e_werty 13.06.10, 22:08 Kaczyński: jest szansa, że Polska stanie się drugą Norwegią Nie staniemy sie - nie mamy wulkanu!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szewc Re: Szansa??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.10, 22:21 Przy okazji: Jarosław Kaczynski - doktor prawa nie ma aplikacji. Czy ma prawo do tytułu Prawnik? Czy tylko do tytułu mgr dr Prawa. Kto odpowie, popisze się wiedzą niedostepna innym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: Szansa??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.10, 22:37 Po prostu nieuk. ps. Nie sądzę, by istniał tytuł "mgr dr". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ul Re: Szansa??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.10, 23:17 A ty coś skończył, że innych od nieuków wyzywasz? Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Szansa??? 13.06.10, 23:33 A ty coś skończył ... ja go znam! on kończył zaocznie numizmatyke stosowaną! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Szansa??? IP: *.dip.t-dialin.net 13.06.10, 22:56 szewc napisał: > Kto odpowie, popisze się wiedzą niedostepna innym. może magister kwaśniewski, albo profesor bartoszewski? Odpowiedz Link Zgłoś
danny_boy Re: Szansa??? 13.06.10, 23:07 > Czy tylko do tytułu mgr dr Prawa. Dr Albert Prawa na UJ ma prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Szansa??? IP: *.dip.t-dialin.net 13.06.10, 22:52 e_werty napisał: > Kaczyński: jest szansa, że Polska stanie się drugą Norwegią już się przestraszyłem, że zapowiada wystąpienie z eu, w odpowiedzi na zapowiedź komorowskiego wystąpienia z nato... o tym, że norwegia nie jest w eu, to komorowski w ogóle nie wiedział. > Nie staniemy sie - nie mamy wulkanu!!! ten rząd ma takiego pecha, że jeszcze nic nie wiadomo... trzeba się przygotować na wszystko, w finansach na drugą grecję, a w tym województwie na krajobraz księżycowy po odkrywce węgla brunatnego. może stańmy się drugą szwecją. jest wiatr i sosny, potrzebna jeszcze tylko ikea... Odpowiedz Link Zgłoś
danny_boy Re: Szansa??? 13.06.10, 23:09 > potrzebna jeszcze tylko ikea.. Swedwood, część koncernu IKEA - fabryki mebli w Zbąszynku i Babimoście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Szansa??? IP: *.dip.t-dialin.net 13.06.10, 23:42 danny_boy napisał: > Swedwood, część koncernu IKEA > - fabryki mebli w Zbąszynku i Babimoście. fabryki ikea są rozsiane po całym świecie, ale nie chodziło mi o fabryki. chodziło mi o taki koncern, żeby nie trzeba było wydawać milionów na promocję, a i tak świat by wiedział gdzie jest polska. Odpowiedz Link Zgłoś
danny_boy Re: Szansa??? 14.06.10, 11:22 > żeby nie trzeba było wydawać milionów na > promocję, a i tak świat by wiedział gdzie jest polska. Na razie łupki gazowe rozwiązują problem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Szansa??? IP: *.dip.t-dialin.net 14.06.10, 17:30 danny_boy napisał: > Na razie łupki gazowe rozwiązują problem :) odwrotnie. łupki gazowe robią problem, dlatego że wiedząc o łupkach, rząd właśnie niedawno w tajemnicy przed społeczeństwem podpisał z rosją umowę na 27 lat na dostawę gazu. Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaf Re: Szansa??? 14.06.10, 19:57 > Na razie łupki gazowe rozwiązują problem :) Po 1940 do rozwiazywania problemow uzywano raczej PUlapek gazowych. I to tez akurat na terenie Polski... Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaf Re: Szansa??? 14.06.10, 09:18 > Kaczyński: jest szansa, że Polska stanie się drugą Norwegią Walesa obiecywal druga Japonie, Tusk - druga Irlandie, Pawlak - trzecia Kalifornie... Ja chce wiedziec, gdzie w tym wszystkim jest Polska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Szansa??? IP: *.dip.t-dialin.net 14.06.10, 15:05 zetkaf napisał: > Ja chce wiedziec, gdzie w tym wszystkim jest Polska? dowiesz się, gdy będzie drugą grecją. Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaf Re: Szansa??? 14.06.10, 20:05 > > Ja chce wiedziec, gdzie w tym wszystkim jest Polska? > dowiesz się, gdy będzie drugą grecją. No tak, druga Japonia, druga Irlandia, druga Kalifornia, druga Grecja, Norwegia - ale widze, ze nicelus dolacza sie do listy tych, ktorzy by z mapy Europy wymazali slowo "Polska"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Szansa??? IP: *.dip.t-dialin.net 14.06.10, 22:13 zetkaf napisał: > ... widze, ze nicelus dolacza sie do listy tych, > ktorzy by z mapy Europy wymazali slowo "Polska"? jak zwykle źle widzisz. ja właśnie przed takimi ostrzegam. podobnie jak profesor krasnodębski: "Na przykładzie stoczni ujawnia się filozofia rządzenia PO – świadoma lub nieświadoma, wynikająca z ignorancji, dezinformacja obywateli, rządzenie przez pozbywanie się kłopotów, delegowanie zadań, zrzucanie odpowiedzialności na innych: na rynek, na kryzys, na deszcz, na bobry, ślepa wiara w rynek i uległość wobec silnych i możnych tego świata. Tylko można zapytać, kiedy obóz rządzący dojdzie do wniosku, że się mu nie opłaca dopłacać do Polski. A może już się to stało?" Odpowiedz Link Zgłoś