myszka1051 21.06.08, 16:39 mam do Was pytanie w jadłospisie dla dzieci pisze ze podawać dzieciom rybę ale jaka to nie.Jaką wy rybę podajecie bo ja nie mam pojecia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magda.tyl Re: ryba w jadłospisie 21.06.08, 18:18 Są gotowe słoiczki gerber i bobovity, ja kupiłam mrożonego dorsza, nie ma ości. Odpowiedz Link Zgłoś
usia-1984 Re: ryba w jadłospisie 21.06.08, 21:59 Witaj ja kupuje mrożone kostki z mintaja dobra i też niema ości a smaże jej normalnie w bułce i daje potem rybke a ja zjadam bułeczke obsmażonączasem z ziemniaczkiem a czasem poprostu samą rozdrobnioną widelcem ale itak sprawdzam czy niema czasem ości bo jakby czasem to lepiej dmuchac na zimne. Pozdrawiam i smacznego Odpowiedz Link Zgłoś
pengua Re: ryba w jadłospisie 21.06.08, 22:20 Ja poszlam na calosc. Jestem z 8 miesiecznym synkiem nad morzem na wakacjach. W smazalni na plazy, przy samym porcie gdzie wiem ze sa zawsze podawane ryby zlowione tego samego dnia. Wybieram kawalek smazonej fladry (tylko samo biale mieso, bez skory) i daje mu z reki. Je az mu sie uszy trzesa. Nie dziwie sie. Sama na te swieze ryby czekam caly rok. Odpowiedz Link Zgłoś
wiwinek Re: ryba w jadłospisie 21.06.08, 23:35 Ja podałam jako pierwszego łososia w warzywach gerbera. Odpowiedz Link Zgłoś
mms2808 Re: ryba w jadłospisie 22.06.08, 20:32 My tez jestesmy nad morzem.I własnie dzis pierwszy raz dałam rybke mojej ośmiomiesiecznej córci.Jadłysmy solę i mała az piszczała i trzęsła sie z radosci.Oboje z meżem bylismy w szoku,ze nasze dziecko jest takim rybożercą Pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra1977 Re: ryba w jadłospisie 22.06.08, 20:40 polecam ten artykul: www.osesek.pl/smaczne-strony/mam-ochote-na-rybke-5.html Odpowiedz Link Zgłoś