calama 22.09.10, 08:30 Porzuciliście dziś auto z tego powodu? Bo jakoś luźniej było. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czysty_harry Re: Dzień bez samochodu 22.09.10, 09:10 Ja już od tygodnia mam porzucone:) A dzisiaj jestem z tego powodu poprawny politycznie. No i autonogi trenuję:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fju fju Re: Dzień bez samochodu IP: *.gpsk.am.poznan.pl 22.09.10, 09:15 dzien bez samochodu? w Poznaniu tylko z nazwy tlok jak zwykle Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Dzień bez samochodu 22.09.10, 09:30 Gość portalu: fju fju napisał(a): > dzien bez samochodu? w Poznaniu tylko z nazwy > tlok jak zwykle a dziś komunikacje miejskie są gratis :) tylko frajerzy nie korzystają ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Dzień bez samochodu 22.09.10, 12:05 a dziś komunikacje miejskie są gratis :) tylko frajerzy nie korzystają ... frajerzy nie maja dowodu rejestracyjnego... Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Dzień bez samochodu 22.09.10, 09:28 czysty_harry napisał: > No i autonogi trenuję:) to zdrowo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
josner Re: Dzień bez samochodu 22.09.10, 09:35 Dzień jak co dzień. Nawet ciekawszy bo zniecierpliowiona żonka czekając aż po nią przyjadę wysłała mi sms: "rura, qrwa rura". Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Dzień bez samochodu 22.09.10, 09:37 josner napisał: > Dzień jak co dzień. Nawet ciekawszy bo zniecierpliowiona żonka czekając aż po n > ią przyjadę wysłała mi sms: "rura, qrwa rura". i nie dziwne ;) dziś zimno straszliwie było z rana Odpowiedz Link Zgłoś