ylw 31.07.07, 14:14 i jaka...? z góry dzięki za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anet77 Re: Od kiedy ryba? 31.07.07, 21:16 Po roku. Na początek najlepiej słodkowodna, jakas chudsza. jak słodkowodna sprawdzi sie dobrze to mozna zaraz morską spróbowac. Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: Od kiedy ryba? 02.08.07, 07:50 anet77 napisała: > Po roku. Na początek najlepiej słodkowodna, jakas chudsza. jak słodkowodna > sprawdzi sie dobrze to mozna zaraz morską spróbowac. w moich zaleceniach dokładnie odwrotnie najpierw każą morską dawać a dopiero pózniej słodkowodne i morska ma być z tych szlachetnych gatunków, najlepiej łosoś...Eh Ci dietetycy....ale w jednym się zgadzają nasi, u nas też jest że po roku.... Odpowiedz Link Zgłoś
anet77 Re: Od kiedy ryba? 02.08.07, 12:02 Tez gdzieś o uszy obiło mi się,z e morska najpierw nalezy. Potem jednak pediatra zaleciła nam pierwszą rybkę słodkowodna i tak w jakims poradniku żywieniowym tez znalzłam. Tak wiec ja zaczynałam od słodkowodnej. Podobno morskie rybki częściej uczulają. Odpowiedz Link Zgłoś