ada_ha 27.03.03, 10:38 No to ja zaczne chociaż gotować. Przytachałam walizkę garów, talerzów i szklanków. Sztućce brzęczą mi po kieszeniach. Samam na diecie Cambridge, ale w gotowaniu mi nie przeszkadza. To na co macie ochotę? Ada Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdalenack Re: Nikt nic nie je? 27.03.03, 15:20 Och, jakiś pyszny makaronik. Bo ja właśnie od dzisiaj na diecie, co to węglowodanów nie przewiduje prawie żadnych A ja uwielbiam chlebek i kluseczki i makaron. Na szczęście to tylko dwa tygodnie. Jeszcze trochę zbyt ciężka Magda Odpowiedz Link Zgłoś
ganga Re: Nikt nic nie je? 27.03.03, 16:41 Wlasnie zjadlam zupe z brokulow... na razie mie starczy CZekam az przeniosa ze starego eDZziecka wszystkie watki, bo chcialabym jeden z nich kotynuowac Odpowiedz Link Zgłoś
zzeta Re: Nikt nic nie je? 28.03.03, 14:16 ganga napisała: > Wlasnie zjadlam zupe z brokulow... na razie mie starczy > > CZekam az przeniosa ze starego eDZziecka wszystkie watki, bo chcialabym jeden z > > nich kotynuowac Ganga, podziel się przepisem na zupkę z brokułów. Moje sie juz domownikom przejadły i chcą nowości . Odpowiedz Link Zgłoś
sto_kolorow_mgly Re: Nikt nic nie je? 27.03.03, 20:19 ja sie odchudzam 2 kilo mniej ale lodowe mam pelna moge pogotowac co mam przyrzadzic? Odpowiedz Link Zgłoś
ganga Re: Nikt nic nie je? 27.03.03, 22:18 wszystkie sie odchudzacie??? o rany, jak sie do tego zmusic? Odpowiedz Link Zgłoś
ada_ha Re: Nikt nic nie je? 28.03.03, 09:19 Mnie zmobilizowała mama, która podejrzała jak się ważyłam. Jej mina upewniła mnie, że powinnam zacząć i to natychmiast . Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenack Re: Nikt nic nie je? 28.03.03, 09:25 ganga napisała: > wszystkie sie odchudzacie??? > o rany, jak sie do tego zmusic? > Ja obejrzałam swoje zdjęcia z basenu. A potem ulubioną letnią sukienkę... Wystarczyło Silnej woli życzę Magda Odpowiedz Link Zgłoś
mika-edziecko Re: Nikt nic nie je? 28.03.03, 14:53 Ja jem kawkę z mleczkiem na zmienę z koktajlami capuccino-Linia 2000 Odpowiedz Link Zgłoś
silije.amj Re: Nikt nic nie je? 29.03.03, 00:26 No cóż, ja się na pewno nie odchudzam - wręcz odwrotnie, toteż jak nie macie komu gotować, to proszę do mnie Odpowiedz Link Zgłoś
irenkab Re: Nikt nic nie je? 29.03.03, 15:16 Ja tez sie nie odchudzam choc moze troszke by sie przydalo... zajadam wiec pyzy z mieskiem wlasnej roboty - calkiem calkiem wyszly... Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenack Re: Nikt nic nie je? 31.03.03, 14:48 Pliiiiiiiz ! Jak się robi domowe pyzy z mięskiem? Lubię takie rękodzieło ale akurat pyzów nie umiem robić. Jak skończę odchudzanie to bym sobie zjadła w nagrodę Odpowiedz Link Zgłoś