sir.vimes 27.01.09, 16:09 Ja przepadam - i zastanawiam się czy coś mi nie umyka. Mam "Anatola", "Kujawiankę", "Inkę", Żołędziówkę.. Jakieś jeszcze znacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morgen_stern Re: Kto pije kawę zbożową? I jaką? 27.01.09, 16:16 Anatol z mlekiem i cukrem RZĄDZI Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Kto pije kawę zbożową? I jaką? 27.01.09, 16:28 Rzadko ale jak już to Anatola mocnego przywiezionego z Polski Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: Kto pije kawę zbożową? I jaką? 27.01.09, 16:31 ricore, ale nie jestem pewna czy ona tak do końca jest zbożowa. a każdym bądź razie nie jest całkowicie naturalną kawą. Odpowiedz Link Zgłoś
sir.vimes Re: Kto pije kawę zbożową? I jaką? 27.01.09, 16:33 A Ricore nie jest mieszanką zbożowej ze zwykłą kawą? Odpowiedz Link Zgłoś
zoofka Re: Kto pije kawę zbożową? I jaką? 27.01.09, 23:11 ricore jest raczej mieszanką zwykłej kawy z cykorią w proporcjach 40 / 60% (kawa/cykoria) nie jest to kawa zbożowa Odpowiedz Link Zgłoś
grazyna.szc3 Re: Kto pije kawę zbożową? I jaką? 27.01.09, 22:37 rozpuszczalna inka z mlekiem kilka razy dziennie Odpowiedz Link Zgłoś
gacusia1 Re: Kto pije kawę zbożową? I jaką? 27.01.09, 16:32 Bardzo lubie Inke. Jak mi sie kawy chce np. o godz 21.00 to sobie Inke zrobie. Odpowiedz Link Zgłoś
cudko1 Re: Kto pije kawę zbożową? I jaką? 27.01.09, 18:43 nigdy więcej nie wezmę do ust żadnej zbożowej, nigdy, po trzech miesiącach picia zbożówki jako subtytutu kawy naturalnej mówię nigdy więcej Odpowiedz Link Zgłoś
zoofka Re: nestle caro 27.01.09, 23:13 a to caro jest zbożowe? bo kupiłam ricore ale okazało się że nie jest to kawa zbożowa. Inka mi nie smakuje a Anatola u mnie w sklepach nie uświadczysz Szukam właśnie dobrej zbożówki do picia z mlekiem Odpowiedz Link Zgłoś
sir.vimes Anatol itp 28.01.09, 12:53 ja większość kaw i herbat kupuję przez net. Niby bez problemu Anatola można dostać w większych sklepach typu Hala Banacha czy niektóre markety ale wolę hurtowo różne zbożówki zamawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
marty_chce_do_dzungli Re: Kto pije kawę zbożową? I jaką? 27.01.09, 18:56 inka mleczna. mniam. mniam. Odpowiedz Link Zgłoś
iki_pasimatimo Re: Kto pije kawę zbożową? I jaką? 27.01.09, 19:03 a ja polecam napój kawowy Cykoria firmy Alcor, tani (ok 5 zł za 150g), wspomaga odchudzanie, bardziej mi smakował od Anatola, zastąpił mi Riccore którego cena mi nie odpowiadała Odpowiedz Link Zgłoś
iki_pasimatimo Re: A jak smakuje? Bliżej Anatola czy inne klimat 27.01.09, 20:03 tej Cykorii bliżej raczej do Riccore, bo Riccore to w sumie mieszanka kawy rozpuszczalnej z cykorią właśnie. Można sobie samemu wymieszać kawę z Cykorią i będzie coś w stylu Riccore Odpowiedz Link Zgłoś
anmoko Re: Kto pije kawę zbożową? I jaką? 27.01.09, 21:48 A ja do porannej nescafe od dluzszego czasu dosypuje sobie inke + mleko. Proporcje trzeba sobie samemu ustalic, co kto lubi, mniam! Odpowiedz Link Zgłoś
jasnorzewska Re: Kto pije kawę zbożową? I jaką? 27.01.09, 22:44 "Caro", nieśmiertelnego "Anatola" i czasem Primę "Śniadaniową", czyli mieszankę kawy zbożowej i naturalnej. Odpowiedz Link Zgłoś
agatracz1978 Re: Kto pije kawę zbożową? I jaką? 27.01.09, 22:46 inka z mlekiem - mniam mniam Odpowiedz Link Zgłoś
mama-osama Re: Kto pije kawę zbożową? I jaką? 28.01.09, 14:22 Inka Mleczna - pycha! Z cukrem, obowiązkowo. Lubię też "napój kawopodobny" Sancho (naturalna ze zbożówką) - kupuje w Polomarkecie. Odpowiedz Link Zgłoś
amilos Re: Kto pije kawę zbożową? I jaką? 28.01.09, 21:56 Inka dla dzieci o smaku czekoladowym (z kotkiem na opakowaniu), uwielbiam z dodatkiem mleka lub smietanki, ale zalana samą wodą też (zwykłej kawy nie lubię) Odpowiedz Link Zgłoś