aglamama 20.10.05, 19:34 Zastanawiam się jakie są ceny w sklepach ze zdrową żywnością. Zamierzam się tam zaopatrywać w warzywa i owoce dla mojego synka. Będe mu gotować sama obiadki. A wy skąd macie produkty na obiadki i deserki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joa8 Re: Zdrowa żywność 20.10.05, 21:30 ja kupuję warzywa i owoce od pani, która ma gospodarstowo ekologiczne i ma stoisko na bazarku obok mnie. Ma przepyszne dynie, cukinie, ziemniaki, marchewki, pietruszkę, maliny, gruszki. Ceny takie jak "normalnych" warzyw i owoców. W sklepach ze zdrową żywnością potrafią pojechać z cenami Mięsa nie kupuję, bo nie mam zaufanego źródła, dodaje te ze słoiczków Gerbera. Odpowiedz Link Zgłoś
mamkube Re: Zdrowa żywność 20.10.05, 22:07 A gdzie takie sklepy znależć? Mieszkam na śląsku i nie wiem gdzie kupić warzywka? Odpowiedz Link Zgłoś
aglamama Re: Zdrowa żywność 21.10.05, 11:03 Ja mieszkam w Krakowie, więc Ci nie powiem, bo nie znam twojego miasta. Wiem, ze u nas jest kilka takich sklepów. Popytaj moze na forum Śląska (jeśli jest) Odpowiedz Link Zgłoś
aglamama Re: Zdrowa żywność 21.10.05, 11:05 No właśnie, ja nie znam nikogo takiego. To byłoby najlepsze wyjście) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mamkube Re: Zdrowa żywność 21.10.05, 15:41 Jestem z Dąbrowy górniczej, dziś zrobiłam rozeznanie, podobno mamy jeden w centrum miasta, a w sąsiednim mieśxcie jest ich kilka. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi eDziecko - Forum Województwa 24.10.05, 10:19 Tu znajdziecie forum Śląskie, Małopolskie i jakie tam jeszcze kto potrzebuje: forum.gazeta.pl/forum/0,46581,1540804.html?x=2359681 Odpowiedz Link Zgłoś