kikut690 20.11.09, 20:38 Co myślicie : o programie, prezenterach, dziennikarzach ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hiro a jadłeś kiedyś chłopaku konserwy z biedronki? IP: *.gorzow.mm.pl 20.11.09, 21:43 bardziej sztuczne niż pa ;-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))pozdrawiam nieszczęścia z tvp gorzów dowodzonych przez falubaza;-)))))))))))))) syf kiła i mogiła!oto moja ocena ich pracy-------------------------------------naprawdę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amen Re: a jadłeś kiedyś chłopaku konserwy z biedronki IP: *.tpn.ceron.pl 21.11.09, 00:56 Zielonka łączy się w bólu. Niestety, ten nasz wikidajło z Zielonki przynosi nam i Wam tylko wstyd. Przecie on zabije tę telewizyję POEZJĄ, już niedługo, śpiewaną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc Re: TVP Gorzów Wlkp. IP: 77.255.31.* 21.11.09, 11:18 szkoda ze na moją wioche (w promienuu 10 km od centrum gorzowa) nie dociera ta telewizja... strasznbie szumi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziad Re: TVP Gorzów Wlkp. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.09, 23:21 Jest to coś, czego nikt nie ogląda. Potrzebne to to jedynie dla zaspokojenia ambicji oraz zaistnmienia w TV-i pseudo-polityków (tfu) lubuskiego grajdoła. Może na życzenie telewidza z Ocipkowic Lubuskich powtórzą " Czarne chmury " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tramwaj gorzowski Re: TVP Gorzów Wlkp. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.09, 14:37 Nie jest ważne że to badziewna TV z kiepskimi dziennikarzami,ważne że ma w logo TV Gorzów Wielkopolski.Jakie miasto taka telewizja.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwas jabolzg Re: TVP Gorzów Wlkp. IP: *.gorzow.mm.pl 23.11.09, 19:34 jaki komentarz,kazdy widzi, smierdzacy zielonogorski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kikut690 Re: TVP Gorzów Wlkp. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.11.09, 19:50 ale wasze odpowiedzi są beznadziejne ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żanna Re: TVP Gorzów Wlkp. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.09, 21:31 kikut: "ale wasze odpowiedzi są beznadziejne" wygląda na to, że oczekiwałeś zachwytów? ciesz się, że ta krytyka jest i tak, wdług mnie, stonowana. Rzeczywiście, niewielu to ogląda. potrafię się odnieść do tego co widziałam wyrywkowo: wiadomości to grzeczne relacyjki, ani jednego trudnego tematu, zero krytyki, jesteście telewizją "uładzoną", "grzeczną", broń boże nadepnąć komuś na odcisk. Widziałam rozmowę Borysowskiej z politykami, trochę nie jej wina, że to takie gadające głowy bez wyrazu. Pan od kultury jest tak ułożony, że bardziej nie można: prezentacje są schematyczne i najciekawszy artysta staje się banalny. Program dla emerytów miał/ma? potworną oprawę: ta piosenka "wesołe jest życie staruszka..." żenująca. Realizatorzy przejawiają ciągoty pseudoeksperymentalne vide dzisiejszy program o Ośnie (nie wiem, czy cykliczny?) z trzęsącym się ("na staro")obrazem. Generalnie, nie macie indywidualności, programy są sztampowe i przez to na tyle nijakie, że nikt nie będzie płakał kiedy ich nie będzie. Pytałeś. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kikut690 Re: TVP Gorzów Wlkp. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.11.09, 00:37 o to mi chodziło, moja droga :) też nie uważam TVP3 za dobrą telewizję, ale chodziło mi w tym temacie o rozbudowane i emocjonalne wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziad Re: TVP Gorzów Wlkp. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.09, 19:55 Jakie województwo , taka telewizja. Ważne , że poczet "gadających głów lubuskich" może w niej zaistnieć. Czas na likwidację ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziad Re: TVP Gorzów Wlkp. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.09, 19:53 Jakie województwo , taka telewizja. I jedno i drugie Ważne , że poczet "gadających głów lubuskich" może w niej zaistnieć. Czas na likwidację... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: TVP Gorzów Wlkp. IP: *.gorzow.mm.pl 23.11.09, 20:30 Dajcie spokój... Jakie kierownictwo, taka telewizja. Sprawa jest prosta jak drut.Albo wałek do ciasta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: TVP Gorzów Wlkp. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.09, 17:40 Na Borysowską niestety patrzeć nie mogę. Prezencja raczej radiowa a nie telewizyjna. Dziewczyna nie ma nic sensownego do powiedzenia więc rozmowy wychodzą jak wychodzą. Modzelan, Wiśniewska, Loch, Pilekiewicz (!) do logopedy !!! Sadowska do przedszkola. Cóż to za dziewczyneczka piskliwym głosikiem czytająca newsy? Bukowskiej na szczęście szczekania coraz mniej słychać. Informacje bardzo słabiutkie. Coraz krótsze i coraz mniej ciekawe. Dlaczego tak mało jest informacji z mniejszych miasteczek i wsi??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: TVP Gorzów Wlkp. IP: 195.245.213.* 26.11.09, 14:13 hehe, no widać Pan/i "aaa" dobrze zna nazwiska dziennikarzy itd. co sie żadko zdarza więc musi być ze sfery medialnej i bardzo nie lubić konkurencji :) brawo brawo zazdrość nie popłaca :) ja uważam że choć program jest nudny to osoby pracujące w TVP są ok. Odpowiedz Link Zgłoś
wredny_menel Re: TVP Gorzów Wlkp. 26.11.09, 14:46 Gość portalu: hehe napisał(a): > sie żadko zdarza więc musi być ze sfery medialnej i bardzo nie lubić Osobnik "żadko" poruszjący sie poza obszarem kutury wizualnej, czyli inaczej tzw vidiota, dał głos ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: TVP Gorzów Wlkp. IP: 195.245.213.* 26.11.09, 20:34 No a to za to jest wypowiedź godna uwagi !! :D Buahahahahhaha :D Ty lepiej nad słownictwem popracuj. Polonista się znalazł. Z resztą to nie ten temat ;) Władza władzą ale moim zdaniem się starają. A że kasy nie mają na nic to co mają za programy robić ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: TVP Gorzów Wlkp. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.09, 19:33 Znam nazwiska dziennikarzy bo oglądam tvp i zwracam na to uwagę. To aż takie dziwne? Nie pracuję w sferze medialnej więc nie mam czego zazdrościć dziennikarzom. Zdaje mi się jednak, że to Ty pracujesz w tvp. Piszesz przecież TVP z dużej litery. To podobnie jak policja. Podobno można poznać policjanta po tym jak na anonimowym forum policja zawsze pisze przez duże P... :P Rzadko pisze się przez RZ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: TVP Gorzów Wlkp. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.11.09, 13:56 Drogi/a "aaa" :) Pan o pseudo "marek_p" też pisze TVP z dużych liter, to znaczy, ze też tam pracuje ? :D buahhahahahahaha co za żenada ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: TVP Gorzów Wlkp. IP: *.dip.t-dialin.net 17.01.10, 00:24 aaa napisał(a): > Dlaczego tak mało jest informacji > z mniejszych miasteczek i wsi??? może dlatego, że katarzyna borysowska nie zdąży wszędzie dojechać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: TVP Gorzów Wlkp. IP: *.dip.t-dialin.net 17.01.10, 00:44 aaa napisał(a): > Na Borysowską niestety patrzeć nie mogę. do patrzenia są inne programy. Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: TVP Gorzów Wlkp. 26.11.09, 23:51 Mam wrażenie, że bywało z tą telewizją lepiej. Katarzyna Borysowska to była kiedyś ostra babka, ponoć dostała kilka razy zrypkę i zrobiła się grzeczna i ułożona, co nie znaczy, że ten stan jest z korzyścią dla społeczeństwa. Kilka kilometrów od Gorzowa, podobnie jak z Gorzowie jest to telewizja o najgorszym sygnale. Dużo lepiej odbiera nawet ODRA, która przecież nie jest telewizją publiczną, tylko prywatną z małym budżetem. TVP3 Gorzów to wciąż prowizorka, miasto dało za złotówkę korzystnie położoną działkę na budowę siedziby i niewiadomo z jakiej przyczyny przygląda się bezczynnie jak na działce robi się bajzel, syf i kiła. Straż Miejska powinna tam wybrać się i panu dyrektorowi oddziału wypisać blankiet z solidnym mandatem - ja bym tak zrobił, ale ja nie piję wódki kilka razy w tygodniu, żebym miał inne tematy z wyższym priorytetem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żanna Re: TVP Gorzów Wlkp. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.09, 17:07 marek_p: "Dużo lepiej odbiera nawet ODRA, która przecież nie jest telewizją publiczną, tylko prywatną z małym budżetem." "Odra": lepszy odbiór nic jej nie pomoże. stawianie kamery i filmowanie z jednego miejsca jeżdżących samochodów albo jakichś wydarzeń a potem puszczanie tego jako "program" to żenada. że też ktoś ma na to pieniądze! Jedna pani pezenterka, co występowała wciąż w jednej złotej bluzeczce teraz, widzę, jest w TVP. Bluzka biała, ale dykcja i fryz te same. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: TVP Gorzów Wlkp. 28.11.09, 08:01 Żanno, czy Ty czasem wstajesz rano "prawą nogą" ? Coś pozytywnego powinno być w każdym wątku. Na tle ciemnych barw zwykle coś świeci, tak jest w przyrodzie. Nie chcę tu TV ODRA porównywać do gwiazd, czy księżyców, ale nie pisz takich dołujących wątków, bo przypomnę sobie o nożyczkach i zrobię z Ciebie wycinankę, nie z Benia i jego uczuciowego Prezia, tylko z Ciebie - malkontentko :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wredny_menel Re: TVP Gorzów Wlkp. 28.11.09, 08:15 marek_p napisał: > Coś pozytywnego powinno być w każdym wątku. Teraz rozumiem informacje z działalności inkwizycji: - informacja o spaleniu heretyka uzupełniana jest - pozytywną informacja o wcześniejszym ścięciu szczęściarza ;) Prawdziwy PR-Happy End w wykonaniu Kongregację Nauki Wiary ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żanna Re: TVP Gorzów Wlkp. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.09, 21:28 marek_p: "Żanno, czy Ty czasem wstajesz rano "prawą nogą"?" czasem wstaję rano, fakt. Nie mam nerwicy natręctw, nie patrzę, która to noga "stawia się" pierwsza, ale - jeśli będziesz nalegał - poczynię (samo)obserwację i sporządzę notatkę coby nie zapomnieć. "Coś pozytywnego powinno być w każdym wątku" dlaczego jesteś taki dogmatyczny? ;-) "nie pisz takich dołujących wątków, bo przypomnę sobie o nożyczkach i zrobię z Ciebie wycinankę, nie z Benia i jego uczuciowego Prezia, tylko z Ciebie - malkontentko :)))" wycinanki są ostatnio bardzo na topie, takie designerskie, no wiesz. jeśli "skroisz" mnie finezyjnie i z dbałością o detal, zgoda. :-) a ODRA? Co można napisać pozytywnego? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: what? Re: TVP Gorzów Wlkp. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.11.09, 14:00 to nie jest watek o Odrze, tylko Tvp. ale nawiąże. Czego Ty się czepiasz droga panno ich/jej ubioru ? jakbyś zarabiała tyle co oni to bys nie inwestowała w ciuchy i marynarki. wiem, bo znam jednego pana z tej tv i mówił co nie co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żanna Re: TVP Gorzów Wlkp. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.09, 22:07 what? "jakbyś zarabiała tyle co oni to bys nie inwestowała w ciuchy i marynarki. wiem, bo znam jednego pana z tej tv i mówił co nie co." to w ciuchy się inwestuje? interesujące :-) nie mogę Ci napisać co bym zrobiła gdybym zarabiała tyle co oni, bo nie wiem ile zarabiają. a gdybym wiedziała, też bym Ci nie napisała. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: historyk Re: TVP Gorzów Wlkp. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.11.09, 15:52 Oj ktoś tu jest zazdrosny :D Pani Żanno skąd taka "drobna nienawiść" do nowej prezenterki ? :) Śliczna, młoda, a Pani stara się ją obrazić :) Nie ładnie. Sądzę, że nie o to chodzi w temacie by obrażać i śmiać się z ludzi, a w sposób inteligenty umieć się wysłowić na dany temat. Ja powiem szczerze. Program jest strasznie nudny i przydałoby się kilka zmian. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: TVP Gorzów Wlkp. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.09, 16:04 To dodam swoje 3 grosze o nowej pani "prezenterce". Żeby dobrze wypaść przed kamerą nie wystarczy być ślicznym, siedzieć i się uśmiechać. Pani P. ma FATALNĄ dykcję. Czasem nie jestem w stanie zrozumieć co mówi i co czyta. To niestety wpływa na ogół jej odbioru. I w moim odczuciu jest on gorzej niż zły. AAA i nie piszę tego z zazdrości, zawiści czy żeby sobie z kogoś zakpić. Taka jest niestety prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: historyk Re: TVP Gorzów Wlkp. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.11.09, 16:44 AAA wygląd prezentera dużo robi. zobacz, np. taki Kuska. Stary dziad, który fatalnie wygląda przed kamerą i co z tego, że ma dobrą dykcję ? jak jest nudny i bez "polotu". Telewizja składa się głównie z obrazu i, jak dla mnie, dodanych dźwięków. I wolę oglądać jak słuchać, bo i tak większość dziennikarzy nie potrafi przekazać tematu tak, by zrozumiał to przeciętny widz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: TVP Gorzów Wlkp. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.09, 17:49 No widzisz i tym się różnimy. Ja wolę słuchać niż bezsensownie oglądać tylko ładne obrazki ;) Co do pana Kuski to się po części z Tobą zgodzę. Aż taki stary dziad to on nie jest. ALE... przed kamerą wypada mdło, szaro i nijako. O ile w programach kulturalnych jakoś ujdzie, to prowadzenie programu informacyjnego jest totalną pomyłką. Niemniej jednak i tak dalej uważam, że nawet ten pan Kuska wypada lepiej niż panna Pielkiewicz. Zachodzę w głowę kto ją wpuścił przed kamerę i pozwolił czytać informacje (?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: TVP Gorzów Wlkp. IP: *.dip.t-dialin.net 17.01.10, 00:53 historyk napisał: > wygląd prezentera dużo robi. a jeszcze więcej wspaniała dykcja i żeby potrafił godzinami poprawnie i ciekawie bez kartki mówić, jak na przykład w drugim programie niemieckiej telewizji marietta slomka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żanna Re: TVP Gorzów Wlkp. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.09, 21:42 historyk: Oj ktoś tu jest zazdrosny :D [...] skąd taka "drobna nienawiść" do nowej prezenterki ? :) aj aj, nienawiść? historyku, nienawiść to potężne słowo. używaj go adekwatnie, proszę. :-) Krytykuję za fatalny wygląd w ODRZE (obejrzyj stare kawałki z tą panią), za tandetną złotą bluzeczkę, kiepsko ufarbowane włosy, a przede wszystkim za DYKCJĘ. Teraz jest chyba lepiej z ubrankiem, ale widziałam raz, może trafię na następny. Telewizja musi być profesjonalna: profesjonalni prezenterzey, realizatorzy, reporterzy. Jeśli ktoś robi telewizję "byle jak" musi się liczyć z krytyką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do pani od bluzek Re: TVP Gorzów Wlkp. IP: *.gorzow.mm.pl 28.11.09, 19:31 Pani Żanno ! Jest to rzeczą niesłychaną, że pisze Pani takie bzdury. Polecam gorąco zakup kolorowego odbiornika, ponieważ Pani prezenter tvp nie nosi wcale białej bluzki, a kolorowe :)(czasem białą marynarkę) Ewentualnie polecam lekarza specjalistę, bo to się nazywa daltonizm :) Po co w ogóle wypisywać na kogoś takie rzeczy ? Treść komentarzy odważna, niestety anonimowo nazywa się to tchórzostwem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żanna Re: TVP Gorzów Wlkp. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.09, 21:55 dopaniodbluzek: "Jest to rzeczą niesłychaną, że pisze Pani takie bzdury" ojej ojej, co za rwetes! ;-) "prezenter tvp nie nosi wcale białej bluzki, a kolorowe :)(czasem białą marynarkę)" oj, nie pisałam o prezenterze a o prezenterce! tak, być może była to biała marynarka! fakt, przyznaję, prawdopodobnie nieuważnie patrząc niesprawiedliwie wyrokuję! Niesłychanie przepraszam! :-) "Po co w ogóle wypisywać na kogoś takie rzeczy ?" no właśnie nie wiem, po co w ogóle na kogoś wypisywać. w dodatku TAKIE niesłychane rzeczy. :-) "Treść komentarzy odważna [...] a tego niesłychanie nie rozumiem. :-) "...niestety anonimowo nazywa się to tchórzostwem" sorry, odpowiedź nie odbiega anonimowością od zapytania :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żal Re: TVP Gorzów Wlkp. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.11.09, 14:10 co za żałosne odpowiedzi pani Żanno. głupio - mądre. brawo za tok rozumowania. i to jest nienawiść. nie zaprzeczaj, że nie :) widać od razu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żanna Re: TVP Gorzów Wlkp. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.09, 19:08 żal: "głupio - mądre" wyżyny jednoznaczności! ;-) "i to jest nienawiść" jeżeli krytykę uznajesz za wyraz nienawiści do osoby to serdecznie współczuję. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żal Re: TVP Gorzów Wlkp. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.11.09, 20:05 na krytykę to nie wygląda, a raczej na jakieś osobiste żale :) ale nie wnikam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żanna Re: TVP Gorzów Wlkp. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.09, 22:08 żal: "na krytykę to nie wygląda, a raczej na jakieś osobiste żale :)" nienawidzisz mnie. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus katarzyna borysowska IP: *.dip.t-dialin.net 16.01.10, 22:53 marek_p napisał: > Mam wrażenie, że bywało z tą telewizją lepiej. > Katarzyna Borysowska to była kiedyś ostra babka, > ponoć dostała kilka razy zrypkę > i zrobiła się grzeczna i ułożona, > co nie znaczy, że ten stan jest > z korzyścią dla społeczeństwa. dokładnie! tv gorzów chyba coraz bardziej robi się nudna, a dziennikarze jacyś zmęczeni. kiedyś wpadałem raz w miesiącu na ich stronę internetową, ale ostatnio robię to coraz rzadziej. uderzające widza są dwie rzeczy w tej telewizji. pierwsza na minus, to bezczelny zielonogórski szowinizm niejakiego roberta gromadzkiego. druga na plus, to kobieta ciężko pracująca za cały zespół - katarzyna borysowska. trochę nawet komicznie wyglądają takie wiadomości które w studio czytają różne wymalowane lalunie, co dziennie inna, ale zawsze łączą się z reporterem w terenie, a tam w deszczu ze śniegiem stoi katarzyna borysowska. później podają jakąś relację, którą przygotowała, jak zawsze, katarzyna borysowska. na koniec zapraszają po wiadomościach na ciekawy wywiad który prowadzi też katarzyna borysowska. i.t.d. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziuta Re: katarzyna borysowska IP: *.gorzow.mm.pl 16.01.10, 23:02 Towja znajoma czy co? Przeciez to kompletna ignorantka, która niewiele wie i jeszcze gorzej sie zachowuje. No i ta mina sekutnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: katarzyna borysowska IP: *.dip.t-dialin.net 16.01.10, 23:25 ziuta napisała: > Przeciez to kompletna ignorantka, > która niewiele wie i jeszcze gorzej > sie zachowuje. No i ta mina sekutnicy. twoja konkurentka, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: katarzyna borysowska IP: *.dip.t-dialin.net 17.01.10, 00:15 ziuta napisała: > Towja znajoma czy co? z widzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Re: katarzyna borysowska IP: *.gorzow.mm.pl 09.03.10, 20:01 www.polnocnolubuskie.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blum Re: TVP Gorzów Wlkp. IP: *.gorzow.mm.pl 16.01.10, 21:28 dla mnie jest spoko. programy czasem nudne, ale da się oglądać. więcej koncertów by się przydało, a nie sztuki. no i mile widziane nowe twarze, bo w kółko Ci sami dziennikarze i prezenterzy (szczególnie jedna) dają efekt : flaków z olejem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TARNÓW Re: TVP Gorzów Wlkp. IP: *.adsl.inetia.pl 16.01.10, 23:22 słyszałem że jest telewizja wiejska spod gorzowa tv tarnów gdzieś w internecie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: TVP Gorzów Wlkp. IP: *.dip.t-dialin.net 17.01.10, 00:01 TARNÓW napisał: > słyszałem że jest telewizja wiejska > spod gorzowa tv tarnów gdzieś w internecie. jest tu wieś tarnawa spod rzepina, ale tam jest tartak, a nie telewizja. ps. dla mieszkańców wsi drzewce jest bez różnicy gdzie jest telewizja. nie mają prądu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: TVP Gorzów Wlkp. IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.01.10, 00:00 Ptaszki śpiewają, że szykują się jakieś zmiany osobowe. Ktoś coś więcej wie? Może w końcu pani Borysowska zniknie z wizji. Urodę ma raczej radiową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daleka koleżanka A Re: TVP Gorzów Wlkp. IP: *.gorzow.mm.pl 22.01.10, 20:23 Kaśka to dobra reporterka ! A Wy jesteście po prostu zazdrośni, że ktoś może robić tyle co ona ! jest bystra, może nie ma już ciętego języka - bo ktoś kazał jej zwolnić tempo ! Nie wiecie że to Telewizja Polska ? Tam wszystko jest pod dyktando !!!!! A reszta reporterów to parszywe lenie i lizodupy ! A "lalunie" wymalowane w studio takie muszą być! Każda prezenterka i prezenter mają mega tapetę na twarzy i jakoś ich się na pewno nie czepiacie ! Poza tym wszyscy dobrze wyglądają, oczywiście oprócz starucha W.K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bla Re: TVP Gorzów Wlkp. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.01.10, 11:40 zawiść zawiść zawiść ;] ludzka rzecz...ekhem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..... Re: TVP Gorzów Wlkp. IP: 64.20.51.* 23.01.10, 11:58 Gorzowskie prostaczki tylko ploty a pani x a pan z .Dziadkowie ze wsi rodzice ze wsi to i mentalność ze wsi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oj Re: TVP Gorzów Wlkp. IP: *.gorzow.mm.pl 26.01.10, 13:40 to o czym tu piszecie to nic. Kurminowa to dopiero jest dramat. jak ktoś taki może reprezentować TVP ? bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty Re: TVP Gorzów Wlkp. IP: *.gorzow.mm.pl 03.02.10, 17:14 no ona to jest dopiero niewypał ;] ani się na wizji nie pokaże, bo wstyd, ani nic :] i jeszcze ten słodki udawany głosik, co za żenada. Borysowska jak zrobi makijaż całkiem dobrze wygląda, ale z taką nic nie zrobisz ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go Re: TVP Gorzów Wlkp. IP: *.gorzow.mm.pl 15.03.10, 21:49 Dziś wszedłem na telegazetę TVP Gorzów i czytam, że... przeprowadzą bezpośrednia transmisję z jakiś zawodów w zapasach z Kostrzynia. To już są kpiny. Tyle imprez jest nie tylko w Gorzowie, z których nie robią bezpośrfednich transmisji (ot choćby z ostatniego meczu koszykarek) a oni będą bezpośrednio transmistować zapasy, które poza grupka nielicznych osób nikogo nie interesują Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nelly Re: TVP Gorzów Wlkp. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.10, 12:02 Bo to jest nasze kochane Gorzowskie TVP ;] niepotrzebny program, niepotrzebni ludzie, po prostu głupota ! Mam nadzieję, że tak jak ploty chodzą - latem zamkną ten oddział raz na zawsze !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe DRAMAT IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.03.10, 18:14 DRAMAT ! Borysowska czyta Informacje Lubuskie... Szanuję ją jako dziennikarkę... Ale kurcze... Jak ktoś o takiej urodzie może być wizytówką Informacji Lubuskich ? ;/ Ktoś z totalnym brakiem smaku ją wybrał czy co ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: DRAMAT IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.03.10, 19:37 no i pani Marta wieloryb tez by mogła dać sobie spokój ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Re: DRAMAT IP: *.gorzow.mm.pl 07.03.10, 20:27 tak jak napisałem:jaki prezes<falubaz> takie informacje! pohuj tu debatować? nędza nędza i jeszcze sto razy NĘDZA! SERDECZNIE POZDRAWIAM CAŁĄ REDAKCJĘ tvp GORZÓW WIELKOPOLSKI!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Re: DRAMAT IP: *.gorzow.mm.pl 09.03.10, 20:08 www.polnocnolubuskie.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaf Re: DRAMAT 09.03.10, 20:15 Rozumiem, ze dramatem nazywasz legende o upiorze z ratusza, a nie sama stronke? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: TVP Gorzów Wlkp. IP: *.gorzow.mm.pl 09.03.10, 17:13 możesz wygrać aż do 220 zł bez żadnego ryzyka, jasne zasady, wysokie wygrane! Nie wierzysz? To są fakty: Tysiące zadowolonych użytkowników z wypłatami, dołącz do grona bogatszych o kilka stów! Rozpocznij grę już teraz, Pokonaj swoich przeciwników i zgarniaj wielką kasę! puzz.org.pl/?p=n9S9jHUiGKSi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Re: TVP Gorzów Wlkp. IP: *.gorzow.mm.pl 09.03.10, 19:53 www.polnocnolubuskie.blogspot.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Szuja ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.10, 15:26 Paulina Szuja?? co za flegmatyczka...nudziara wręcz ;/ teraz to dopiero Informacje Lubuskie mają "mega zabójcze" tempo. hahahahaha kto ją wpuścił na antene ? Po prostu bez komentarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fju Re: Szuja ? Nie ! Szaja ?! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.05.10, 21:09 Szaja, Szeja ? nie wiem...ale jest kolejną osobą, która ciągnie TVP ku dołowi....dramat ! Flegmatyczna... Skąd oni biorą takich ludzi !? Chyba musi być rodziną kogoś z zarządu... bo inaczej tego sobie nie tłumaczę ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widzek Re: TVP Gorzów Wlkp. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.10, 19:18 Telewizję ODRA włączyli do Multimediów... pana Liszkę chyba szlag trafia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: TVP Gorzów Wlkp. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.03.10, 11:35 post na temat ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rynair Re: TVP Gorzów Wlkp. IP: *.gorzow.mm.pl 02.04.10, 20:05 No a ja słyszałam, że Pan L. zbiera już swoje manatki i opuszcza tele-wtop. Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: TVP Gorzów Wlkp. 12.05.10, 09:16 o zarządzaniu i nie tylko Mam nadzieję, że problemy opisane w felietonie są chwilowe. Tak jak pisałem - cenię profesjonalizm dziennikarzy pracujących w stresie, aby dostarczyć mieszkańcom województwa najnowsze wiadomości. Ich pracę widać często na antenie ogólnopolskiej, odbierają nagrody. W ciągu kilku dni wykonałem około 10 telefonów do redakcji. Mam wrażenie, że atmosfera pracy w firmie nie jest zbyt dobra. Mam nadzieję, że uda się przezwyciężyć obecne problemy. Pewne forumowi liberałowie mnie skrytykują, ale uważam, że telewizja publiczna jest bardzo ważna dla miasta. Świadomość organizatorów rozmaitych imprez, konferencji itp, że może przyjechać telewizja powoduje mobilizację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Plotki , ploteczki IP: *.gorzow.mm.pl 12.05.10, 09:21 Wiejska mentalność w tym naszym zapyziałym gorzówku Odpowiedz Link Zgłoś