Dodaj do ulubionych

szorstkie kolanka

IP: *.* 02.01.03, 12:11
Dziewczyny,u mojej podejrzanej o skaze, 4 mies. Basi pojawila sie szorstka skora na kolankach. Mala jest karmiona butla mniej wiecej od miesiaca, pare dni temu przeszlam z nutramigenu na bebilon pepti. Czy to objaw alergiczny, jak myslicie?
Obserwuj wątek
    • Gość: IwonaCZ Re: szorstkie kolanka IP: *.* 02.01.03, 20:03
      U mojego Bartka od tego sie zaczęło tzn najpierw było czólko i poli czki, potem kolanka a potem już całe nóżki - diagnoza alergia.
      • Gość: ajka Re: szorstkie kolanka IP: *.* 05.01.03, 13:08
        iwona, a jak dlugo ten proces rozprzestrzeniania trwal? Bo u mojej na razie oprocz tych kolanek ok.
    • Gość: Małgosia24 Re: szorstkie kolanka IP: *.* 10.01.03, 13:29
      jak najbardziej jest to objaw alergii,jesli twój lekarz nie umie ci pomóc zwróc sie do kogos innego,moze prywatnie ale nie lekcewaz tych objawów,ja mialam podobny problem i potem było juz tylko gorzej,do tego stopnia ze dziecko mialo strupy na cialku a w niektórych miejscach skóra złuszczaał sie do tego stopnia ze jak zdejmowałam dziecku ubranka to sóra sypala sie na podłoge,przeczytaj sobie mój post"moje dziecko wyszło z ciezkiej alergii"jak bedziesz miala jakies pytania to chetnie pomoge,pisz na piv malgorzacia@interia.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka