e_werty 21.04.10, 14:51 Tym razem pado na Hannę Ciepiela! .. ciekawe kiedy Prezio cos wygra? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e_werty Re: Magistrat nagradza... 21.04.10, 14:52 Dziewięć Muz ... z Magistratu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Magistrat nagradza... IP: 139.142.162.* 21.04.10, 20:42 Hey, Gdzie prokurator??!!! he he he he he Odpowiedz Link Zgłoś
wolfenstein3d Re: Magistrat nagradza... 21.04.10, 21:44 >> Dziewięć Muz 9-ciu jędrzejczaków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Magistrat nagradza... IP: *.dip.t-dialin.net 22.04.10, 02:21 wolfenstein3d napisał: > 9-ciu jędrzejczaków ale jest jeden i nawet rozdwoić się nie może... sprawa w sądzie wygląda paskudnie. powinien bardziej zająć się procesem, zamiast myśleć o dziewicach olimpu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Też pomysłodawca Re: Magistrat nagradza... IP: 77.242.227.* 21.04.10, 22:45 Ja zgłosiłem (a właściwie moja połowica): 1. Dominanty 2. Alte Kameraden Obydwie propozycje nawiązywały i do muzyki, i do Gorzowa. Dziewięciu Muz nawiązuje tylko w 1/9 do muzyki i w 0/9 do Gorzowa (a co z 10-tą muzą - filmem?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Magistrat nagradza... IP: *.dip.t-dialin.net 22.04.10, 02:06 Też pomysłodawca napisał: > w 0/9 do Gorzowa a taleja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: Magistrat nagradza... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.10, 09:40 Magistrat powinien też karać, nie tylko nagradzać. Na przykład za brak postępu. Młody poeta wydał w 2009 r. tomik i był 3 razy publikowany w Twórczości. W 2010 już tylko raz publikowany w Odrze i dwa wiersze w wyborze poezji pokolenia. Wyraźny regres, dziesięc batów na dupę pod pręgierzem. Zmusiłoby to twórców do wysiłku i podniosło ogólny poziom. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Magistrat nagradza... 22.04.10, 10:48 na dupę pod pręgierzem. ... ogłosza przetarg? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: Magistrat nagradza... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.10, 10:59 e_werty napisał: > na dupę pod pręgierzem. > > ... ogłosza przetarg? Raczej: ofertę pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Magistrat nagradza... 22.04.10, 11:31 ofertę pracy. ... bedziesz dojeżdżał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: Magistrat nagradza... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.10, 12:01 e_werty napisał: > ... bedziesz dojeżdżał? Ja już mam pracę... Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Magistrat nagradza... 22.04.10, 12:11 Ja już mam pracę... ... gdzie stoisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pracodawca Re: Magistrat nagradza... IP: *.gorzow.mm.pl 22.04.10, 12:14 login_t napisał: Ja już mam pracę... Ja bym cie wywalił z roboty za pisanie prywatnych pierdół na kompie należącym do twojego pracodawcy. Za robotę się lepiej weź. Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaf Re: Magistrat nagradza... 22.04.10, 14:56 > Ja bym cie wywalił z roboty za pisanie prywatnych pierdół na kompie > należącym do twojego pracodawcy. A jestes absolutnie pewien, ze on o 12-ej byl w pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Magistrat nagradza... 22.04.10, 13:50 Honorowym obywatelstwem? Czy cos wynikło z tej interpelacji??? Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Magistrat nagradza... 22.04.10, 14:27 Co na to regionaliści? ..czy jest to prawda? jeżeli tak - to chyba Miasto - w osobach Radnych - powinno na specjalnej sesji Rady Miasta pozbawic go tego zaszczytu. Albo nie uwłaczac innym "honorowym obywatelom"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Magistrat nagradza... IP: *.dip.t-dialin.net 26.04.10, 02:45 e_werty napisał: > jeżeli tak - to chyba Miasto > - powinno na specjalnej sesji > - w osobach Radnych Rady Miasta > pozbawic go tego zaszczytu. > Albo nie uwłaczac > innym "honorowym obywatelom"... póki co, miasto pozbawia kusocińskiego zaszczytu posiadania ulicy swojego imienia. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Hitler w Gorzowie był? 22.04.10, 14:30 Co na ten temat mówia regionaliści? ... był "honorowo" czy osobiscie? Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaf Re: Hitler w Gorzowie był? 22.04.10, 15:03 > ... był "honorowo" czy osobiscie? Nie wiem, czy w samym Gorzowie, ale w pobliskim Lubnie byl... ciekawe, czy go Biala Dama pogonila, czy sam wyjechal? Odpowiedz Link Zgłoś
wolfenstein3d Re: Hitler w Gorzowie był? 22.04.10, 20:09 hitler kaputt! you verfluchte schweine Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaf Re: Hitler w Gorzowie był? 22.04.10, 20:41 > hitler kaputt! you verfluchte schweine a) you to troche inny jezyk niz verfluchte Schweine, b) Schweine, a nie schweine, c) jak mowisz o sobie, to piszesz ich, a nie you czy du ;) no i wypadaloby mowic calymi zdaniami a nie rownowaznikami (tlumaczenie dla wolfstein: znaczy, z czasownikiem, np. bin) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Hitler w Gorzowie był? IP: 139.142.162.* 23.04.10, 05:58 Hey wolfenstein3d , Oh, yea???? Fuck you too!!!! Asshole! :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Re: Hitler w Gorzowie był? IP: *.gorzow.mm.pl 23.04.10, 22:24 oj werty bidulupsycholu ----gadasz sam ze sobą!!! tylko mnie sie nie wieszaj.....alle to jest sposób pewnego na podbijanie interesującychgowątków;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś