mijasia 04.12.07, 15:37 Czy słyszałyście o takim preparacie.Podobno super oczyszcza organizm z owsików lamblii , glist itd.Można go stosować nawet u malutkich dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziunia_f Re: Para Protex na robaki 04.12.07, 22:38 Wrzuc sobie haslo "para protex" w wyszukiwarke. Temat juz sie pojawial na forum. Ogolny wniosek jest taki, ze to kosztowny specyfik o watpliwej skutecznosci. Odpowiedz Link Zgłoś
margin1 Re: Para Protex na robaki 04.12.07, 22:57 nezgadzam się z opinią, że para protex ma wątpliwą skutecznośc. wlaśnie tym sie rózni od lekarstw na robaki kupowanych w aptece, ze jest bezpieczny. niestety nie zadziała on szybko tylko na efety trzeba czekać. sukcesywnie oczyszcza organizm z pasozytow a trwa to nawet trzy miesiące. Stosowalam go dla mojej córki ktora miala niespełna dwa latka. twało to długo ale pomogło. po roku jeszcze raz zastosowalam te tabletki profilaktycznie, po lecie( zabawa w piasku, kąpiele w basenie itp) naprawdę nie mamy klopotów z robakami. ale powtarzam trzeba byc cierpliwym. to nie jest zentel, ze efekt jest po dwoch tygodniach, ale co z tego jak pasozyty wracają. W przypadku para protexu pasozyty nie maja szans bo są atakowane przez dlugi czas takimi skladnikami ktore go zniechęcają do bytowania w organiźmie. to jest tylko moja skromna opinia. ja stawiam na para protex - jedyna wada to faktycznie drogo kosztuje. Odpowiedz Link Zgłoś