kargab 27.03.07, 14:40 szukam dobrego pulmonologa w okolicach Katowic,czy ktoś moze mi takiego polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agkr Re: pulmolog na Śląsku 27.03.07, 14:42 a może być alergolog-pulmonolog? chodzi o dziecko ? Odpowiedz Link Zgłoś
agkr Re: pulmolog na Śląsku 27.03.07, 14:52 sorki może troche głupio to zabrzmiało czy chodzi o dziecko ale do kompa siadłam z ''doskoku''i jakoś mi sie wydawało ze jestem na emama ) jeśli jesteś zainteresowana alerg-pulmonologiem to napisz dam ci namiary Odpowiedz Link Zgłoś
kargab Re: pulmolog na Śląsku 27.03.07, 15:51 tak chodzi o dziecko w sumie o dwojkę Odpowiedz Link Zgłoś
agkr Re: pulmolog na Śląsku 27.03.07, 16:27 w Katowicach na dawnej ulicy Kasprzaka przyjmuje dr Widawska, niedawno komuś z tego forum ją również polecałam.Moim zdaniem jest b.dobrą lekarką Odpowiedz Link Zgłoś
kargab Re: pulmolog na Śląsku 27.03.07, 17:12 hihi,a ja sie u niej własnie lecze tzn,młodsza sie leczy,a ze starszą ide pierwszy raz,tylko ostatnio troszkę mnie ta pani zdenerwowala i szuakałam kogoś innego,ogólnie nie mam do niej jakichs wiekszych zastrzezeń,ale ze jest też pulmonologiem niewiedziałam Odpowiedz Link Zgłoś
agkr Re: pulmolog na Śląsku 27.03.07, 17:25 ale numer!!! jaki ten świat mały może nawet sie kidyś spotkałyśmy w poczekalni (hihi nigdy nie wiadomo kto jest po drugiej stronie) no to ja w takim razie odpadam bo innych lekarzy nie znam ale życze powodzenia w poszukiwaniach Odpowiedz Link Zgłoś
kargab Re: pulmolog na Śląsku 27.03.07, 21:07 ja na razie chodzę i będę chodziła do pani doktor,chyba ze mnie sama wywali,za to ,że jestem upierdliwa,ale mam juz dosc tych chorob a chciałam poprostu sprawdzić, czy jest gdzieś jakis inny rownie dobry lekarz Odpowiedz Link Zgłoś
kargab Re: pulmolog na Śląsku 27.03.07, 21:09 agkr,a kiedy macie kolejną wizytę moze sie spotkamy tam? Odpowiedz Link Zgłoś
agkr Re: pulmolog na Śląsku 27.03.07, 21:45 kolejną wizyte mam na 17 maja(pierwsze testy mojej trzylatki)no i jak mi nie wypali jakaś niezapowiedziana choroba to tego dnia tam bede. Odpowiedz Link Zgłoś
agkr Re: pulmolog na Śląsku 27.03.07, 21:50 nie jestem pewna czy cie nie pomyliłam z inna mama,ale to chyba ty pisałas ze dziecko ma nasilony kaszel i jednoczesnie czeka na wycięcie migdałka,tak? Bo u mojej starszej przed usunięciem migdała to były straaaaszne kaszle i nic nie skutkowało z leków od pani doktor nawet słynny singular który jej wcześniej pomagał, także styuacja może być u was podobna oczywiście to nie diagnoza ale sugestia(bo jakby to przeczytała biała dama z forum zdrowie dziecka) Odpowiedz Link Zgłoś
kargab Re: pulmolog na Śląsku 28.03.07, 10:07 tak raczj to ja pisałam i jutro idziemy do laryngologa wiec sie dowiemy,bierze singular i rzeczywiscie nic u nas juz nie skutkuje wiec czekam na jutrzejszą diagnoże a ja jak na razie u pani doktor mam byc 10 kwietnia,a potem zobaczymy,napewno tez jakos szybko bo musimy testy zrobić Odpowiedz Link Zgłoś