dita74 01.02.09, 12:04 od ktorego miesiaca i z czym mozna podawac platki owsiane?i czy je sie gotuje bo widzialam tez blyskawiczne i w ogole ...dzieki za odpowiedzi.a platki ryzowe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
catalinka Re: Platki owsiane 02.02.09, 21:40 płatki owsiane moja córcia zaczęła jeść tak około 2 roku życia. Tylko że nie można ich jeść tak często jak np. kukurydzianych, bo wypłukują wapń. Moja córcia dziś 6 latka uwielbia ale, je tak 2 razy w tygodniu. Płatków ryzowych nie podawałam więc się nie wypowiem. Poydrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
stypkaa Re: Platki owsiane 06.02.09, 10:55 Płatki owsiane wypłukują wapń?? Skąd takie info? Kurczę, bo my jemy codziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
mart.a.m Re: Platki owsiane 02.02.09, 21:42 lepiej zagotować je przez kilka minut są wtedy miękkie. Odpowiedz Link Zgłoś
catalinka Re: Platki owsiane 02.02.09, 21:46 to fakt, a w dodatku lepiej kupic gorskie niz zwykle Odpowiedz Link Zgłoś
mila_m4 Re: Platki owsiane 04.02.09, 12:46 ja podaję mojej córce płatki ryżowe błyskawiczne,ma 11 miesięcy. gotuję płatki na wodzie dosłownie 2 min. zdejmuję z ognia i zalewam mlekiem modyfikowanym rozrobionym w małej ilości wody,mieszam i gotowe! Odpowiedz Link Zgłoś