś