madziula2121 12.10.10, 20:02 Jeżeli karmie dzidzie bebilonem 1 czy mleko następne może być inne niz bebilon?np:gerber, nan? dziekuje za odp Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gavagai1 Re: Mleczko 12.10.10, 20:08 Madziulu! Mleczko następniutkie dla dzidzi może byc inne. Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
greenola Re: Mleczko 12.10.10, 20:16 Ja zmieniłam Bebilona najpierw na Nan później na Bebiko. Ale zanim to zrobiłam to najpierw zużyłam jedno opakowanie Bebilon2, po prostu powoli wprowadziłąm maluchowi mleko następne, jak już się do niego przyzwyczaił to zaczęłam kupować Nan a później Bebiko, mój syn postawił jednak na Bebiko Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 greenola 12.10.10, 20:24 Proszę, zmniejsz sygnaturę do regulaminowych 4 linijek. Większa jest niedopuszczalna. Odpowiedz Link Zgłoś
greenola Re: greenola 12.10.10, 21:54 Próbuje cały wieczór postaram się to jeszcze naprawić, przepraszam za naruszenie regulaminu, dopiero się wdrażam w forum. Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: greenola 12.10.10, 22:28 dzięki, od razu zablokowałam, żeby tego więcej nie oglądać Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 grennola 13.10.10, 14:17 Nie! Sygnatura nie może przekraczać swoją wielkością 4 linijek tekstu. Weź do ręki linijkę i mierz. Proszę jeszcze raz o zmniejszenie tej dużej sygnatury. Odpowiedz Link Zgłoś
b.bujak forum testowe 13.10.10, 14:21 forum.gazeta.pl/forum/f,1,Testowe.html tu sobie trenuj, nie na Niemowlaku Odpowiedz Link Zgłoś
atrapcia Re: Mleczko 12.10.10, 22:37 U nas była dokładnie taka sama kolejność i córce zdecydowanie najbardziej pasuje Bebiko. Z jedyną różnicą, że my musiałyśmy stosować hipoalergiczne... Co do pytania - mleko nie tylko może, ale nawet powinno być zmienione jeśli dziecku nie służy/ nie smakuje Odpowiedz Link Zgłoś
cytrynowa.lemoniada Re: Mleczko 13.10.10, 15:43 oczywiście że można, a co skazana jesteś na jedną firmę do 3 roku życia? Odpowiedz Link Zgłoś
madziula2121 Re: Mleczko 13.10.10, 19:10 Dziekuje za odp.dzidzia ma dopiero 4 miesiące, ale tak troszke sie przygotowuje do zmian, chociaż myślowo. Bebilon jest ok ale płaci sie za pudełko. Ale takie mąż kupil pierwsze w aptece i tak zostało. Jakoś tak wyszło bo na początku było zamieszanie z karmieniem. pozdrowienia dla wszystkich mam. Odpowiedz Link Zgłoś