Gość: Gorzów Re: Moderator boi się prawdy? IP: *.gorzow.mm.pl 21.06.10, 19:05 Moderatora to wy możecie pocałować w dupę barany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gorzów Re: Moderator boi się prawdy? IP: *.gorzow.mm.pl 21.06.10, 20:17 i to przez bibułkę Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaf Re: Moderator boi się prawdy? 21.06.10, 21:42 > i to przez bibułkę ale najpierw wytrzyjcie usta ze szminki, zeby sie nie pobrudzila ;) Odpowiedz Link Zgłoś
slawek_wieczorek Re: Moderator boi się prawdy? 01.07.10, 03:09 Gość portalu: Gorzów napisał(a): > Moderatora to wy możecie pocałować w dupę barany Język typowy dla tego środowiska... Odpowiedz Link Zgłoś
klodawa1952 Re: Moderator boi się prawdy? 01.07.10, 05:59 slawek_wieczorek napisał: > Gość portalu: Gorzów napisał(a): > > > Moderatora to wy możecie pocałować w dupę barany > > Język typowy dla tego środowiska... Agresja wynika najczęściej z uczucia strachu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Czy ktos o dupie wspmnial??? IP: 139.142.162.* 01.07.10, 10:43 Hey, Dwie na tym forum lizace sie dupy to Klodawa i Wieczorek.... Pczywiscie w imie Ojczyzny, Ojca i Syna i...calej rydzykowej reszty... O to nie sa jaja.. "_"_ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amielia Re: Moderator boi się prawdy? IP: 109.243.176.* 21.06.10, 20:29 Pana Sławomira krzywdzą Żli ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: te Wieczorek jesteś napastliwym psychicznie chorym IP: 76.76.11.* 22.06.10, 08:52 gnojkiem.Jak już wiesz napastliwość jest najgorsza cecha głupoty. Nie wiem co ci na studiach zrobili czy te homoseksualne wybryki ci w głowie klepki poprzestawiały. Od kiedy do dupy prokuratora ci się dobrała słowa nie napisałeś o panu RB . Pan RR powinien z tobą śmieciu zrobić to samo.Jesteś bezwartościową gnidą która nic nie wnosi do tego kraju. Handlujesz kradzionymi perfumami , nie odprowadzasz podatków za 20 lat będziesz zwykłym dziadem korzystającym z opieki społecznej.I tego ci z całego serca ŚMIECIU życzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus napastliwi są przeciwnicy wieczorka. IP: *.dip.t-dialin.net 22.06.10, 09:20 te napisał: > ... napastliwość jest najgorsza cecha głupoty. cechuje ona przeciwników wieczorka, jakich niestety w polsce niemało. po raz kolejny okazuje się, że niemcy to bardzo mądry naród. uporali się w dwa lata z lustracją, a polska do dzisiaj nie potrafi. może dlatego, że niemcy szanują takich ludzi jak wieczorek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kłodawa Re: napastliwi są przeciwnicy wieczorka. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.10, 10:26 To wychodzi na to, że za 5 lat naszego gorzowskiego lustratora trzeba wystawić na prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaf Re: napastliwi są przeciwnicy wieczorka. 22.06.10, 12:59 > po raz kolejny okazuje się, że niemcy to bardzo mądry naród. > uporali się w dwa lata z lustracją, a polska do dzisiaj nie > potrafi. No, i nareszcie cos, w czym sie zgadzamy (choc co do zalinkowanego artykulu, to sie nie znam). A nie, takie nudne zagrywki polityczne, w ktorych tak naprawde niekoniecznie chodzi o ukaranie "komunistow"... Odpowiedz Link Zgłoś
slawek_wieczorek Re: Wieczorek jesteś napastliwym psychicznie chor 23.06.10, 00:49 Gość portalu: te napisał(a): > Od kiedy do dupy prokuratora ci się dobrała słowa nie napisałeś > o panu RB . Swego czasu Robert Bagiński podawał na Forum, że nie odbieram listów poleconych z wezwaniami z prokuratury. Wykazałem, że autor wypowiedzi kłamie. "Oficerowie Służby Bezpieczeństwa nie mają powodów, aby kłamać, a sama instytucja w której pracują, gwarantuje ich prawdomówność" - podał w 1982 roku w uzasadnieniu wyroku gorzowski sędzia Zdzisław B., skazując na 3,5-letnie więzienie w jednej celi z mordercą i kazirodcą działacza silwanowskiej "Solidarności" Jarosława Romańskiego. gorzow.gazeta.pl/gorzow/1,36844,5716900,Czy_IPN_oskarzy_sedziow_ze_stanu_wojennego_.html Robercie! To tak Cię ojciec prawdy pisać nauczył?! Czyżby w szczecińskiej bezpiece obowiązywały inne standardy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hi hi Re: Wieczorek jesteś napastliwym psychicznie chor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.10, 10:05 Bagiński synem SB-ka? To by wiele tłumaczyło. Odpowiedz Link Zgłoś
klodawa1952 Wieczorek nie jest napastliwym psychicznie chorym. 26.06.10, 06:46 Jak na razie to Wieczorek może przykładem na tym forum rozmowy na poziomie kulturalnym w stylu opanowanym, przestrzegającym netykiety itd Zdecydowanie nerwowi i psychicznie chorzy są Ci jego adwersarze używający bluzgów, agresji, podszywania sie pod innych, wielonickowców, naruszających dobre obyczaje i regulamin tego forum itp Osobiście jednak uważam,że nie są to ludzie psychicznie chorzy ale ludzie reagujący agresywnie na poruszanie tematów, które są dla nich klęską zyciową, która próbują uspić w swoim sumieniu i rozdrapywaną raną przez Wieczorka. To dobrze,że mają wyrzuty sumienia. Wszystko jest na dobrej drodze tylko jeszcze zrozumienie tego życiowego błędu, pokuta i prośba o przebaczenie. Współczuję tym nerwusom. To musi byc straszne tak chować w sobie te niemoralne czyny i nie potrafic tego w sobie "uśpić". Gość portalu: hi hi napisał(a): > Bagiński synem SB-ka? To by wiele tłumaczyło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kodawa 1943! Re: Wieczorek nie jest napastliwym psychicznie ch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.10, 08:49 Problem w tym,że definicja SBeka jest mniej więcej taka: To (był) gość niewykształcony,zwykle z umazanymi krwią przeciwnika politycznego do łokci rękami,grubym karkiem i z pałką drewnianą nabijaną gwoździami w (koniecznie) brudnej łapie. Czasem pracował przy swoim biurku,posiadajacym tajemniczą szufladę przystosowaną do wkładania i sciskania genitali przesłuchiwanego działacza podziemnej Solidarnosci. Był na okragło pijany (bo na trzeźwo takiej roboty ciągnąć się nie da),miał szafę a w niej teczki wszystkich mieszkańców miasta,pobrudzone krwią przesłuchiwanych. Współpracował w tym stanie (pijani i zabrudzeni do łokci krwia ofiar) na okragło z Sędziami,którzy skazywali NASZYCH Bohaterów na więzienie w celach z brutalami,gwałcicielami dzieci i wszystkich zwierząt w okolicy. Cele,w których przebywali aresztowani przypominały celę,w jakiej Jurand ze Spychowa siedział w Szczytnie a oprawcy to wypisz,wymaluj ci sami co wypalili Jurandowi oczy i ucięli język. Jeśli podziemnym działaczem Solidarnosci była kobieta, to już wiadomo co z nią robiono... To własnie z tego teraz oni wszyscy powinni się nam wytłumaczyć! Że co? Że to jest "Świat w/g Dudka"?,Wieczorka? To co! Lud gupi wszystko kupi! - poseł Kurski. Że nikt tak nie napisał? - My,Polacy, swoje wiemy! Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaf Re: Wieczorek nie jest napastliwym psychicznie ch 26.06.10, 10:01 > Problem w tym,że definicja SBeka jest mniej więcej taka: > To (był) gość niewykształcony, dowartosciowuj sie dalej, jesli ci to pomaga. Moze przeczytaj znaczenie slowa "definicja", bo to co podajesz, to juz twoja wlasna prywatna ocena, a nie definicja. Definicja SB-eka raczej oscyluje wokol stwierdzenia ze pracowal dla SB. > (bo na trzeźwo takiej roboty ciągnąć się nie da) skad ty taka obeznana? Jakies doswiadczenia w tym temacie? > Jeśli podziemnym działaczem Solidarnosci była kobieta, to już > wiadomo co z nią robiono... znaczy co, jaja szuflada zgniatano? ;) > Że co? Że to jest "Świat w/g Dudka"?,Wieczorka? > To co! Lud gupi wszystko kupi! - poseł Kurski. > Że nikt tak nie napisał? - My,Polacy, swoje wiemy! Np. ze powolujac sie na ustawe o lustracji, mozna nie przyjac do pracy niewygodnego dziennikarza, bo nie zlozyl oswiadczenia - mimo, ze ustawa zwalnia go z tego obowiazku ze wzgledu na wiek? Odpowiedz Link Zgłoś
slawek_wieczorek Re: Wieczorek nie jest napastliwym psychicznie ch 27.06.10, 14:45 Gość portalu: kodawa 1943! napisał(a): > definicja SBeka Pogląd na "pracę" tych ludzi proszę sobie wyrobić po lekturze fragmentu poniższego artykułu. Całość w czytelni "Biblioteki Wojewódzkiej": "GDZIE SĄ CHŁOPCY Z TAMTYCH LAT? RZECZ O GORZOWSKICH SB-KACH (Biuletyn „Pod prąd”, nr 13/14, wrzesień/październik 1994 r., Gorzów Wlkp.) (...) "- kpt. SB Andrzej BUŁACH, Wydz. II SB - dziś w UOP. Ten ostatni 28 kwietnia 1989 r. wraz z dwoma innymi SB-kami (Andrzejem Przybyłą i Jackiem Słowińskim) pobił członka Ruchu Młodzieży Niezależnej 17-letniego Bernarda Pyrkosza, wiążąc mu szalik na oczach, dusząc go, bijąc po twarzy i tłukąc mu słoik z klejem na głowie. Mimo udowodnienia winy, 5 lipca 1989 r. Sąd Rejonowy w Gorzowie, na podstawie ustawy z 25 maja 1989 r. o absurdalnej treści „o przebaczeniu i puszczeniu w niepamięć niektórych przestępstw", umorzył postępowanie karne wobec wszystkich trzech przestępców. Kolejnym dowodem przestępczych czynów ludzi, którzy pełnią dziś różne funkcje w społeczeństwie jest kryminalna działalność wspomnianego wcześniej majora SB Władysława Maciejowskiego, który pełnił rolę kata w gorzowskiej SB. Oto jak 6 sierpnia 1985 roku przed Sądem Rejonowym w Gorzowie na temat wymuszania na nich zeznań przez, wówczas porucznika, Maciejowskiego i innych SB-ków, mówili członkowie RMN-u Jarosław Wojewódzki i Jarosław Sychla. Jarosław Wojewódzki (wówczas uczeń ZSZ): „(...) Byłem wielokrotnie bity. Bili mnie trzej funkcjonariusze S B. Jednym z nich był Władysław Maciejowski. Dwóch pozostałych nie znam z nazwisk, ale rozpoznałbym ich. Maciejowski bił mnie po brzuchu i po twarzy. On-też odchylał mi do tyłu głowę i przykładał żyletkę do gardła mówiąc przy tym, że upozorują to jako samobójstwo... Maciejowski również popychając mnie pałką doprowadził mnie do okna i mówił, że zaraz pomylę je z drzwiami, a było to w pokoju przesłuchań na 4 piętrze, w budynku przy ul. Kwiatowej. Znęcał się nade mną także inny funkcjonariusz wysokiego wzrostu. Ten pokazał mi dwie pałki i kazał wybierać, którą z nich chcę dostać. Gdy odpowiedziałem, że żadną, on powiedział: „to ja za ciebie wybiorę" i wziął dłuższą z nich. Następnie zamknął drzwi pokoju przesłuchań od wewnątrz, podniósł mnie za kołnierz, oparł o biurko i uderzył pałką po łydkach. Gdy ja starałem mu się wyrwać, on uderzał mnie w brzuch bądź też popychał w kierunku ściany. Następnie (...) kazał mi ściągnąć buty i skarpetki i klęknąć ma krześle. A gdy uczyniłem co kazał, wówczas przez 2-3 minuty uderzał mnie długą pałką po piętach. Gdy się wyrywałem, uderzał mnie w inne części ciała". Jarosław Sychla (wówczas uczeń Liceum Elektrycznego): „(...) Wiele razy byłem bity. Bił mnie Władysław Maciejowski. Uderzał mnie w twarz, ciągał za włosy, groził mi bardzo dotkliwym pobiciem jeśli się nie przyznam. Bił mnie również po żołądku mimo, że ja, jak i moja matka mówiliśmy, aby tego nie czyniono, gdyż dawniej miałem dwie operacje brzucha. Po tych operacjach lekarz powiedział mi, że powinienem uważać, gdyż każde uderzenie w tę część ciała będzie dla mnie o wiele bardziej bolesne niż dla innych, a ponadto może przyczynić się do kolejnej operacji jaką musiałbym przejść. Niestety, Maciejowski nie przestał mnie bić w brzuch, ale od tej pory czynił to o wiele częściej... W pewnym momencie odchylił mi głowę do tyłu pociągając za włosy. Myślałem, że uderzy mnie w twarz i starałem się ją zasłonić, tymczasem bardzo silny cios skierował w brzuch. W tym momencie na dość długą chwilę straciłem oddech i czułem coś w rodzaju paraliżu całego ciała. Był przy tym inny funkcjonariusz. Po tym uderzeniu Maciejowski wyszedł, a ja spytałem się wówczas tamtego funkcjonariusza dlaczego mnie tak podle traktują. On mi odpowiedział: „nie przejmuj się, bo jeśli nawet stracisz przytomność, to my tu na miejscu mamy lekarza". Po chwili ponownie wszedł Maciejowski, zaczął uderzać pałką w stół i głośno krzyczeć: „ty skur...., ja cię zaj...!" (...) Gdy przewożono mnie samochodem jeden z funkcjonariuszy SB, Czesław Sobczyński [st.chor. SB, inspektor Wydz.V SB specjalizujący się w brutalnym biciu osób przesłuchiwanych - przyp.M.Z.] w obecności Władysława Maciejowskiego i innych powiedział: „ja ciebie skur... przywiązałbym do worka z kamieniami i wrzucił do Warty tak, jak tego Popiełuszkę". Trzeba nadmienić, że żaden z SB-ków nie podważył wiarygodności tych zeznań." (...) Mariusz Zbanyszek Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaf Re: Wieczorek nie jest napastliwym psychicznie ch 26.06.10, 09:58 > Jak na razie to Wieczorek może przykładem na tym forum > rozmowy na poziomie kulturalnym w stylu opanowanym, > przestrzegającym netykiety itd Czego nie mozna powiedziec o tobie... i nie wiem czemu, do tej pory nie uzyskalem odpowiedzi np. na tego posta... > Zdecydowanie nerwowi i psychicznie chorzy ooo, specjalistka od psychiatrii... dyplom z uczelni masz, czy uczylas sie poprzez czesty kontakt z lekarzami z tej branzy? > są Ci jego > adwersarze używający bluzgów, agresji, podszywania sie pod innych, > wielonickowców, naruszających dobre obyczaje i regulamin tego forum > itp Wiesz, myslalem, ze adwersarz to przeciwnik, ale sadzac po tresci tej wypowiedzi, jestes adwersarzem Wieczorka - a wiec znaczy kazdego wplatanego w dyskusje? > Osobiście jednak uważam,że nie są to ludzie psychicznie chorzy to jak, sa, czy nie sa? We wlasnych zeznaniach juz sie gubisz? Zdaje sie, ze na policji (zaraz sie pewnie dowiem, ze wsrod ubekow tez ;) jest to podstawa do podejrzen o klamstwa... > ludzie reagujący agresywnie na poruszanie tematów, które są dla > nich klęską zyciową, jak dla mnie kleska narodowa jest zbiorcza nienawisc Polakow do Polakow... > która próbują uspić w swoim sumieniu na ten przyklad co maja do uspienia w sumieniu ludzie, ktorzy czesto byli zbyt mlodzi, zeby w ogole bawic sie w "agentow"? > Gość portalu: hi hi napisał(a): > > Bagiński synem SB-ka? To by wiele tłumaczyło. No, od groma bluzgow w zacytowanym poscie. W TEGO TYPU BLUZGACH to raczej celujesz ty i Wieczorek... Odpowiedz Link Zgłoś
klodawa1952 Wieczorek postepuje na forum z klasą, z etyką 27.06.10, 06:54 Nie potrafię odpowiedzieć na Twoje niepostawione pytanie lub banialuczną tezę. Napisałem tu o bluzgach i wulgaryzmach uzywanych przez adwersarzy Wieczorka co faktycznie wskazuje na totalny prymitywizm tej opcji, na tym forum a ponieważ Wieczorek nie daje się sprowokować to świadczy to też o klasie Wieczorka. Zacytowany przez Ciebie link do mojej wypowiedzi, nie wskazuje nic co można pod taki zarzut podciągnąć. Zjawisko wyjątkowej agresji i brukowego knajactwa adwersarzy Wieczorka jest tak oczywiste,że Twoja polemika w tym miejscu jest bez sensu i nie zawiera żadnych argumentów za wyjątkiem zwykłego i charakterystycznego dla Ciebie pieniactwa. Dopisuje się do tego wiernie Ci towarzyszący złodziej mojego nicka. Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaf Re: Wieczorek postepuje na forum z klasą, z etyką 27.06.10, 10:04 > Nie potrafię odpowiedzieć na Twoje niepostawione pytanie lub > banialuczną tezę. Najprosciej wysmiac - a potem udawac, ze sie jest grzecznym i kulturalnym? > Wieczorka co faktycznie wskazuje na totalny prymitywizm tej opcji, Moze raczej NIEKTORYCH CZLONKOW tej opcji? Ktos inny bluzga na Wieczorka, to na mnie zwalisz, bo tez sie z nim nie zgadzam? > na tym forum a ponieważ Wieczorek nie daje się sprowokować to > świadczy to też o klasie Wieczorka. > Zacytowany przez Ciebie link do mojej wypowiedzi, nie wskazuje nic > co można pod taki zarzut podciągnąć. No wlasnie - do TWOJEJ wypowiedzi i o TWOJA klase pytam. > Zjawisko wyjątkowej agresji i brukowego knajactwa adwersarzy > Wieczorka jest tak oczywiste,że Twoja polemika w tym miejscu jest > bez sensu i nie zawiera żadnych argumentów za wyjątkiem zwykłego i > charakterystycznego dla Ciebie pieniactwa. I jak zwykle - obrazanie, ale bez wulgaryzmu. Nie no, ty jestes doskonaly, to przeciwnicy Wieczorka to swinie, chu.. a nie, chu.. nie, bo to wulgaryzm, a przeciez Klodawa jest wzorem kultury? Odpowiedz Link Zgłoś
klodawa1952 Re: Wieczorek postepuje na forum z klasą, z etyką 27.06.10, 18:05 Porzuć te kiepskie figurki retoryczne. > Najprosciej wysmiac - a potem udawac, ze sie jest grzecznym i > kulturalnym? Wątek nie jest o kulturze dyskusji ale o knajactwie, chamstwie, prostactwie i naruszaniu elementarnego prawa tego forum. Moderator zezwala na to tylko w takich przypadach gdy bluzgi lecą w jedną stronę. To wodoczne i jest poza sporem. Nie widzisz naprawdę różnicy w stylu wypowiedzi, nawet w stylu agresywnym a w knajactwie w rodzaju : s--kur--wiel-i, faszystami, chu--ja-mi itp. Po co to pieniactwo? Wieczorek natomiast zachowuje spokój wobec tym prymitywów i świadczy to o jego klasie. Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaf Re: Wieczorek postepuje na forum z klasą, z etyką 27.06.10, 18:08 > Wątek nie jest o kulturze dyskusji ale o knajactwie, chamstwie, > prostactwie no fakt, watek nie jest o kulturze, ale o jej braku ;) > Moderator zezwala na to tylko w takich przypadach gdy bluzgi lecą w > jedną stronę. W ktora? Bo na tym forum widze bluzgi zarowno na wieczorka, jak i na jego oponentow (np. twoje na mnie)... > Nie widzisz naprawdę różnicy > w stylu wypowiedzi, nawet w stylu agresywnym a w knajactwie w > rodzaju : s--kur--wiel-i, faszystami, chu--ja-mi itp. Widze roznice, i ja podkreslilem: ty moze bardziej kulturalnie, ale tez wyzywasz i obrazasz ludzi. Oni sa chamy i prostaki, a ty jestes cham z wyzszych sfer - mowiac obrazowo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
klodawa1952 Re: Wieczorek postepuje na forum z klasą, z etyką 28.06.10, 06:19 >Oni sa chamy i prostaki, a ty jestes cham z wyzszych sfer - mowiac >obrazowo ;) Ci , którzy uzywaja okresleń sk-...wiel, prostytu...tka , ch...j o swoich adwersarzach sa bez wątpienia chamami. Tak twierdziłem i tak twierdzę. Mówienie o takich ludziaach prostaki, chamy ...nie jest chamstwem ale wiernym, sprawdziedliwym opisaniem takich postaw. Jak inaczej je nazwać ? To przecież oczywiste. Dalej bijesz pianę. Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaf Re: Wieczorek postepuje na forum z klasą, z etyką 28.06.10, 09:13 > Ci , którzy uzywaja okresleń sk-...wiel, prostytu...tka , ch...j o > swoich adwersarzach sa bez wątpienia chamami. Tak twierdziłem i tak > twierdzę. I ja ci w tym wzgledzie przyznaje racje. > Mówienie o takich ludziaach prostaki, chamy ...nie jest > chamstwem ale wiernym, sprawdziedliwym opisaniem takich postaw. A ja sie zastanawiam. Bo albo twoje zaslepienie jest juz tak wielkie, ze ci myslenie wylaczylo, albo po prostu juz nie potrafisz sie przyznac do bledu. Bo ja wcale nie mowie o postach, gdzie chamow prostakow nazywasz chamami. Ja mowie o postach, gdzie osoby nie uzywajace sformulowan nazywasz chociazby bucami, itp. A wiec obrazasz osoby nie uzywajace wulagryzmow. Bo wlasnie pod taka wypowiedzia skomentowalem twoje zachowanie, a ty ciagle odwracasz kota ogonem. To jakby Kaczynski spytany co zrobic, zeby w kraju bylo wiecej miejsc pracy odpowiadal "my rozliczymy kazdego agenta". > Dalej bijesz pianę. Nie, to ty boisz sie przyznac, ze zdarza ci sie obrazac ludzi podobnie jak ci od chu..., sku..li, itp. tylko ty umiesz to robic troche bardziej "dystyngowanie". Znaczy, jak chamski ksiaze, czym faktycznie, zdecydowanie odrozniasz sie od prostackiego chama ;) Ale czy koniecznie pozytywnie? Odpowiedz Link Zgłoś
klodawa1952 Re: Wieczorek postepuje na forum z klasą, z etyką 28.06.10, 12:59 zetkaf napisał: > > Ci , którzy uzywaja okresleń sk-...wiel, prostytu...tka , ch...j o > > swoich adwersarzach sa bez wątpienia chamami. Tak twierdziłem i tak > > twierdzę. > I ja ci w tym wzgledzie przyznaje racje. Dziekuje. Dodam od siebie ,że admin za to odpowiada i w zasadzie o to mi chodziło. Jeżeli w czymś uraziłem, przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaf Re: Wieczorek postepuje na forum z klasą, z etyką 28.06.10, 18:22 > Dodam od siebie ,że admin za to odpowiada i w zasadzie o to mi > chodziło. Tu tez sie zgodze... Jednak... > Jeżeli w czymś uraziłem, przepraszam. no wlasnie, typowo ksiazece chamstwo - najpierw uraza nie- wulgaryzmami, ale nie zapomni przeprosic - oczywiscie, zeby nie urazac, to nie pomysli. I oczywiscie czesci dotyczacej bycia ksieciem chamow tez usilnie nie zauwaza... no coz, umiejetnosc "czytania selektywnego" jak widac niektorym sie baaardzo przydaje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
klodawa1952 Re: Wieczorek postepuje na forum z klasą, z etyką 28.06.10, 18:59 Nie masz klasy facet. Dalej tego wątku z Tobą ciągnąć już nie będę. Lubię rozmawiać i drzeć koty ale z ludżmi z ....z klasą. Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaf Re: Wieczorek postepuje na forum z klasą, z etyką 28.06.10, 21:19 > Nie masz klasy facet. > Lubię rozmawiać i drzeć koty ale z ludżmi z ....z klasą. Bardzo ciebie przepraszam, ze rozczarowalem twoje oczekiwania. Ja, niestety, jestem cham i PROSTAK, co czesto podkreslam. I w tej kwestii sie od ciebie roznie, ze klasy nie mam. Raczej wale bezposrednio, choc nie zaczynam rozmow od wyzywania ludzi. W kwestii klasy, pozwolisz jednak, ze nie bede rownal do chamow z klasa? Moze to bardziej odlegly wzor, ale wole dazyc do moze i prostackiego, ale nie-chama. Odpowiedz Link Zgłoś
klodawa1952 Wybrane cytaty z prostaków i chamów 28.06.10, 08:51 „ŚMIECIEM i dodam: KANALIĄ, ZEREM i co tam jeszcze można sobie wpisać.” „jestes obrzydkliwy pisowsji skur-wiel ktory nieawisc polakow do polakow szrzy!!!” „Jestes gnoju wrogiem wszystkich wartosci Sowlidarni .....” „Pisowsko faszystowsko rydzykowska cholote rozpoznaje” Drobnych i może dopuszczalnych jak: „zapoznaj się trepie,” nie cytowałem. Odpowiedz Link Zgłoś
slawek_wieczorek Re: Wieczorek postepuje na forum z klasą, z etyką 27.06.10, 12:09 To doskonałe zestawienie dwóch światów doskonale uchwycił też Ryszard Bugajski w znakomitym filmie "Generał Nil". Rycerskość resztek żołnierzy Armii Krajowej i prymitywizm mordujących ich ubeków. Jestem pomawiany przez innych Internautów i samego moderatora o obrażanie innych. Dyskusja kończy się, gdy proszę o załączenie choć jednego linku z mą wulgarną wypowiedzią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kłodawa Ty akurat nicelus jesteś przybocznym IP: *.apthost.com 22.06.10, 10:10 kundlem głównego kundla wieczorka. Lubisz szcz... w to samo miejsce co twój idol. Odpowiedz Link Zgłoś
prokuratorre Watek zszedł na inne tory zgodnie 22.06.10, 10:25 z myślą p. Wieczorka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juras Re: Watek zszedł na inne tory zgodnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.10, 10:42 Chyba raczej czerwonych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolezanka Amieli Re: Watek zszedł na inne tory zgodnie IP: *.com 22.06.10, 10:46 Panie Juras proszę nie obrażać pana Sławka Wieczorka .Pan Sławek nie jest żaden czerwony. Pan Sławek powinien startować na prezydenta RP Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: Moderator boi się prawdy? 22.06.10, 12:42 Zaciekawił mnie wątek, bo dużo wpisów. O co chodzi, bo nie bardzo mogę się połapać. PZPR, UB, SB - czyli wątek historyczny. To po jakiego tak na siebie powarkujecie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Moderator boi się prawdy? IP: *.dip.t-dialin.net 22.06.10, 14:46 marek_p napisał: > PZPR, UB, SB - czyli wątek historyczny. nie zupełnie, bo polska jeszcze cały czas stoi przed lustracją. czesi wykonali lustrację w pół roku, niemcy w dwa lata, a polacy przez tyle lat nie potrafią się za to zabrać. Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaf Re: Moderator boi się prawdy? 22.06.10, 20:03 > nie zupełnie, bo polska jeszcze cały czas stoi przed lustracją. > a polacy przez tyle lat nie potrafią > się za to zabrać. Ja tam mam dziwne wrazenie, ze oni juz od dawna wiedza, kto jakim byl agentem, ale zamiast to opublikowac, to wola szantazowac "teczkami". No coz, taki system wladzy, choc ja wole demokracje. Odpowiedz Link Zgłoś
slawek_wieczorek Pociechy 23.06.10, 00:20 marek_p napisał: > Zaciekawił mnie wątek, bo dużo wpisów. O co chodzi, bo nie bardzo mogę się > połapać. PZPR, UB, SB - czyli wątek historyczny. To po jakiego tak na siebie > powarkujecie ? Sam już sobie, Marku, ongiś na to pytanie odpowiedziałeś: "w sprawach Wołynia łatwiej się gada, może dlatego, że dzieci obcinających głowy Lachom na forum_gorzów nie piszą" forum.gazeta.pl/forum/w,58,82621253,82973253,Re_deklaracja_poparcia_dla_slawka_wieczorka_.html Dzieci uczestniczących w komunistycznym zniewoleniu Polaków (duckbuster, Jona, Robert B., ryszardr11) na forum_gorzów piszą. I proszę, byś podczas wakacyjnych wojaży nie odwiedzał z rodziną Sandomierza. Na odbudowujących z takim mozołem miasto powodzian, deprymująco podziałałaby wiadomość, że pojawili się tu również Pogorzelcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Moderator boi się prawdy? IP: *.dip.t-dialin.net 01.07.10, 14:28 marek_p napisał: > Zaciekawił mnie wątek, bo dużo wpisów. zaciekaw się lepiej lotnictwem... wysłałem ci emailem prezentację zdjęć kilku samolotów. nadal uważasz się za znawcę lotnictwa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pistoleto Do marka_p IP: *.gorzow.mm.pl 22.06.10, 13:41 marek_p napisał : Zaciekawił mnie wątek, bo dużo wpisów. O co chodzi, bo nie bardzo mogę się połapać. PZPR, UB, SB - czyli wątek historyczny. To po jakiego tak na siebie powarkujecie ? Poczytaj chłopie kilka ostatnich wpisów to dowiesz się po co został założony ten watek. Być może wiesz ale rzniesz głupa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Moderator boi się prawdy? IP: *.dip.t-dialin.net 22.06.10, 14:19 "Poza tym ojciec Tuska, jako syn polskiego kolejarza, na pewno nie zostałby wcielony do SS. Wstęp mieli tam tylko zadeklarowani i sprawdzeni Niemcy. Tym bardziej nie znalazłby się w Służbie Bezpieczeństwa, gdzie trafili najbardziej oddani naziści. Nie mówiąc o tym, że by uzyskać stopień SS-Rotenführera, czyli kaprala (taki stopień ma podoficer na zdjęciu), musiałby odsłużyć dobre kilka lat." "Polen, bei Ustronie / Opatow.- Transport verhafteter Juden auf einem LKW unter Bewachung durch Polizei und SD.- Vier Männer des SD in einem Cabriolet sitzend (Oberscharführer, Sturmmann, Untersturmführer und Hauptscharführer); KBK Lw 4" www.bild.bundesarchiv.de/cross-search/search/_1277203231/?search[view]=detail&search[focus]=4 zastanawiam się, skąd gazeta wie lepiej niż niemieckie archiwa jaki miał stopień... ps. gdyby link nie zadziałał, to trzeba wpisać w rubryki do wyszukiwania: opatow / 1939 / 1945. rzeczywiście chyba gazeta ma rację. sturmmann (odpowiednik starszego szeregowca) miał jeden wąski pasek. natomiast na zdjęciu jest szeroki pasek powstały prawdopodobnie ze zlania się dwóch wąskich pasków bardzo blisko siebie umieszczanych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nofollow Nie gryź Wieczorek ręki pana IP: 67.159.45.* 22.06.10, 15:56 Nie gryź Wieczorek ręki pana która ci żreć daje.Pogorzelec włazi ci w duupę a ty mu się tak odwdzięczasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Moderator boi się prawdy? IP: *.dip.t-dialin.net 23.06.10, 00:19 po co rok czekać? już nie wybierać oszustów! niech idą pracować do sobiesiaka. Odpowiedz Link Zgłoś
slawek_wieczorek Re: Moderator boi się prawdy? 23.06.10, 00:53 Nudy: dziadek Tuska z automatem, giermek Komorowskiego z automatem. Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaf Re: Moderator boi się prawdy? 23.06.10, 07:37 > Nudy: dziadek Tuska z automatem, Nudy: Wieczorek szuka brudow w historii. Chociaz, nie, jest powiew swiezosci: Wieczorek zmienil okres historyczny. Jeszcze troche, a okaze sie, ze Dobrawa, zona Mieszka, tez byla agentem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Moderator boi się prawdy? IP: *.dip.t-dialin.net 23.06.10, 09:35 zetkaf napisał: > > Nudy: dziadek Tuska z automatem, > Nudy: Wieczorek szuka brudow w historii. uważasz, że historia była czysta? brudów długo nie trzeba szukać. prawie wszyscy władcy mordowali swoich konkurentów. > Jeszcze troche, a okaze sie, ze Dobrawa, > zona Mieszka, tez byla agentem ;) na pewno nie moim zdaniem, ani nie zdaniem sławka wieczorka. jeżeli szukasz antychrześcijańskich sprzymierzeńców, to pogadaj na ten temat z prawdziwymi słowianami. może ele coś wie na ten temat? ps. zdjęcie z niemieckiego archiwum federalnego, które ja całkiem niezależnie też znalazłem, wszyscy myślący traktują tylko jako dobry żart wynikający z podobieństwa osób. założę się, że prawdziwy dziadek tuska nie był do niego aż tak podobny. ale najśmieszniejsze jest w tym to, że ty i gazeta wyborcza podchodzi do tego poważnie i naukowo jakby to była jakaś prawda udowodniona. Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaf Re: Moderator boi się prawdy? 23.06.10, 15:51 > uważasz, że historia była czysta? brudów długo nie trzeba szukać. Ale niektorzy lubuja sie w wyciaganiu tych brudow ze smietnika historii... > prawie wszyscy władcy mordowali swoich konkurentów. Ale Wieczorek chce tylko "agentow" rozliczac. ps. ale niektorzy mordowali "w imie wznioslych ideii" ;) > jeżeli szukasz antychrześcijańskich sprzymierzeńców, nie, tylko "prawdziwi katolicy" zadaja zemsty na agentach, antychrzescijanskich agenci nie interesuja. > ale najśmieszniejsze jest w tym to, że ty i gazeta wyborcza > podchodzi do tego poważnie i naukowo jakby to była jakaś prawda > udowodniona. Widzisz, mnie nie interesuje, czy Tusek mial dziadka w wermachcie. Ja jedynie nawiazuje do tej nagonki, ktora rozpetala sie w mediach. Czyli co, sugerujesz, ze to wielki kant byl? Ale do walki politycznej wygodnie sie go PiSowcom uzywalo? Ale nie, to nie bylo klamstwo wyborcze - sad niczego nie udowodnil ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amielia Re: Moderator boi się prawdy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.10, 20:21 Pan Sławomir ma tylko jedno jajeczko. Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaf Re: Moderator boi się prawdy? 23.06.10, 20:42 > Pan Sławomir ma tylko jedno jajeczko. Skad wiesz? Sprawdzalas? PS. napisalbym, zeby opedzal sie od swoich fanow, bo i to jedno moze straszyc - ale jeszcze wyjdzie, ze to grozby karalne? To ja lepiej nie bede tego mowic ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Moderator boi się prawdy? IP: *.dip.t-dialin.net 28.06.10, 11:34 zetkaf napisał: > Ale niektorzy lubuja sie w wyciaganiu > tych brudow ze smietnika historii... co za głupie określenie! jakiego śmietnika historii? najciekawsze znaleziska archeologiczne są na dawnych śmietnikach. > Ale Wieczorek chce tylko "agentow" rozliczac. > ps. ale niektorzy mordowali "w imie wznioslych ideii" ;) wieczorek nie zajmuje się historią tylko teraźniejszością. komunizm nie został w polsce ani właściwie oceniony, ani rozliczony, tak jak na przykład nazizm w niemczech. komunizm w polsce nie przeszedł do historii, tylko został transformowany do innych warunków. jeszcze żyją ofiary tego zbrodniczego systemu i odczuwają jego skutki i jeszcze ich oprawcy pobierają wysokie emerytury. > Widzisz, mnie nie interesuje, > czy Tusek mial dziadka w wermachcie. jasne. gdyby kaczyński, to co innego. > Ja jedynie nawiazuje do tej nagonki, > ktora rozpetala sie w mediach. z powodu tuska dziadka w wehrmacht'cie była rzeczywiście olbrzymia nagonka medialna, ale nie na tuska, tylko na kurskiego. o ile dobrze pamiętam, nawet pod wpływem tej nagonki chciano go z pisu wyrzucić, czy nawet zawieszono, ale rodzima komórka pisu z gdańska się za nim ostro postawiła i tylko dlatego został. > Czyli co, sugerujesz, ze to wielki kant byl? o ile wiem z mediów, to nie był kant. tusk naprawdę miał dziadka w wehrmacht'cie tylko o tym nie wiedział. kwaśniewski też nie wiedział, że nie jest magistrem, bartoszewski nie wie, że nie ma tytułu profesora, a komorowski nie wie którzy komorowscy mieli herb. w polsce nawet moderator boi się prawdy. :) Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaf Re: Moderator boi się prawdy? 28.06.10, 12:05 > > Ale Wieczorek chce tylko "agentow" rozliczac. > > ps. ale niektorzy mordowali "w imie wznioslych ideii" ;) > wieczorek nie zajmuje się historią tylko teraźniejszością. komunizm > nie został w polsce ani właściwie oceniony, ani rozliczony, tak jak > na przykład nazizm w niemczech. Brak oceny nie znaczy, ze cos nie jest historia... > komunizm w polsce nie przeszedł do historii, tylko został > transformowany do innych warunków. Znaczy co, ciagle mamy komunizm? Btw, powstanie kapitalizmu i demokracji na ziemiach polskich, to terazniejszosc, na historii nie powinni uczyc o solidarnosci, obaleniu muru berlinskiego, itp.? > jeszcze żyją ofiary tego zbrodniczego systemu i odczuwają jego > skutki i jeszcze ich oprawcy pobierają wysokie emerytury. Zdaje mi sie, ze jeszcze zyja nazisci z IIWS, i jeszcze oplywaja w zdobyte wtedy bogactwa. Wiec nie powinnismy nazywac II WS historia, a terazniejszoscia, i nie uczyc dzieci na lekcjach historii? > jasne. gdyby kaczyński, to co innego. Nie, nie interesuje mnie dziadek ani jednego, ani drugiego, ani twoj wlasny. Niechby sobie prababcia Kaczynskiego ku... byla, albo podpalala koscioly - teraz zyje Kaczynski, i on na ten przyklad ku... nie jest, katolikiem jakims tam jest (czy prawdziwym, czy przyszywanym to sie nie wypowiadam). Nie jest ku..., nie podpala kosciolow - wiec nie wazne, czy jego prababcia to robila. Mnie interesuje zachowanie Tuska, i Kaczynskiego, i jego wizja Polski. Ze ktos mial syna ubeka, nie znaczy ze sam jest ubekiem - ma wieksze szanse, i jesli przejmie po ojcu postawy, to jego nalezy tepic, ale nie tepic go za to, ze jego ojciec byl kims. Ty corce prostytutki kazalbys zarabiac na ulicy nawet, gdyby byla np. wielka poetka? > z powodu tuska dziadka w wehrmacht'cie była rzeczywiście olbrzymia > nagonka medialna, ale nie na tuska, tylko na kurskiego. I bardzo dobrze, bo tak chamski pr nalezy tepic. > o ile dobrze pamiętam, nawet pod wp > ływem tej nagonki chciano go z pisu wyrzucić, czy nawet zawieszono, > ale rodzima komórka pisu z gdańska się za nim ostro postawiła ale jak teraz Palikota PO nie chce wyrzucic, to zle. Ale ze Kurskiego nie wywalili, to Ok? > > Czyli co, sugerujesz, ze to wielki kant byl? > o ile wiem z mediów, to nie był kant. tusk naprawdę miał dziadka w > wehrmacht'cie tylko o tym nie wiedział. Znaczy sie, Tusk nie interesuje sie swoja rodzina (dziadek to w koncu nie tak daleko) - minus, chyba ze rodzina skrzetnie to ukrywala bo sie wstydzila (wtedy plus dla matki, a dla Tuska zero). > kwaśniewski też nie wiedział, że nie jest magistrem > , bartoszewski nie wie, że nie ma tytułu profesora, a to juz glupota, zwlaszcza, ze zdaje sie mowimy o inteligencji, co innego, gdyby Berger nie odrozniala czy Kwasniewski ma mgr, czy nie ma ;) > a komorowski nie wie h> ttp://www.niezalezna.pl/article/show/id/35909. A nie wiem, czy mieli, czy nie mieli, ale jakie to ma znaczenie? W Polsce wielu ludzi nie zna swojej genealogii pare pokolen wstecz, byc moze sam jestes potomkiem herbowych szlachcicow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Moderator boi się prawdy? IP: *.dip.t-dialin.net 28.06.10, 17:57 zetkaf napisał: > Znaczy co, ciagle mamy komunizm? rządzący w polsce ludowej mieli tyle wspólnego z komunizmem, co i obecni rządzący. był to zorganizowany system wyciągania dla siebie korzyści bez liczenia się z innymi i tak pozostało do dziś. Odpowiedz Link Zgłoś
slawek_wieczorek Re: Moderator boi się prawdy? 28.06.10, 21:53 Gość portalu: nicelus napisał(a): > jeszcze żyją ofiary tego zbrodniczego systemu gorzow.gazeta.pl/gorzow/1,36844,4778220.html gorzow.gazeta.pl/gorzow/1,36844,5319282,Dzialacz_podziemia_dostal_25_tys__zl__odszkodowania.html www.gazetalubuska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20070623/TYGODNIK_ZIELONOGORSKI/70622064 www.gazetalubuska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20060607/TEMATYDNIA/60606037 > ich oprawcy pobierają wysokie emerytury. swkatowice.mojeforum.net/temat-vt6697.html?highlight=kamerdu%B3a forum.gazeta.pl/forum/w,58,104330658,,Wojewodzka_akademia_MO_i_SB.html?s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biały Kościółek Re: Panie Wieczorek ..... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.06.10, 15:04 Panie Wieczorek. Fakty, które tu popularyzujesz są dla każdego człowieka z tamtych czasów oczywiste. Na tym forum obrażają Pana zapewene Ci ludzie, którym Pan przypomniałeś,że służyli zbrodniczemu systemowi a nikt nie lubi jak mu się wytyka winy lub przypomina i próbuje w ten sposób odreagowac. Dyskutujesz Pan z eSBeckimi pomiotami. Jednak nie ma co się przejmować. Wystawiają sami sobie opinię kim byli i kim dalej są. Kiedyś byli prostakami z władzą a dzisiaj prostakami bez władzy; stąd zapewne te gwałtowne reakcje.Kiedyś kiedy mieli władzę nieznani sprawcy po obiciu Panu twarzy i nerek, zębów wrzuciliby Pana do Warty i mieliby spokój. Dzisiaj wrzeszczą z nienawiści bo nie mogą tego zrobić. Admin wspiera tych UBeków nie wiedzieć dlaczego ? Kiedyś, na zpełnie innym forum GW okazało się, że forum opanowała stara ekipa PZPR poprzez dorosłą córeczkę z UW. Towarzysze znowu byli ważni bo częściowo decydowali, który wpis zostawić a który skreślić:-) Może tutaj też coś takiego ma miejsce ? Odpowiedz Link Zgłoś
slawek_wieczorek Re: Panie Wieczorek ..... 29.06.10, 21:45 Dziękuję! Trafne spostrzeżenia. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rety ski Re: Panie Wieczorek ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.10, 23:02 A was dwu - znawców prlu, nie uciska coś w łepetynę? biały kościółek z wieczorkiem się zbratał a tak na prawdę jeden do siebie pisze i odpisuje. Odpowiedz Link Zgłoś
slawek_wieczorek Re: Panie Wieczorek ..... 29.06.10, 23:05 Gość portalu: rety ski napisał(a): > biały kościółek z wieczorkiem się zbratał a tak na prawdę jeden do > siebie pisze i odpisuje. > A myślałem, że tylko Ojciec Pio miał zdolności bilokacyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawczyni Re: Panie Wieczorek ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.10, 23:08 slawek_wieczorek napisał: > A myślałem, że tylko Ojciec Pio miał zdolności bilokacyjne. i tu sie mylisz, pan Ossowiecki tez posiadal takie zdolnosci oraz wiele innych Odpowiedz Link Zgłoś
slawek_wieczorek Re: Panie Wieczorek ..... 29.06.10, 23:24 Gość portalu: znawczyni napisał(a): > pan Ossowiecki tez posiadal takie zdolnosci > oraz wiele innych A ja ich nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Panie Wieczorek ..... IP: *.dip.t-dialin.net 29.06.10, 23:32 rety ski napisał: > ..., nie uciska coś w łepetynę? pilnuj lepiej swojej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rety ski Re: Panie Wieczorek ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.10, 19:15 nicel uś? Grozisz mi śmierdziuszku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Panie Wieczorek ..... IP: *.dip.t-dialin.net 01.07.10, 19:38 rety ski napisał: > Grozisz mi śmierdziuszku? internet nie przenosi zapachów, więc jeżeli śmierdzi, to u ciebie ze strachu. Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaf Re: Panie Wieczorek ..... 03.07.10, 20:39 > internet nie przenosi zapachów, więc jeżeli śmierdzi, to u ciebie > ze strachu. Co jest dowodem, ze grozby okazaly sie skuteczne. Moze rety ski powinien zastosowac metody Wieczorka, a nicelus stanie w miejscu duckbustera? Wreszcie bedzie widac, ze przeciwnicy komunistycznego rezimu sa tak naprawde... KONTYNUATORAMI tego systemu, i pieknie pokazuja, jak efektywnie nauczyli sie ich metod. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Panie Wieczorek ..... IP: *.dip.t-dialin.net 06.07.10, 15:13 zetkaf napisał: > > internet nie przenosi zapachów, > > więc jeżeli śmierdzi, to u ciebie > > ze strachu. > Co jest dowodem, ze grozby okazaly sie skuteczne. a przepraszam, które groźby? przecież to nie moja wina, że on się poci ze strachu, że przez internet wszyscy zobaczą jak mocno czapka milicyjna ucisnęła mu głowę. > Moze rety ski powinien zastosowac metody Wieczorka, > a nicelus stanie w miejscu duckbustera? > Wreszcie bedzie widac, ze przeciwnicy komunistycznego > rezimu sa tak naprawde... KONTYNUATORAMI tego systemu, > i pieknie pokazuja, jak efektywnie nauczyli sie ich metod. chciałbyś żeby było widać, ale nic z tego. wy nigdy nie będziecie tacy jak my. do spełnienia twoich marzeń brakuje groźby karalnej. bez groźby karalnej nie ma przestępstwa. widać, że ty gdybyś tylko miał władze sędziowską, to byś skazywał niewinnych. ja nie. kontynuatorami systemu też nie jesteśmy, gdyż nie mamy władzy i nie używamy jej do rozkradania polski. kontynuatorów tego systemu, nawet już już po transformacji szukaj bliżej siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: He he Niezalezna tylko od czego IP: *.gorzow.mm.pl 06.07.10, 15:23 Bardziej śmiesznej gazety internetowej ostatnio nie widziałem Wiarygodne Żródło Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaf Re: Panie Wieczorek ..... 03.07.10, 20:36 > zapewene Ci ludzie, którym Pan przypomniałeś,że służyli > zbrodniczemu systemowi a nikt nie lubi jak mu się wytyka winy lub > przypomina i próbuje w ten sposób odreagowac. Dyskutujesz Pan z > eSBeckimi pomiotami. Oczywiscie, a ja, niczym Herkules, dzieckiem bedac w kolysce, szlaczki pisalem, a doswiadczeni agenci ze szlaczkow rozszyfrowywali donosy. Na szczescie, umiejetnosc odczytywania niemowlewcych szlaczkow zanikla wraz z upadkiem SB, bo zapewne tez bylbym na liscie Wieczorka. Zrozumcie ludzie, ze to, co wy uwazacie, to niczym nieuzasadniona teoria spiskowa. Z SBkami, to akurat pan Wieczorek NIE DYSKUTUJE, napuszcza na nich Klodawe. Dyskutuje z osobami, ktore nie mialy ZADNEGO zwiazku z SB, a dosc maja dzielenia Polski na smieci i "walczacych o sprawiedliwosc". > byli i kim dalej są. Kiedyś byli prostakami z władzą a dzisiaj > prostakami bez władzy; Cala roznica polega na tym, ze jedni prostacy mieli wladze i ja stracili, druga polowa prostakow wladzy nigdy nie miala, i wciaz jej nie ma (to klodawa, wieczorek, bialy kosciolek). I jedni, i drudzy sa obecnie prostakami bez wladzy... > Dzisiaj wrzeszczą z nienawiści bo nie mogą tego zrobić. Dzisiaj Wieczorek wrzeszczy z nienawisci i bezsilnosci, bo sam obilby morde i nerki swym bylym oprawcom, a nie moze. A moze nigdy nie mial jaj, zeby to zrobic, i szuka kogos, kto mialby odwage zrobic to za niego? > Może tutaj też coś takiego ma miejsce ? A moze admin po prostu ma dosc wojny, ktora probuje zasiac Wieczorek? Nie, przeciez to oczywiste, ze admin jest ubekiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Panie Wieczorek ..... IP: *.dip.t-dialin.net 06.07.10, 15:31 zetkaf napisał: > Cala roznica polega na tym, ze jedni prostacy mieli wladze > i ja stracili, druga polowa prostakow wladzy nigdy nie miala, > i wciaz jej nie ma (to klodawa, wieczorek, bialy kosciolek). > I jedni, i drudzy sa obecnie prostakami bez wladzy... różnica polega na tym, że kłodawa, wieczorek i biały kościółek, nie są prostakami, bo nie ubliżają innym tak jak, bernard, jona i ty. Odpowiedz Link Zgłoś
klodawa1952 Re: Panie Wieczorek ..... 13.07.10, 18:38 To co pisze mądry zetkaf , co to miał lub ma władze, świadczy o nim samym. Pisząc to co pisze, przedstawiając rozumowanie jakie przedstawia , wystawia sobie takie, liczne dosyć, zaświadczenia na swój temat. > zetkaf napisał: > > > Cala roznica polega na tym, ze jedni prostacy mieli wladze > > i ja stracili, druga polowa prostakow wladzy nigdy nie miala, > > i wciaz jej nie ma (to klodawa, wieczorek, bialy kosciolek). > > I jedni, i drudzy sa obecnie prostakami bez wladzy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Moderator boi się prawdy? IP: *.dip.t-dialin.net 12.07.10, 01:27 zetkaf napisał: > Nudy: Wieczorek szuka brudow w historii. również zachodni niemcy chcą obecnie lepiej poznać swoją historię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bernard Re: Moderator boi się prawdy? IP: 96.51.44.* 12.07.10, 04:50 Hey nicelus, Ty masz dziwny sposob na odpowioadanie... Ja porownuje Wieczowka , twoje i innych podobnym wam pisowskich pomylencow do faszyzmu, a ty mi mowisz ze jest to uzasadnione bowiem Niemcy tez to robia... Czys ty qrwa na glowe upadl czy zniszczenie Kasczynskich i PiS-u przez Polakow mozg ci zlasowalo? Ja lubie oponentow w dyskusjach ale nie glupich... W zadnej (poza gospodarka i ekonomia) dyskusji Niemcy moga byc brane jako przyklad jedynie przez idiotow i faszystow... Pamietaj ze Niemcy nigdy nie zrezygnowali ze swych ambicji rzadzenia Europa... Zmienili taktyke : Uzywaja Francji jak wypozycvzonego mula i pieniadze zamiast czolgow... Kiedy Europa juz calkiem bedzie "zjedfnoczona" to maly "przewrot generalow" da wladze tym co najsilniejsi i "najmadrzejsi"...- Niemcom... Poza tym...jak onio swoje domowe brudy piora nie powinno miec najmniejszego wplywu na to co i jak robia Polacy... Polska to kraj wolnych ludzi.. :):):):):):) PS. Jedrzejczak to dobry i uczciwy Prezydent Acha, Jestesmy ciagle na HWY 62 i juz jedynie 12 km od granicy z Montana (usa). Powinnismy tam dotrzec p przeciagu 6 do 7 dni... Maszyneria jak na razie pracuje tak jak powinna wiec polskich przeklenstw za duzo sluchac nie musza... he he he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Moderator: Ja niczego sie nie boje... IP: 96.51.44.* 12.07.10, 16:00 Hey, Chocby pisowski Wieczorek...to dostoje... he he he I to sa jaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nerewka Re: Moderator: Ja niczego sie nie boje... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.10, 19:53 Z tego co gdzieś ostatnio wyczytałem, to niemcy chcą zlustrować swoich polityków za ostatnie 50 lat.Chcą wiedzieć,którzy posłowie i politycy z tych lat byli agentami. Poza tym,to chyba na razie projekt. U nas powinno się zlustrować wszystkich aktualnych do trzeciego pokolenia. To by były jaja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bernard Re: Moderator: Ja niczego sie nie boje... IP: 96.51.44.* 13.07.10, 07:23 Hey nicelus, Badz ostrozny w tym co sobie zyczysz.. Moze siepo prosty spelnic... Trzebaby moze Kaczynskiego z Wawelu na taczce wywiezc.. Toby byly jaja.. :):):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Moderator boi się prawdy? IP: *.dip.t-dialin.net 28.07.10, 04:22 bernard napisał: > Poza tym...jak onio swoje domowe brudy piora nie powinno miec > najmniejszego wplywu na to co i jak robia Polacy... > Polska to kraj wolnych ludzi.. polacy oddają swoje brudy do prania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koleżanka Amielki Re: Moderator boi się prawdy? IP: *.com 23.06.10, 22:26 Pan Sławomir kocha młodzież zwłaszcza chłopców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucień Re: Moderator boi się prawdy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.10, 23:02 Właśnie czytam,że pracownicy Kancelarii Pana Prezydenta na wniosek byłego już zastępcy Stasiaka (niech mu ziemia...) leczą traumę po bolesnej stracie w luksusowym Ośrodku Prezydenckim w Lucieniu. Za pieniądze podatników? Chyba tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koleżka Re: Moderator boi się prawdy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.10, 23:24 Panu Wieczorkowi taka leczona trauma nie przeszkadza. Fundowanie luksusu z budżetu Pałacu panu Wieczorkowi nie psuje dobrego samopoczucia. Pan Wieczorek walczy przecież z przewalankami z "tamtego" ustroju Odpowiedz Link Zgłoś
slawek_wieczorek Re: Moderator boi się prawdy? 24.06.10, 00:51 Gość portalu: koleżanka Amielki napisał(a): > Pan Sławomir kocha młodzież zwłaszcza chłopców Z lasu. www.solidarni.waw.pl/ZolnierzeWykleci.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kłodawa Re: Moderator boi się prawdy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.10, 06:01 Dobrze, że przywracasz pamięć o żołnierzach wyklętych. Odpowiedz Link Zgłoś
slawek_wieczorek Re: Moderator boi się prawdy? 27.06.10, 12:21 Gość portalu: Kłodawa napisał(a): > Dobrze, że przywracasz pamięć o żołnierzach wyklętych. > A prymitywni ubecy, to wypisz wymaluj, niektórzy moi forumowi adwersarze. www.youtube.com/watch?v=6B9I3nzi0Fo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ale o co ci chodzi Re: Moderator boi się prawdy? IP: *.gorzow.mm.pl 27.06.10, 15:51 Pielęgniarka ci źle zastrzyk zrobiła Odpowiedz Link Zgłoś
slawek_wieczorek Re: Moderator boi się prawdy? 28.06.10, 22:00 Gość portalu: Ale o co ci chodzi napisał(a): > Pielęgniarka ci źle zastrzyk zrobiła Bywało, że pielęgniarki z podległego Czesławowi Kiszczakowi MSW nic nie robiły: "- Kiedy Borowski był już po zawale, siedział w więzieniu w Szczecinie. Czytałam jego dramatyczny list do władz z prośbą, aby przeniesiono go z celi do szpitala więziennego, bo ma napady duszności, a pielęgniarka odmawia mu podania nitrogliceryny. Niestety decyzja była odmowna." swkatowice.mojeforum.net/temat-vt7647.html?highlight=borowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SOLIDny Re: Moderator boi się prawdy? IP: *.gorzow.mm.pl 29.06.10, 15:09 Biedny Edek. Ale SB miała takie pielęgniarki a nie inne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaytek Re: Moderator boi się prawdy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.10, 19:55 Bo mnie w Przedszkolu Kierowniczka biła. Czy to była matka wieczorka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Moderator boi się prawdy? IP: *.dip.t-dialin.net 29.06.10, 20:38 kaytek napisał: > Bo mnie w Przedszkolu Kierowniczka biła. > Czy to była matka wieczorka? gdyby biła naprawdę, to byś zapamiętał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amielia Re: Moderator boi się prawdy? IP: 94.254.238.* 29.06.10, 23:08 Pan Sławomir to wielki patriota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amielia Re: Moderator boi się prawdy? IP: 94.254.238.* 29.06.10, 23:14 Pan Sławomir to wielki polski patriota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belforator Re: Moderator boi się prawdy? IP: *.000webhost.com 01.07.10, 17:00 Pan Sławomir powinien zostać administratorem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Moderator boi się prawdy? IP: *.dip.t-dialin.net 02.07.10, 20:51 czy prezydent zielonej góry molestował członkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaf Re: Moderator boi się prawdy? 03.07.10, 20:42 Ludzie, czy wy prostej sprawy nie potraficie zrozumiec? Pan Prezydent ZG ma "pewne problemy", do czego nie chcial sie przyznac. Chcial sobie postawic pomnik, ale pomnik okazal sie niepodobny do pierwowzoru, wiec kazal go poprawic. W zwiazku z tym, ze autorka pomnika nie zrozumiala przyczyn postepowania prezydenta, to chcial dyskretnie dac do zrozumienia autorce, dlaczego tak postapil. Niestety, rzezbiarka nie zrozumiala, ze koszulka jest wyznaniem prezydenta i narobila afery :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amelia Re: Moderator boi się prawdy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.10, 15:54 pan Sławomir korzysta ze Słońca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Moderator boi się prawdy? IP: 96.51.44.* 09.07.10, 08:06 Hey Wieczorek, PiSowski faszysm w Polsce nie przewszedl i nie przejdzie... Bez znaczenia w jakie piorka chcesz go ubrac... Wrogowie wolnosci Polakow to wrogowie wolnosci Polakow.. Do diabla z Pisem i do diabla z toba!!! Wara od Poski!!! Polacy maja prawo byc wolnymi we wlasnuym kraju bez strachu przed spasmi takimi jakty ktore niewinnych ludzi chca grysc,,... Do budy psie!!! Do budy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bernard Re: Moderator boi się prawdy? IP: 96.51.44.* 14.07.10, 07:02 Hey Wieczorek, 'Kto ty taki , pisowski kundlu jesyes, ze odpowiedz natychmiast powinines otrzymywac??? Jestes umyslowo chory, to prawda, ale nieupowaznia cie jednak do domagania sie odpowiedzi od kogokolwiek.. Jestes nc... Zadzwon do rownego tobie Kaczynskiego i poplacz... Co za pisowski duren.. Odwal sie od polakow i daj im zyc... :( Odpowiedz Link Zgłoś
slawek_wieczorek Re: Moderator boi się prawdy? 14.07.10, 21:51 Gość portalu: bernard napisał(a): > Odwal sie od polakow i daj im zyc... Dowalam się do Peerelczyków i, w przeciwieństwie do ich niegdysiejszych praktyk, nie zamierzam nikogo pozbawiać życia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amielia Re: Moderator boi się prawdy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.10, 22:19 Pan Sławomir też się goli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brat Amielii Re: Moderator boi się prawdy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.10, 23:18 A jak już się ogoli,zaczyna bać się prawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Moderator boi się prawdy? IP: 96.51.44.* 15.07.10, 09:06 Hey, Wieczorek to polityczna dziwka ktora najswietrze wartoski Kosciola i Solidarnosci na faszusytowsko-komunistyczne niszczenie dobrych polakow zamienil... Narodowy socjakizm ktory "nie wypalil" Hitlerowi Wieczorek i jego PiS probuja wskrzesoic w wolnej Polsce... Czy sa umyslowo chorzy? Oczywiscie.. Czy wiedza o tym? Za cholere nie.. Im sie wszystkim lacznie z wariatami typu Rydzuk i Dziwisz wydaje ze ich na ziemie sam Jezus wyslaz z jakas specjalna misja... Jezus nic o tym nie wie a Hitler sie smieje.. :):):) PS. Do diabla z PiSAem i Wiecxzorkami... Polska potrzebuje spokoju i pokoju? Czy bedzie miec? Nie sadze, przynajmniej tak dlugo jak ostatniej kaczce dziba politycznego zie nie zamknie.. Wowczas Wieczorek na SLD bedzie glosowac... I to nie sa jaja... Taka polityczna prostytutka juz on jest.. :):):)( I to sa jaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: Moderator boi się prawdy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.10, 09:59 Gość portalu: Bernard napisał(a): > najswietrze wartoski Kosciola i Solidarnosci Co to są najświętsze wartości K i "S"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atunnel Re: Moderator boi siê prawdy? IP: 67.159.45.* 15.07.10, 10:23 Gość portalu: login_t napisał(a): Co to są najświętsze wartości K i "S"? Durne pytanie login wiadomo że szmal i władza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Moderator boi siê prawdy? IP: *.dip.t-dialin.net 16.07.10, 07:03 atunnel napisał: > Gość portalu: login_t napisał(a): > Co to są najświętsze wartości K i "S"? > > ... szmal i władza. tak też uważał zawsze czerwony khmer bernard. jeżeli teraz występuje w obronie tych wartości, to znaczy że jest polityczną prostytutką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bernard Re: Moderator boi się prawdy? IP: 96.51.44.* 16.07.10, 07:33 Hey login, bez wchodzenia w szczegoly (pozno u mnie..).. Solidarnosc walczyla o Wolnosc...Wolnosc dla wszystkich.. Nazywano to "pluralizm"... W naszym uwczesnym (naiwnym) rozumieniu...znaczylo to, ze kazdy Polak, niezaleznie od swoich wyznan czy pogladow bedzie w Polsce mogl sie czuc pelnym obywatelem, bedzie mogl czuc sie bezpiecznym od przesladowqn... I co sie porobilo>>> PiS ze swoja faszystowsko pilsudska ideologoa sprowadzil do podzoemia wszysto co faszysmu nie uznaje... Podoba ci sie to>??? :(:(:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: Moderator boi się prawdy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.10, 09:25 Gość portalu: bernard napisał(a): > ze kazdy > Polak, niezaleznie od swoich wyznan czy pogladow bedzie w Polsce mogl > sie czuc pelnym obywatelem, bedzie mogl czuc sie bezpiecznym od > przesladowqn... > I co sie porobilo>>> Porobiło się to, że historycy boją się pisać blog.rp.pl/mazurek/2010/07/15/historycy-bezprzymiotnikowi/ Bo skończą ciągani po sądach jak Zyzak albo wywaleni z roboty jak Ratajczak z Opola. Czołowe postaci establishmentu jak Władysław "Profesor" Bartoszewski, nazywają współobywateli - wyborców innej partii "bydłem", rysownik Raczkowski rysuje ich jako analfabetów (podczas realizacji obywatelskiego prawa wyborczego), etc. Odpowiedz Link Zgłoś
klodawa1952 Re: Moderator boi się prawdy? 16.07.10, 09:34 Z satysfakcją odczytałem Twoją opinię. Właśnie tak jest również moim zdaniem. > Czołowe postaci establishmentu jak Władysław "Profesor" > Bartoszewski, nazywają współobywateli - wyborców innej > partii "bydłem", rysownik Raczkowski rysuje ich jako analfabetów > (podczas realizacji obywatelskiego prawa wyborczego), etc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Moderator boi się prawdy? IP: *.dip.t-dialin.net 18.07.10, 17:55 moderatorze, czas stanąć oko w oko z prawdą! ps. a propos oka, to w ubiegłym tygodniu na mojej działce latało około dziesięciu osadników wielkookich. bardzo się ucieszyłem, bo osadnik wielkooki - lopinga achine (wg. jarosława tykacza - straszydłek zrróżek) to dość rzadki gatunek. Odpowiedz Link Zgłoś
slawek_wieczorek Re: Moderator boi się prawdy? 18.07.10, 23:01 Gość portalu: nicelus napisał(a): > moderatorze, czas stanąć oko w oko z prawdą! Na me ostatnie mailowe zapytanie, mimo upływu tylu dni, nie odpowiedział! Prawda boli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Moderator boi się prawdy? IP: *.dip.t-dialin.net 19.07.10, 03:08 slawek_wieczorek napisał: > Na me ostatnie mailowe zapytanie, > mimo upływu tylu dni, nie odpowiedział! może trzeba zapytanie ponowić? Odpowiedz Link Zgłoś
slawek_wieczorek Re: Moderator boi się prawdy? 28.07.10, 23:25 Gość portalu: nicelus napisał(a): > slawek_wieczorek napisał: > > > Na me ostatnie mailowe zapytanie, > > mimo upływu tylu dni, nie odpowiedział! > > może trzeba zapytanie ponowić? Jak niewdzięczne wezwanie do zapłaty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Moderator boi się prawdy? IP: *.dip.t-dialin.net 18.07.10, 18:55 moderatorze, czas stanąć oko w oko z prawdą! ps. a propos oka, to w ubiegłym tygodniu na mojej działce było około dziesięciu osadników wielkookich. bardzo się ucieszyłem, bo osadnik wielkooki - lopinga achine (wg. jarosława tykacza - straszydłek zrróżek) to dość rzadki gatunek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus zapatrzyłem się w fugę i ... IP: *.dip.t-dialin.net 18.07.10, 19:00 ... udało mi się z jednego formularza wysłać dwie wiadomości. :) Bach, Toccata and Fugue in D minor, organ Odpowiedz Link Zgłoś
slawek_wieczorek Re: zapatrzyłem się w fugę i ... 18.07.10, 23:24 To taka fuga odpadła. Bach, bach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: zapatrzyłem się w fugę i ... IP: *.dip.t-dialin.net 19.07.10, 03:20 slawek_wieczorek napisał: > To taka fuga odpadła. Bach, bach! no to bach, jeszcze jedna fuga. tym razem na żywo z berlińskiej filharmonii. Odpowiedz Link Zgłoś
slawek_wieczorek Re: zapatrzyłem się w fugę i ... 28.07.10, 23:30 Gość portalu: nicelus napisał(a): > no to bach, > jeszcze jedna fuga. > tym razem na żywo z berlińskiej filharmonii. Nawet w muzyce nie uciekniemy od polityki... Herbert von Karajan w grobie się przewraca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Moderator boi się prawdy? IP: *.dip.t-dialin.net 22.07.10, 02:58 ładna sentencja wg. św pawła z kamienia upamiętniającego niemiecki cmentarz w barlinku: du trägst nicht deine wurzeln. sie tragen dich. (ty nie dźwigasz swoich korzeni. one dźwigają ciebie.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus komuniści ... IP: *.dip.t-dialin.net 25.07.10, 04:06 ... też boją się prawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amielia Re: ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.10, 12:32 1x Pan Sławomir,3x nicelulitis,1xPan Sławomir,3x nicelulitis I tak to leci. Pan Sławomir lubi rozmowy z trzema nicelulitisami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: ... IP: *.dip.t-dialin.net 25.07.10, 13:09 Amielia napisała: > 1x Pan Sławomir,3x nicelulitis,1xPan Sławomir,3x nicelulitis nicelus. a wiesz dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: ... IP: *.dip.t-dialin.net 27.07.10, 22:50 . napisała: > bo są pedałami? wszyscy?... może to ty brzydka jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: ... IP: *.gorzow.mm.pl 30.07.10, 19:40 ja mam nieszczęśniku niedorobiony wąsy i brodę a a takich jak jak ty to pracach w ogródku wynajmuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matryca Re: komuniści ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.10, 13:28 kilku UBeków ma tu problemy ze swoją psychiką. Olewajmy tych frustratów i straceńców ! Odpowiedz Link Zgłoś
slawek_wieczorek Re: komuniści ... 28.07.10, 23:35 Gość portalu: matryca napisał(a): > kilku UBeków ma tu problemy ze swoją psychiką. Olewajmy tych frustratów i strac > eńców ! Do UB/SB garnęli się dewianci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: komuniści ... IP: *.devs.futuro.pl 29.07.10, 08:35 slawek_wieczorek napisał: > Gość portalu: matryca napisał(a): > > > kilku UBeków ma tu problemy ze swoją psychiką. Olewajmy tych frustratów i > strac > > eńców ! > > Do UB/SB garnęli się dewianci. Święte słowa. Na ostatnich 20 wpisów 17 autorstwa nicelusa i SW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: komuniści ... IP: *.dip.t-dialin.net 29.07.10, 16:06 gość napisał(a) > Na ostatnich 20 wpisów 17 autorstwa nicelusa i SW. i żadnego wpisu moderatora... chyba nadal boi się prawdy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . jebusie !kropka to też nic! IP: *.gorzow.mm.pl 30.07.10, 21:08 chamie jebany!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Nie SB-cy a Wieczorek ma problem... IP: 96.51.44.* 29.07.10, 23:51 Hey, Kto ostatnio na forum widzial Zfrustrowanego SB-ka???!!! Nikt... Natomiast kazdego dnia kazdy widzi faceta imieniem Wieczorek (Slawek zrreszta) ktory tracac grunt pod swoimi komuno-faszystowsko-narodowo- religijnymi stopami bredzi jak ktos na bardzo zniebezpiecznych i na mpewno nielegalnych narkotykach... Ybbymi slowy durnCiekawe dlaczego...a powinno mi byc zal... A nie jest.. V :):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja. Warta Wieczorek nie ma problemu ale Ty masz IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.07.10, 07:09 Twój tekst jest tekstem nękanego frustracjami eSBeka ! ...aż Ci się literki mylą na klawiaturze.Piszesz podczas ciągu alkoholowego czy narkotycznego? Wódą czy cocą wyrzutów sumienia nie zlikwidujesz. Musisz z tym życ i umrzeć chłopie. Dobrze,że jest to forum to możesz trochę odreagować ale kto tu Cie bierze powaznie:) > Ybbymi slowy durnCiekawe dlaczego... > Zfrustrowanego, zniebezpiecznych, na mpewno, Odpowiedz Link Zgłoś
slawek_wieczorek Re: komuniści ... 28.07.10, 23:33 A nam katom z Obławy Augustowskiej nakazano nam zapalić znicze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amielia Re: komuniści ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.10, 21:20 Pan Sławomir ma pietra,że się już okazało jak zginął Pan Prezydent i czyja to była wina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Re: komuniści ... IP: *.gorzow.mm.pl 30.07.10, 22:00 amelio! ciebie nikt dawno nie wyruchał?jesteście niezapomnianą na tym forum parą;-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))ku...szon i pedałek;-0))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiruś Re: komuniści ... IP: *.gorzow.mm.pl 30.07.10, 22:01 ku... wycięli w całości;- ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babcia klozetowa Re: komuniści ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.10, 13:03 Kible czyścić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TGV Nicelusku moderator nie boi sie prawdy IP: *.servercabin.com 29.07.10, 16:25 On po prostu olewa frustratów i straceńców takich jak ty i nocnik Wieczorek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Nicelusku moderator nie boi sie prawdy IP: *.dip.t-dialin.net 29.07.10, 16:49 TGV napisał(a): > straceńców straceni są ci, którzy boją się prawdy. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja. Warta Re: Nicelusku moderator nie boi sie prawdy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.07.10, 20:20 elementów logiki ci tgv brakuje. olewanie to jest brak czynności. natomiast moderator dokonał czynności cenzorskich a więc wbrew temu co twierdzisz ...nie olewa. > On po prostu olewa frustratów i straceńców takich jak ty i nocnik Wieczorek Odpowiedz Link Zgłoś
slawek_wieczorek Re: Nicelusku moderator nie boi sie prawdy 09.08.10, 22:54 Gość portalu: Ja. Warta napisał(a): > moderator dokonał czynności cenzorskich a więc wbrew temu > co twierdzisz ...nie olewa. Stachanowiec walki z wolnym słowem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amielia Re: Nicelusku moderator nie boi sie prawdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.10, 23:08 Pan Sławomir lubi puścić bąka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Nicelusku moderator nie boi sie prawdy IP: *.dip.t-dialin.net 10.08.10, 00:16 Amielia napisał(a): > Pan Sławomir lubi puścić bąka. póki co, to ty puszczasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Jedrzejczak to dobry i uczciwy Prezydent IP: 139.142.162.* 10.08.10, 01:56 Hey. :):):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Jedrzejczak to dobry i uczciwy Prezydent IP: *.dip.t-dialin.net 11.08.10, 02:49 jak wszyscy na ławce. :):):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
slawek_wieczorek Re: Jedrzejczak to dobry i uczciwy Prezydent 12.08.10, 15:33 Gość portalu: nicelus napisał(a): > jak wszyscy na ławce. > :):):):):):) > Rezerwowych. Po ewentualnym wyroku skazującym, nie byłby to już pierwszy garnitur SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Nicelusku moderator nie boi sie prawdy IP: *.dip.t-dialin.net 09.08.10, 23:10 slawek_wieczorek napisał: > Stachanowiec walki z wolnym słowem... jaka gazeta, taki moderator. Odpowiedz Link Zgłoś