klin 11.02.04, 19:55 Myślałem, że mi się monitor popsuł. Też macie taką sraczkę (excusez-moi) na ekranie? Oczy mnie bolą. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marek_p Re: Nowa szata 11.02.04, 20:11 klin napisał: > Myślałem, że mi się monitor popsuł. Też macie taką sraczkę (excusez-moi) na > ekranie? Oczy mnie bolą. Nowa kiecka Gazety - O.K. (Klin na modzie się nie znasz!) Odpowiedz Link Zgłoś
klin Re: Nowa szata 11.02.04, 20:16 Te szare paseczki z jasnymi napisami były przyjemniejsze. Mniej biły po oczach. No nic, trzeba się będzie przyzwyczaić. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Nowa szata 11.02.04, 21:14 klin napisał: > Myślałem, że mi się monitor popsuł. Też macie taką sraczkę (excusez-moi) na > ekranie? Oczy mnie bolą. wolałam stara szatę ale ponoc zielone odstresowuje - tak czytałam Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: Nowa szata 11.02.04, 21:21 panna_marianna napisał: > wolałam stara szatę Kobiety ponoć lubią zmiany ?!? Jest to w zgodzie z kobiecą naturą. Tak mówią. Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Czekam na czacie :) 11.02.04, 21:26 panno_marianno tajemnicy potrafisz dochować ? Chciałem zasięgnąć Twojej opinii w pewnej estetycznej kwestii. Nie chodzi o tupecik na łysinkę, to coś inszego :) Odpowiedz Link Zgłoś
eressea nowa szata 11.02.04, 21:38 Okropienstwo :(. Mam nadzieje, ze szybko wprowadzą mozliwośc zmiany skórek. Widzieliscie juz kaczuszke? forum.gazeta.pl/forum/0,46482.html Odpowiedz Link Zgłoś
bardgorzowski Re: Nowa szata 11.02.04, 21:54 klin napisał: > Myślałem, że mi się monitor popsuł. Też macie taką sraczkę (excusez-moi) na > ekranie? Czyzby byla to proba dopasowania koloru do poziomu? > Oczy mnie bolą. Pewnikiem jest, ze w tym calym przedsiewzieciu paluszki swe maczal jakis producent szkielek kontaktowych albo bryli. ;o) Odpowiedz Link Zgłoś