e_werty 04.08.10, 15:37 Alior Bank - 85 2490 0005 0000 4000 7914 1005 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: login_t Re: Zbieram na obiad... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.10, 15:50 Wpadnij dziś 17,30 do najbliższej Castoramy. Przy wejściu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: Zbieram na obiad... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.10, 15:50 Przecież zwalczałeś banki...? Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Zbieram na obiad... 04.08.10, 16:17 Przecież zwalczałeś banki...? ... jak sie najem to wracam do walki.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: może freeganizm? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.10, 20:29 W UK sporo osób tak żyje. Tyle, że tam obowiązują inne standardy przechowywania żywności a żarcie jest relatywnie 4 razy tańsze niż w Polsce. Widywałem całe paczki jogurtów wywalone do skipa. Aż mnie ręka świerzbiła... Odpowiedz Link Zgłoś
amb1 Re: może freeganizm? 04.08.10, 21:38 werty - nie wygłupiaj się. Jutro, pojutrze... P.S. "Jutro też jest dzisiaj. Tyle, że jutro..." Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: może freeganizm? 04.08.10, 21:42 nie wygłupiaj się... ... OKI... na marywilska nie wracam... :) Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: może freeganizm? 04.08.10, 21:24 Bez złośliwości ... ja zbieram na obiad a nie obiad... Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Freemoneizm... 04.08.10, 21:32 Na Marywilskiej w W-wie ... od lat tak sie odzywiaja... i wcale nie sa to freeganie ale freemoney... Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: może freeganizm? 04.08.10, 21:37 Żółtaczka... ... i skopana trzustka... to efekt rocznego stosowania takiej diety... ... nie wszystkie bzdury sa strawne... nawet te "ekologiczne" Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Nie korzystajcie z Alior banku 05.08.10, 12:52 ... inne pewnie maja podobnie... ... na koncie zal. 24.06.2010 - sa dwie operacje wplaty i wypłaty na 200 zl... Alior Bank pobral 17,01 zł. Dzieki za wsparcie - ale nie karmcie złodziei! P.S. ... w miedzyczasie był tel. z AliorBanku z zapytaniem kiedy zapłace 17,01 zł... bo jak nie to... rozłaczyłem sie... Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Juz nie zbieram - zbiera Bank... 05.08.10, 13:02 W ramach apelu wpłynęło 20 zł - ale 17.01 zł zabrał Alior Bank ...to gwoli wyjasnienia zawiłego tłumaczenia. Dzieki za wsparcie... Odpowiedz Link Zgłoś
czarownica_z_lasu Re: Juz nie zbieram - zbiera Bank... 05.08.10, 18:33 e_werty napisał: > [b]W ramach apelu wpłynęło 20 zł Pogrzebałam paluchem w fusach z kawy i mi wyszło, że coś tam jeszcze pewnie wpłynie. Spóźnione, ale szczere gratulacje za logo Hospicjum i niezwykły, w obliczu tego, co czytamy wyżej, piękny gest. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Juz nie zbieram - zbiera Bank... 05.08.10, 19:33 gratulacje za logo Hospicjum ... dzieki za uznanie... :) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Juz nie zbieram - zbiera Bank... 06.08.10, 07:30 czarownica_z_lasu napisała: > Pogrzebałam paluchem w fusach z kawy i mi wyszło, że coś tam jeszcze pewnie wpłynie. Na jeden obiad czy trzy? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Juz nie zbieram - zbiera Bank... 06.08.10, 08:21 Na jeden obiad czy trzy? ... ???... chyba juz zaczłaem trawic szare komórki! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Juz nie zbieram - zbiera Bank... IP: *.dip.t-dialin.net 06.08.10, 20:09 e_werty napisał: > ... ???... chyba juz zaczłaem trawic szare komórki! a propos, z ostatniej edycji konkursu na rysunek satyryczny pośsięconej kryzysowi gospodarczemu: "co jest, ja jestem głodny" i jeszcze na temat banku. Odpowiedz Link Zgłoś
blic Re: Juz nie zbieram - zbiera Bank... 05.08.10, 19:49 Co za ironia losu. Może.mbank? Nic nie znika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Praca dla Werta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.10, 13:06 www.gorzow.pl/przystan/aktualnosci/pl/4526/1/Miastu_potrzebny_jest_plastyk/ Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Praca dla Werta 05.08.10, 13:13 Wybierze prezydent. Zasady wyboru ... ...są nieokreslone... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Praca dla Werta IP: *.dip.t-dialin.net 06.08.10, 03:12 e_werty napisał: > Wybierze prezydent. Zasady wyboru ... > > ...są nieokreslone... prezydent na wszystkim się zna ... potrafi wybrać najlepszego ogrodnika, czy tam dostawcę krzaków, najlepszego plastyka, najlepszego dyrygenta, najlepszego architekta i najlepszego urbanistę. ps. wybór dyrygenta był stosunkowo prosty, bo tylko jeden potrafił skype używać. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Praca dla Werta 05.08.10, 13:25 Szukaja artysty... ... a jam jeno rzemieslnik... Odpowiedz Link Zgłoś
czarownica_z_lasu Re: Praca dla Werta 05.08.10, 18:56 e_werty napisał: > Szukaja artysty... > ... a jam jeno rzemieslnik... Kochany! Ja już wolę takiego Rzemieślnika niż, że tak powiem - artystę, dzięki któremu mamy budę-potwora na Łokietka! Odpowiedz Link Zgłoś
amb1 Re: Praca dla Werta 06.08.10, 07:31 "I śmiesznie tu i straszno..." - cyt. z któregoś dramatu rosyjskiego. Ta buda na Łokietka nie ma ( okazuje się ) stałej lokalizacji. Jest postawiona tam w ramach tzw. sprzedaży obwoźnej... W centrum Europy, w centrum miasta, akurat w tym miejscu taki "handel obwoźny"? K...a, nóź się w kieszeni... P.S. "Żebym nie wiedział, że głupota to bym myślał, że sabotaż" - Jan Pietrzak, kabarety róźne. Odpowiedz Link Zgłoś
czarownica_z_lasu Re: Po obiedzie... 06.08.10, 13:39 e_werty napisał: > ...zapraszam do Kraka... E tam..., kiedy w Kraku już zimnego Lecha nie serwują... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Po obiedzie... 06.08.10, 14:10 piwo to się pije niepasteryzowane - zdrowsze! "lubuskie" jest dobre, ale pewnei w Krakowie też nie ma ;) Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Po obiedzie... 06.08.10, 14:23 "lubuskie" jest dobre, ... a w kraku każde piwo jest smoczne... Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Po obiedzie... 06.08.10, 14:27 e_werty napisał: > ... a w kraku każde piwo jest smoczne... > ale potem do domu daleko :( Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Po obiedzie... 06.08.10, 14:46 do domu daleko ... mam w poblizu namioty rozbite... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Po obiedzie... IP: *.dip.t-dialin.net 06.08.10, 19:51 calama napisała: > piwo to się pije niepasteryzowane - zdrowsze! > "lubuskie" jest dobre, ale pewnei w Krakowie też nie ma ;) jest takie piwo niepasteryzowane? gdzie można kupić? jeszcze nie piłem. jak ktoś jedzie, to mi z warszawy przywozi skrzynkę "ciechan" z browaru w ciechanowie. tu przy granicy mogę kupić jedynie "sierpc" z browaru w sierpcu. jest niewiele gorsze. Odpowiedz Link Zgłoś