Dodaj do ulubionych

sklep wędkarski

26.04.11, 23:10
Poszukuję dobrze zaopatrzonego sklepu wędkarskiego w Gorzowie lub okolicach. Znacie taki?
Obserwuj wątek
    • Gość: login_t Re: sklep wędkarski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.11, 10:22
      Ci, co siedzą nad wodą, nie siedza na forum.
      Na forum siedzą ci, co siedzą nad piwem.
      • Gość: gemolek Re: sklep wędkarski IP: *.gorzow.hypnet.pl 27.04.11, 10:31
        login_t chciał napisać:
        Skrzyżowanie Walczaka z Czereśniową, przy bramie stilonowskiej.Bardzo dobrze zaopatrzony sklep.
        Pozdrawiam.

• Gość: login_t Re: sklep wędkarski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.11, 10:55
          Gość portalu: gemolek napisał(a):

> login_t chciał napisać:
          > Skrzyżowanie Walczaka

Nie chciał.
      • Gość: nicelus Re: sklep wędkarski IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.01.16, 23:54
        Dwóch znajomych zapalonych wędkarzy siedzi po cichu nad wodą jak co dzień, ale że nic mnie bierze, więc po kilku godzinach milczenia zaczynają rozmawiać:

- Co u ciebie słychać?
        - A nic... ożeniłem się.

Mija pół godziny, nadal nic nie bierze.

- Ładną masz żonę?
        - E tam... taka sobie.

Mija kolejne pół godziny, nadal nic nie bierze.

- Pewnie bogata?
        - Eee... gdzie tam.

Mija kolejne pół godziny, nadal nic nie bierze.

- To dlaczego się ożeniłeś?
        - Ma robaki.

• Gość: nicelus Re: sklep wędkarski IP: *.gazeta.pl 31.05.16, 18:45
          Ma robaki.

• danny_boy Re: sklep wędkarski 27.04.11, 22:19
      głównie Sazan
    • Gość: Wiesiek Re: sklep wędkarski IP: *.biznesklasa.lisek.pl 29.04.11, 11:16
      Centrum wędkarskie (skrzyżowanie Walczaka z Czereśniową) jest dość dobrze zaopatrzone ale o około 20 - 25 % droższe od cen w sklepach internetowych. Sazan ma nieco bardziej przystępne ceny ale mizerne zaopatrzenie. Jak potrzebujesz spławika lub "blaszki" to coś znajdziesz ale przy poważniejszych zakupach (wędki, kołowrotki, odzież czy ponton) pozostaje internet. Przydałby się w Gorzowie profesjonalny sklep wędkarski. Dwa wymienione wyżej sklepy wykorzystują brak konkurencji i nie oferują wysokiego poziomu usług.

Odpowiadając bezpośrednio na zadane pytanie to najlepsze sklepy wędkarskie w okolicach Gorzowa znajdują się w... Poznaniu i Łodzi.
      • e_werty Re: sklep wędkarski 29.04.11, 11:43
        Gorzów "otwiera sie na wode"... a nie na ryby!
    • Gość: widmo Re: sklep wędkarski IP: *.net.pbthawe.eu 30.04.11, 11:32
      Wiesiek ma rację. W Gorzowie nie ma dobrego sklepu wędkarskiego. Jest jeden przyzwoicie zaopatrzony ale piekielnie drogi i kilka zaopatrzonych słabo, w których ceny są przystępne. Widocznie wystarcza to na potrzeby większości gorzowskich wędkarzy. Ja zaopatruje się głównie w sklepach internetowych. Czasami po jakiś drobiazg do centrum wędkarskiego lub sazana wpadnę.
      • Gość: rybak Re: sklep wędkarski IP: *.7.226.91.jim-satnet.pl 09.06.13, 19:48
        ja proponuje omijac sklep sazan przy szarych szeregow zanęty otwierane a potem klejone tasma rasowki wyciągane z pudelek ostatnio było 6 sztuk nie sprawdziłem kretlikow jak kupowałem a okazało się ze jest ich 6 anie 10 trudno moje nie dopatrzenie pozdrawiam kolegow połamania kiji na rybach
        • e_werty Re: sklep wędkarski 09.06.13, 20:33
          połamania kiji na rybach

...szkoda ryb... kije połamać na oszustach ze sklepu!
        • Gość: JA Re: sklep wędkarski IP: *.7.226.91.jim-satnet.pl 06.08.13, 13:49
          • e_werty Re: sklep wędkarski 06.08.13, 14:08
            Nie mąć!!!
    • Gość: Prawda na jaw Re: sklep wędkarski IP: *.echostar.pl 15.01.16, 21:26
      W Centrum Wędkarstwa przy Walczaka radzę nie wkupywać pozwoleń osobom z innych okręgów albo bardzo uważać. W moim przypadku Pan bez skrupułów wprowadził mnie w błąd sprzedając znaczek składki okręgowej tłumacząc że tak trzeba i to nic nie zmienia (bezczelnie wykorzystał moją niewiedzę). Później w Poznaniu dowiedziałem się że jestem dzięki temu członkiem okręgu Gorzowskiego i nie mogę korzystać z przywilejów (udostępnionych wód , zawodów) w okręgu Poznańskim. Później w najmniejszym stopniu przy grzecznej prośbie nie próbował odkręcić sprawy twierdząc że przecież nie mówiłem że nie chce zmienić przynależności. Odesłał mnie do Prezesa zarządu PZW Gorzów (pewnie kolega/rodzina) - daruję sobie grzebanie w kolesiarstwie i sprawa trafi wyżej. ŻENADA !
      • Gość: taka prawda Re: sklep wędkarski IP: *.gorzow.mm.pl 04.04.16, 18:01
        no trzeba dodać że ceny maja z kosmosu
    • Gość: wędkarz Re: sklep wędkarski IP: *.gorzow.mm.pl 04.04.16, 17:59
      powstał nowy przy stacji NEO na ul. Pomorskiej, ceny maja internetowe do tego fachowa obsługa a dla stałych klientów dodatkowe rabaty, byłem jestem bardzo zadowolony
      • Gość: Pink Re: sklep wędkarski IP: *.gorzow.mm.pl 02.05.16, 09:24
        byłem, faktycznie tanio i super zaopatrzenie, do tego chłopaki na wszystkim się znają i dobrze doradzą, chyba najlepszy w gorzowie
    • jub1233 Re: sklep wędkarski 10.04.16, 13:17
      Sklep wędkarski na stacji orlen na końcu ul Walczaka ceny mają ok otwarte długo a i w nocy można robale kupić na stacji może nie tak zaopatrzony ale nie wymagający wędkarz kupi tam wszystko co potrzeba ceny porównywałem z centrum wędkarskim na olimpijskiej i więcej tam nie pojadę na pierdołach nawet 50% drożej
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka