skoczko 21.09.04, 22:37 Moja ośmiomiesięczna zraziła się do zupek nie chce ani słoiczkowych ani gotowanych, dodawałam jej soczku dosładzałam , ale nie ma siły żeby ją nakarmić może możecie coś doradzić. -- Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agul11 Re: Nie chce zupek 22.09.04, 11:31 może spróbuj zrobic purre ziemniaczane, leciusienko posolone, z masełkiem i mleczkiem ( kapeczką); moze nie pasuja jej pomieszane smaki i woli smaki pojedynczo wprowadzane? Od 9 -10 msc radzi się, aby dzieciom dawac "jarzynkę" + zupke, mysle ze mozesz spróbowac od jarzynki w forimie ziemniaczka, potem np. dodaj do niego mięska. Jest możliwe ze gesta konstystencja będzie lepsza. A może córka zabkuje? i dlatego nie chche jeśc? Może masz za mała łyżeczke? Odpowiedz Link Zgłoś
arzunia Re: Nie chce zupek 23.09.04, 18:53 mam dokładnie ten sam problem.....dostaje szału. moja ośmiomiesięczna Weronika dokładnie dwa tygodnie temu przestała jeść. ani kaszka ani zupka nic. mam nadzieję, że to minie razem z ząbkowaniem (idą jej cztery zęby na górze) bo inaczej to ja zwariuję. szczerze współczuję, bo pewnie masz to samo. dzisiaj zjadła kaszkę i deserek no i oczywiście cycuś Odpowiedz Link Zgłoś