evvella 04.11.05, 11:48 wiadomosci.onet.pl/1257234,2677,2,kioskart.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abosa Re: Fałszerze jedzenia 04.11.05, 12:33 Bardzo się cieszę, że dotarłaś do tego artykułu Odpowiedz Link Zgłoś
evvella Re: Fałszerze jedzenia 04.11.05, 19:47 Tym samym chciałam Ci pokazać jak źle mnie oceniłaś. Czytam takie rzeczy i staram się chronić mojego synka przed czymś takim. Mi chodziło jedynie o PRZESADE. Zresztą ten artykuł wywarł na mnie ogromne wrażenie-oczywiście negatywne. To jest aż nie do uwierzenia jak ludzie, szukając kasy, mogą truć drugiego człowieka. To sie w głowie nie mieści. Świat odwrócił się do góry nogami. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
abosa Re: Fałszerze jedzenia 04.11.05, 20:38 Sądziłam, że wrzuciłać tą linkę, żeby podzielić się informacjami tam zamieszczonymi, a nie, żeby mi coś udowadniać. Ech... Odpowiedz Link Zgłoś
evvella Re: Fałszerze jedzenia 05.11.05, 16:49 O jej ale jesteś:\ No chyba nie myślisz że tylko ze względu na Ciebie!? Przecież nic nie napisałam zakładając wątek"specjalnie dla Abosy", to Ty się dopisałaś pierwsza. Poprostu Ci odpisałam Odpowiedz Link Zgłoś