Gość: guest IP: *.* 02.08.01, 17:34 Karmię synka piersią,zupkami,kleikami,owocami.Co ile godzin powinien dostawać jeść? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guest Re: JAK CZĘSTO KARMIĆ 9 MIESIĘCZNE DZIECKO? IP: *.* 02.08.01, 18:19 Moja mala jest w tym samym wieku Nie wiem, czy jest jakies "powinien". Ja karmie jakies cztery razy dziennie + kilka razy piers (schemat sprzed tygodnia, do piersi teraz wracamy po kroykiej przerwie). Rano kleik z czyms tam (owoce, jogurt, twarozek, pomidorek itd.), potem zupka, potem owoce a na wieczor tez kleik/kaszka z czyms tam. Ale niedawno bylo 5 razy dziennie. No a jak dziecko sie domaga czesciej, to dostaje czesciej, ale ostatnio 4 razy starcza. Pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: JAK CZĘSTO KARMIĆ 9 MIESIĘCZNE DZIECKO? IP: *.* 02.08.01, 21:11 Daniel ma 11 miesięcy, ale od trzech miesięcy dostaje 4 posiłki dziennie. rano - kaszka na mlekupołudnie- zupkaok. 4 - owoce i o siódmej znowu kaszka na mleku.I mu to wystarcza! Między posiłkami nie dostaje nic więcej. Tylko do picia niesłodzoną herbatkę. Odpowiedz Link Zgłoś