Gość: malgo IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 09.08.01, 19:07 Czy mi sie tylko wydaje,czy gorzowskie forum zdominowane jest przez mezczyzn ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: benek Re: Kobiety.........!! IP: 10.40.197.* 09.08.01, 19:13 Czy na forum ważna jest płeć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgo Re: Kobiety.........!! IP: 193.220.255.* 09.08.01, 20:28 Nie!:-)Spytalam z kobiecej ciekawosci...;-))A swoja droga...czy tak nie jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benek Re: Kobiety.........!! IP: 10.40.197.* 10.08.01, 11:14 Chyba tak jest. Witamy na okręcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suchy2 Re: Kobiety.........!! IP: 195.205.77.* 10.08.01, 12:33 Gość portalu: malgo napisał(a): > Czy mi sie tylko wydaje,czy gorzowskie forum zdominowane jest przez mezczyzn ? Jeżeli koko jest mężczyzną to tak , jeżeli zaś koko jest kobietą to jest wręcz odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hans Re: Kobiety.........!! IP: 10.40.197.* 12.08.01, 11:31 O tak, i tu masz rację. Pozastanawiajmy się -jakiej płci jest koko. Onegdaj napisał: Idę na żużel,żeby... itdAle to jeszcze o niczym nieświadczy, jest pewien odsetek miłośniczek żużla. Język ma soczysty, ale to też żaden wyznacznik. Słuszałem gorsze wiązanki z ust panien wygłądających jak dziewice orleańskie. Myślę że jego nienawiść do ZG przemawia za płcią męską. Jakoś tych wojwódzkich antypatii nie kojarzę z kobietami. Choć może tu znów wchodzimy na żużlowe zaszłości i koło się zamyka. Jedno jest pewno koko, na matkępolkę to ty mi nie wygłądasz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Kobiety.........!! IP: *.euv-frankfurt-o.de 13.08.01, 20:31 Troche mnie nie bylo na Forum, atupanie Koko!... Nie mam cierpliwosci czytac postow na ten temat, ale nadgonie. Droga Malgo spod/znad tepsanet: witaj w jaskini lwa i zostan na dluzej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gnat Re: Kobiety.........!! IP: 10.40.197.* 16.08.01, 19:24 Myślę, że wszyscy się z Tobą zgadzają Malgo. Prosimy o jakiś kobiecy wątek, np. Czy mężczyźni są bardziej męscy i rycerscy w Gorzowie, czy w Zielonej Górze? Albo: który gorzowianin jest tak przystojny, że mógłby zastąpić Andre Agassiego w reklamie nożyków Wilkinson? Ja proponuję posła Jana Kochanowskiego. Wzorowa łysina. Ongiś na boku łysiejącej czaszki miał piękny pukiel włosów, który na wietrze stawał na sztorc. Wołano na niego irokez. Niestety, gdy pan Jan został posłem to pukiel poszedł pod nóż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klin Re: Kobiety.........!! IP: *.miraco.pl 22.08.01, 20:56 Kobiety na forum pojawiają się i znikają... Ciekawe, co się stało z Odrą? Przeprowadziła się już do Gorzowa? Odra, gdzie jestes? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borys Oder IP: 192.168.2.* / *.mps.com.pl 23.08.01, 21:15 Chyba nawet już wyprowadziła, bo ostatnie wpisy robiła z okolic Uniwersytetu Wrocławskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: Oder IP: 217.97.234.* 24.08.01, 11:11 bez zimnego piwa tez nie ma zycia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suchy2 Re: Oder IP: 195.205.77.* 24.08.01, 13:23 Gość portalu: koko napisał(a): > bez zimnego piwa tez nie ma zycia!!! piwo tak , a kobiety gorące muszą być. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgo Re: Oder IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 24.08.01, 18:20 Gość portalu: suchy2 napisał(a): > Gość portalu: koko napisał(a): > > > bez zimnego piwa tez nie ma zycia!!! > piwo tak , a kobiety gorące muszą być. > taaa........uważaj cobyś się nie poparzył:-)pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borys Re: Oder IP: *.tera.com.pl 24.08.01, 18:25 Gość portalu: malgo napisał(a): > taaa........uważaj cobyś się nie poparzył:-)pzdr Malgo wsadzimy do reaktora, schłodzimy sodem, zabezpieczymy spowalniacze i Elektrociepłownia zbankrutuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gnat I co z kobiecym wątkiem? IP: 10.40.197.* 24.08.01, 18:30 Pytanie do Malgo. Będzie ten kobiecy wątek, aby „dofeminizować” i „odmaskulinizować” gorzowskie forum, czy też nie? Czekamy. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borys Re: I co z kobiecym wątkiem? IP: *.tera.com.pl 24.08.01, 18:37 Chyba faceci muszą wziąć się do roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gnat Re: I co z kobiecym wątkiem? IP: 10.40.197.* 24.08.01, 18:41 Avanti Borysie! Odkryj żeńskie pierwiastki męskiej osobowości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gnat Re: I co z kobiecym wątkiem? IP: 10.40.197.* 24.08.01, 18:47 Tak dla przypomnienia. Czytalem Twoje Borysie uwagi na krakowskim wątku o zrzucaniu garsonki w upalne dni. Zgadzam się z Tobą. Nie chodzi o seks, ale o afirmację kobiecości... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgo Re: I co z kobiecym wątkiem? IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 24.08.01, 22:06 Gość portalu: gnat napisał(a): > Pytanie do Malgo. Będzie ten kobiecy wątek, aby „dofeminizować” > i „odmaskulinizować” gorzowskie forum, czy też nie? Czekamy. Pozdro No...wątek jakby cały czas jest...tylko kobiet cos brak!Panowie,chyba jednak w Was nadzieja!!A może sie mylę...?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosta Pogadajmy o kobietach .. IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.08.01, 21:15 Pokupowaly sobie takie majtki, ze czlowiek nie moze spokojnie przejsc obok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suchy2 Re: Pogadajmy o kobietach .. IP: *.shaco.pl 24.08.01, 21:50 Gość portalu: gosta napisał(a): > Pokupowaly sobie takie majtki, ze czlowiek nie moze spokojnie przejsc obok A ja zapierdoliłem bryką w słupek . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: Pogadajmy o kobietach .. IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.01, 00:44 ja sie ma słupek(nie pytam o brykę...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suchy2 Re: Pogadajmy o kobietach .. IP: 195.205.77.* 25.08.01, 09:26 Gość portalu: gabi napisał(a): > ja sie ma słupek(nie pytam o brykę...) gabi , gabi jak tam narty , wiązania itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: Pogadajmy ...z kobietą? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.01, 09:40 jest dopiero lato... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Kobiety są gorące IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.01, 12:05 No właśnie, idę się ogrzać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b.G. Kobietki, Kobietki IP: *.arcor-ip.net 27.08.01, 23:42 coz moglibysmy bez Was poczac? Kurcze, w domu pelny "babiniec" a mnie ciagle Ich malo. Pozdrawiam wszystkie dziewczyny, kobietki...;-) Odpowiedz Link Zgłoś