wolfenstein3d 31.10.09, 21:00 no to truposzczaki zaczną wyłazić z grobów dziś w nocy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ween Re: halloween IP: *.dip.t-dialin.net 31.10.09, 21:03 hallo wolfenstein3d Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaf Re: haloween 31.10.09, 22:05 > no to truposzczaki zaczną wyłazić z grobów dziś w nocy zyczymy milej wizyty ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fju fju Re: haloween IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.09, 17:41 nikogo nie widzialam a lazilam noca po Gorzowie cisza i spokoj Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: haloween 02.11.09, 10:01 Gość portalu: fju fju napisał(a): > nikogo nie widzialam a lazilam noca po Gorzowie > cisza i spokoj hm.... to Ty straszyłaś! ;) a dostałaś choć jednego cukierka? :) Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: haloween 02.11.09, 10:34 Ja straszyłam! :) Nie mogło być inaczej :) Calama, no przyznaj się, że Ty też! :) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: haloween 02.11.09, 10:38 pretty01 napisała: > Ja straszyłam! :) Nie mogło być inaczej :) Calama, no przyznaj się, że Ty też! ja cały rok straszę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fju fju Re: haloween IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.09, 18:38 calama napisała: > hm.... > to Ty straszyłaś! ;) no tak! ujrzec mnie w nocy to rozlegly zawal serca gwarantowany! > a dostałaś choć jednego cukierka? nikt mnie niczym nie poczestowal ale to pewnie dlatego, ze nikogo nie spotkalam Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: haloween 02.11.09, 19:34 Gość portalu: fju fju napisał(a): ujrzec mnie w nocy to rozlegly zawal serca gwarantowany! Jeśli do tego przyjąć, że noc wiele skrywa, no to rzeczywiście... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fju fju Re: haloween IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.09, 19:38 pretty01 napisała: > Jeśli do tego przyjąć, że noc wiele skrywa, no to rzeczywiście... no, rzeczywiscie ... Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: haloween 02.11.09, 19:57 Gość > > no, rzeczywiscie ... ...lepiej nie spotykać Cię w dzień... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fju fju Re: haloween IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.09, 22:21 pretty01 napisała: > ...lepiej nie spotykać Cię w dzień... > :)) ci co zobaczyli mnie w dzien do tej pory zapomniec nie moga ... cos jest na rzeczy ... Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: haloween 03.11.09, 08:54 Gość portalu: fju fju napisał(a): > > ci co zobaczyli mnie w dzien do tej pory zapomniec nie moga Jest na to takie określenie jak trauma ;) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fju fju Re: haloween IP: *.gpsk.am.poznan.pl 03.11.09, 11:05 odcisk na cale zycie ... Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: haloween 03.11.09, 11:00 pretty01 napisała: > Jeśli do tego przyjąć, że noc wiele skrywa, no to rzeczywiście... > najlepiej jest nocą w lesie ;) skarpetka na latarce i księżyc :D Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: haloween 03.11.09, 11:02 dodam, że wśród kościotrupów, dyń, dziadów, czarownic i ich kotów Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: haloween 03.11.09, 09:20 Gość portalu: fju fju napisał(a): > no tak! ujrzec mnie w nocy to rozlegly zawal serca gwarantowany! emocje pewnie tak, ale zawał to chyba nie ;) > nikt mnie niczym nie poczestowal ale to pewnie dlatego, ze nikogo nie spotkalam bo ni krzyczałaś "cukierek albo psikus" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fju fju Re: haloween IP: *.gpsk.am.poznan.pl 03.11.09, 11:07 calama napisała: > bo ni krzyczałaś "cukierek albo psikus" moglam krzyczec cos innego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: haloween 03.11.09, 11:10 Gość portalu: fju fju napisał(a): > moglam krzyczec cos innego ;) a co na przykład? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fju fju Re: haloween IP: *.gpsk.am.poznan.pl 03.11.09, 13:17 nie powiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: haloween 03.11.09, 14:40 Gość portalu: fju fju napisał(a): > nie powiem ;) nie wierzę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: haloween 02.11.09, 19:26 A gdzie zniknął andrzejusa? ... radna W. spowodowala plajte jego firmy i musial sprzedac kompa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Tylko 24 dzieci.... IP: 139.142.19.* 03.11.09, 21:26 Hey, Panika spowodowana grypa H1N1 odstraszyla wielu... Jedynie 24 dzieciaki w przesmiesznych kostiumach przyszly odwiedzic nas w Pleasant View i po smakolyki... Wszyscy obecnoi zauwazyli roznice... Ci co przyszli sie cieszyli...Bytlo wiecej dla nich ...he he he W przyszlym roku bedzie gwarniej... :):) Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: Tylko 24 dzieci.... 04.11.09, 09:58 Gość portalu: Bernard napisał(a): > Hey, > Panika spowodowana grypa H1N1 odstraszyla wielu... E, to chyba nie o grypę chodziło... Stawiam na kojoty wyborcza.pl/1,75477,7201708,Kanadyjska_piosenkarka_zagryziona_przez_kojoty.html W kanadzie rynek muzyczny reguluje się w sposób naturalny... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Tylko 24 dzieci.... 04.11.09, 10:00 z moim słuchem ... to szybko by mnie zjadły ... ale,kurcze, śmieszne to nie jest... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Tylko 24 dzieci.... IP: 139.142.19.* 04.11.09, 15:53 Hey pretty' Kojoty wprawdzie mozna zauwazyc )szczegolnie o swicie lub zmierzchu...lecz czesciej wiemy ze sa blisko po ich wyciu- szczekaniu... Z zasady trzymaja sie z daleka od luidzi./.. Inna sytruacja ze jakass osoba zacznie sie walesac samotnie n odludziu i na ich terenach...Wtedy staje sie takim samyum zrodlem pozywienia jak inne zwierzetga - ofiary kojotow... Kojpty to w zasadzie samotniki, jednak gdy wypatrza ofiare, to skrzykuja sie i atakuja grupa... PS. Kiedy jakis zajac lub dziki kot paleta sie blisko domu moje psy dostaja szalu...Mozna zauwazyc w tym zony pudelku mordercze instynkty...Kiedy kojoty sie pojawia blisko...ani mru mru... Wiudze kojpoty przez okno...Mowie do psow..Idzcie tam i pokazcie kto tu szefem...Nawet nie drgna...he he he he he :) Odpowiedz Link Zgłoś