Dodaj do ulubionych

Prezes PiS w Gorzowie: o biedzie, tupolewie i p...

16.09.11, 22:41
przyjechal faszysta pie-dolony do gorzowa
i dalej hitlerowskie hasla glosi,
bieda ,bieda, socjalisci tupolewa podpalili!!!

ja podpale sejm na wiejskiej!
oskarze antychrystow i po i psl i sld i wszyskich co to lecha ku-wa nie kochaja,
i wojne rosjii i wojne niemcom pie...nym wypowiem
a jak cza to i szwecji i ku-wa lotwie i innym tez!

wiecie co ludzie?
za TAKIE pogglady miliony ludzi umieralo;((((((
nie potrzebna nam takich mordercow;(((

niech sie kaczynski w dupe pocaluje!

faszystom i nacjonalistom rzyczc trzeba:
by nigdy wiecej do jakiejkolwiek wlodzy nie doszli!!!!
Obserwuj wątek
    • andrzejusa Re: Prezes PiS w Gorzowie: o biedzie, tupolewie i 16.09.11, 22:57
      i pamietajcie ludzie...
      gdzie taki idiota sie pojawil,
      zawsze do chodzilo do wojen i tragedii!!!

ambicje kaczynskiego -
      to cirpienia tysiecy ludzi!!!
      • Gość: ro-do Re: Prezes PiS w Gorzowie: o biedzie, tupolewie i IP: *.gorzow.mm.pl 16.09.11, 23:04
        Andrzeju T. ze Staszica nie idź tą drogą!Nie jesteś anonimowy!Wyłącz tvn włącz rozum!
        • andrzejusa Re: Prezes PiS w Gorzowie: o biedzie, tupolewie i 16.09.11, 23:12
          ro-do,
          no wiec jak mam ten rozum wlaczyc?
          i jaki rozum?
          • Gość: nicelus Re: Prezes PiS w Gorzowie: o biedzie, tupolewie i IP: *.dip.t-dialin.net 16.09.11, 23:19
            andrzejusa napisał:

> i jaki rozum?

właśnie... jaki rozum?

• Gość: login_t Re: Prezes PiS w Gorzowie: o biedzie, tupolewie i IP: *.t-mont.net.pl 17.09.11, 07:18
              Gość portalu: nicelus napisał(a):

> właśnie... jaki rozum?
              Jaki rozum taki elekrorat.
              • Gość: gg Re: Prezes PiS w Gorzowie: o biedzie, tupolewie i IP: *.kwidzyn.mm.pl 17.09.11, 15:09
                Gość portalu: login_t napisał(a):

> Gość portalu: nicelus napisał(a):
                >
                > > właśnie... jaki rozum?
                > Jaki rozum taki elekrorat.

Gorzej, jaki prezes taki elektorat... "ja się tam nie znam ale..."
          • Gość: gorzowiak Pajac andrzejusa IP: 77.242.227.* 17.09.11, 00:18
            Tacy pofajdańcy jak bernard z "Kanady" Zubrzyckiego czy ten caly andrzej z "USA" Staszica już mają pełne galoty bo widzą co się święci - PiS wraca do władzy. Ciemne sprawki PO-paprańców i takich pajaców jak ten czy tamten wyjdą na jaw.

Bójcie się dzwonków o 5 nad ranem, dzieciaczki :)

Do zobaczenia w IV RP :)
            • Gość: oko Re: Pajac andrzejusa IP: *.net.pbthawe.eu 17.09.11, 01:15
              W 2007 roku oddalem glos na POjebow,teraz zaglosuje na PiS jak wiekszosc moich znajomych,ktorzy sie zawiedli na POjebach.
              Sondaze kłamią,PiS wygra chociazbedzie tezmiec nie zaciekawie zeby posprzatac ten syf po POjebach
              • Gość: gorzowiak Tak, PiS wygra IP: *.net.pbthawe.eu 17.09.11, 02:05
                Ja tez swego czasu zaglosowalem na PO - konkretnie na Niesioła.
                TO chyba mój największy wstyd życiowy..

Teraz oczywiscie zagłosuję na PiS.

Ku zgrozie wszystkich tych bobasków typu bernard, de ptaszek czy andrzejbangladesz;))
                • Gość: ? Re: Tak, PiS wygra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.11, 20:46
                  Ale sobie niespełnieni prawi animuszu dodają.
              • Gość: do oko Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.11, 20:58
                Każdy ma swoich znajomych i takich na jakich zasługuje.
            • klodawa1952 Re: Pajac andrzejusa 19.09.11, 06:38
              Widzisz kolego ja popieralem i popieram dzwonki o 5 rano do lapownikow ale tej koncepcji jak calkowitego zalatwienia problemu nie uwazam.
              Osobiscie pukaniem o 5 rano sie nie obawiam a wrzask na ten temat polega nie na trosce o obywateli ale na trosce urzedaskow i politykow o samych siebie. Kto z nich zyje tylko z pensji ..... :( a wiec sie boja.
              Jednak Kaczynski jest dla mnie niekompetentny w rozwiazywaniu problemu korupcji, cociaz jedyny. Problem nie polega na sprawdzeniu uczciwosci i aresztowaniach ale na tworżeniu prawa utrudniajacego lub uniemozliwiajacego ( prawie) korupcje.
              Korupcja dzieki PiS znakomicie spadla w gronie najwyzszych urzedow ale niestety trzeb by zaczac pukac o 5 rano do urzedaskow na najnizszym szczeblu.
              Korupcja szkodzi przede wszystkim gospodarce bo wtedy nie wygrywa najlepszy.
            • klodawa1952 Re: Pajac andrzejusa 19.09.11, 06:38
              Widzisz kolego ja popieralem i popieram dzwonki o 5 rano do lapownikow ale tej koncepcji jak calkowitego zalatwienia problemu nie uwazam.
              Osobiscie pukaniem o 5 rano sie nie obawiam a wrzask na ten temat polega nie na trosce o obywateli ale na trosce urzedaskow i politykow o samych siebie. Kto z nich zyje tylko z pensji ..... :( a wiec sie boja.
              Jednak Kaczynski jest dla mnie niekompetentny w rozwiazywaniu problemu korupcji, cociaz jedyny. Problem nie polega na sprawdzeniu uczciwosci i aresztowaniach ale na tworżeniu prawa utrudniajacego lub uniemozliwiajacego ( prawie) korupcje.
              Korupcja dzieki PiS znakomicie spadla w gronie najwyzszych urzedow ale niestety trzeb by zaczac pukac o 5 rano do urzedaskow na najnizszym szczeblu.
              Korupcja szkodzi przede wszystkim gospodarce bo wtedy nie wygrywa najlepszy.
    • Gość: do andrzejusa Re: Prezes PiS w Gorzowie: o biedzie, tupolewie i IP: *.aster.pl 17.09.11, 11:11
      Ty andrzejusa nieźle POjebany jesteś he he .
    • e_werty Re: Prezes PiS w Gorzowie: o biedzie, tupolewie i 17.09.11, 11:28

Nasze plany są takie, aby samemu wygrać - odparł

Samemu to może wygrać na cymbałkach...
      ... sadząc ze zdjęć - to troche poczeka na koncert na innych instrumentach
      aż mu elektorat dorośnie...

P.S.

Ciekawe czy wybral sobie jakies gatki w lumpeksie?
      W Biedronce robił zakupy... wiec i tu wypadalo...
      • Gość: kozamarado Andriej ty jak zwykle emocjonalnie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.11, 11:51
        Zluzuj bo ci ciśnienie skoczy. Przyjechał...odjechał i wszystko. Człek ośmiesza sie od lat. I tak nań zagłosują i tak. A czy zagłosuje większość...tego nie wiem.
        Swoja drogą ciekawe jest to, ze kilku forumowiczów pisze to samo, ze zmienili orientacje z po na pis.....no i oczywiście są doskonale poinformowani kto jest kim i skąd , na forum.
        Antek M już w teczkach grzebie czy trollowanie forum rozpoczęte.
        • Gość: gorzowiak Pełne gacie PO-paprańców IP: *.net.pbthawe.eu 17.09.11, 13:56
          Najzabawniejsze w tym wszystkim są pełne gacie tych wszystkich PO-fajdańców, którzy uwierzyli w szczekanie tefauenu i giewu. Teraz Antek M. i Zbyszek Z. pod rządami Jarkacza zrobią porządek z tymi wszystkimi mafijkami - gorzowską też.

I to są jaja! - jakby napisał bobasek benek, gdyby już się nie skichał ze złości i strachu :))
          • Gość: kozamarado Re: Pełne gacie PO-paprańców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.11, 15:12
            Ja tam pełnych gaci nie mam. Wolę chyba być popaprańcem niż żyć w kraju rządzonym przez p.Jarosława, wespół z Joachimem, Antonim i podobnym im ludziom.
            Może pis wygra, niezbadane są wyroki demokratycznych wyborów, ale z kim będzie rządzić?
            Nikt z niezrównoważonymi socjalistami koalicji nie udźwignie. samoobrony i lpr juz wszakże nie ma.
            • zlappande moze i PiS wygra 17.09.11, 17:28
              ale - jak naprawde Jarek sie bedzie starac (w co watpie) to bedzie zle albo zadowolony z wygranej zajmie sie swoja prywata (czyli beatyfikacja Lecha Kaczynskiego) a rzadzenie krajem zostawi swoim pieskom, ktorzy ochoczo znow bejma stolki w CBA, IPN, mediach, organizacjach, spolkach i oczywiscie spieprza wszystkoi maksymalnie a i tak wszytsko pojdzie na Jarka
              na koncu kopna Jarka w zadek, ze to jego wina i albo chlopiec da sie wykopsac, albo zacznie czystki jak Stalin
              znamy to, Jarek jest kouchem i nic innego nie jest w stanie zaproponowac
              kto kiedy widzial na oczy jakis program PiSu do realizacji i dlaczego PiS debaty oddal walkowerem albo wypada tak bladziutko ?
              na co wy liczycie - ze jak PiS wygra to bedzie lepiej ????
              Frajerzy !
    • Gość: virtuoz Andrzejusa typowy wyborca PO IP: *.directvps.nl 17.09.11, 11:51
      Brak szacunku dla innych i melina w gębie. Tylko komuniści nie mieli szacunku dla innych
      • Gość: gemolek Re: Andrzejusa typowy wyborca PO IP: *.business.provector.pl 17.09.11, 16:26
        Typowym wyborcą PO, jestem ja (ale nie lubuskiej PO)
        No człowieku, zobacz na te wstrętne prymitywne mordy PiSowców, ociekające jadem.
        Tam uczuć nie ma.Tam się chodzi do kościoła, jak Stilonu w latach 80'.Tam są pokazy miłosierdzia.
        Jeżeli PiS wygra wybory, moim marzeniem jest taki skład rządu, obojętnie na jakich stanowiskach, bo tam i tak się na niczym nie znają.

Fotyga
        Macierewicz
        Czarnecki
        Kuchciński
        Jasiński
        Wróbel
        Giżyński
        Brudziński

Oni Polske odbudują po PO

A rzecznikiem rządu niech będzie świętojebliwy Terlikowski
        • Gość: LoL Re: Andrzejusa typowy wyborca PO IP: *.aster.pl 17.09.11, 17:03
          To ty lepiej POwski cymbale gemolek popatrz na twarz Niesiołowskiego.Ocieka jadem czy nie POparańcu?
          www.progressforpoland.com/polonia_amerykanska/media/image/picture493/4493-niesiol.jpg
          nellyrokita.blox.pl/resource/niesiolowski.jpg
          Odstaw matole GW i TVN to może ci się polepszy.
          • Gość: gemolek Re: Andrzejusa typowy wyborca PO IP: *.business.provector.pl 17.09.11, 17:10
            LoL
            Cieszy mnie fakt, że zwolennicy PiS odwiedzają systematycznie Gazete
            Wystarczy już Onetowego prania mózgu.
            Tak trzymać.
        • zlappande Polacy lubia wybierac najgorszych 17.09.11, 17:34
          bo pozniej czuja sie usprawiedliwieni, jak rozwalaja stadiony, kradna i oszukuja - w koncu taka wladza ich usprawiedliwia (ale nie przyznaja sie pozniej, ze sami wybrali)
          poza tym - to widac z tych postow - ze motywem przewodnim tych, co rzekomo chca glosowac na PiS jest zemsta na sasiadach i innych, nie jakas analiza zachowan ani programow

ciekawe, jak ta ekipa ma wprowadzic cos w Polsce, jak do Sejmu wprowadzaja i to ponoc tymczasowo agentow sluzb specjalnych. To nam Antek Macierewicz i Andrzej Zyberetowicz nie truli glowy, ze ponoc na tym wlasnie polega niedobry uklad, bo dawni agenci przenikneli do biznesu i do wladzy ? Sami narobimy wielka kupe bo obiecujemy, ze posprzatamy. Bo akurat nam sie chce wysrac.

Ciekawe, ze PiS przez 4 lata nic nie potrafil wymyslec. Poza oczywiscie 234 789 roznymi hipotezami na temat ufolodkow i katastrofy smolenskiej, ale to dopiero wiatr w zagle dostali rok temu.
          • Gość: login_t Re: Polacy lubia wybierac najgorszych IP: *.t-mont.net.pl 17.09.11, 18:27
            Miłość i Pokój.

Dosyć tego pisowskiego jadu i prawicowego zacietrzewienia.
            • e_werty Re: Polacy lubia wybierac najgorszych 17.09.11, 20:23
              Miłość i Pokój

... na godziny?

Hotel Patria?
        • Gość: nicelus Re: Andrzejusa typowy wyborca PO IP: *.dip.t-dialin.net 18.09.11, 08:27
          gemolek napisał(a):

> Typowym wyborcą PO, jestem ja (ale nie lubuskiej PO)

rozumiem. łódzkiej po.

• zlappande Jarek sciemniacz 17.09.11, 17:21
      chcesz pomoc biedzie polskiej to namow swoich kolezkow po-smolenskich aby przestali byc pazerni na forse, wyporwadz swoja mamusie z eksluzywnej opieki rzekomo medycznej na koszt panstwa i daj wiecej forsy ludziom a zabierz swojej partii
      pamietasz, Jarek, jak Ziobro pojechal z walizkami pieniedzy do Szwajcarii ?
      rzekomo tropic pieniadze SLD, po cichu zalozyl konto partyjne
      po co sie tak garniesz do wladzy - przeciez to, co chcesz przeprowadzic mozes spokojnie zaltwic w Sejmie (ale do tejk pory nie wykonales najmniejszego wysilku aby to zrobic)
      Bo nie masz zielonego pojecia pacanie jak to sie robi
      • andrzejusa Re: Jarek sciemniacz 17.09.11, 22:39
        czesc Forumo !

ze kaczynski zakompleksiony , wsteczny , klotliwy , nierozumiejacy otaczajacego go swiata jest
        to powszechnie wiadomo
        i myslacych ludziy do tych wnioskow przekonywac nie trzeba.

ale , ze jeden glupek z drugim pisza ,
        ze teraz zaglosuja na pis bo po jest beee,
        to sie zastanawiam , jaka ci ludzie maja logike myslenia?

ze jak kaczynski bedzie premierem to drogi , mieszkania , lotniska, kolej beda sie budowaly same?
        ze sluzba zdrowia dzien po wyborach zacznie funkcjonowac
        najlepiej w europie?
        ze biedni dostana wiecej i bogaci nie straca?
        ze podatki kaczynski obnizy a wydatki podwoi?
        ze wypowie wojne rosji kiedy ta nie przyzna sie do mgly , elektromagnesow itp.idiotyzmow?
        ze kaczynski po prostu "WEZMIE" i natrzepie miliardow ze swojej fujary?
        ze pokazemy niemcom , ku-wa gdzie ich miejsce w europie?
        ze jezusa intonizuje sie na krola polski HA;HA;HA;HA!!!
        a nergala z faktami i mitami zamknie sie do pudla,
        a zlodziej rydzyk wykradnie od ludzi biednych i ciemnych
        i z z natrzepanych przez kaczynskiego z wlasnej fujary miliardow uszczknie ze 50 albo wiecej milionasow?

A GLUPI BUC JEDEN Z DRUGIM kaczynskiego za mojrzesza maja:((((

taaaa,
        na pis cza zaglosowac......
        no bo ku-wa na kogo:))))))?

ps.
        koza,
        stary przeciwniku forumowy:))))
        za bardzo sie nie emocjonuje ,
        bo i czym?
        ale faszysci i nacjonalisci to I polowa XX wieku!
        i oby nigdy wiecej musolinnich , hitlerow , franko i innych dmowskich
        przez zbrodniczy kosciol katolicki inspirowanych:(((((!!!

ps 2,
        milo wiedziec , ze zyjesz:)))

pozdrowienia
    • Gość: W.P. Pełne gacie "andrzejusa" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.11, 22:25
      Niejaki "andrzejusa", który wypuścił na forum hektolitry jadu pod adresem Jarosława Kaczyńskiego widać, że kompletnie zdurniał. To jakiś zapiekły sowiecki kapuś esbecki, który ze strachu SFAJDAŁ SIĘ NA SAMĄ MYŚL, ŻE W GORZOWIE BYŁ PREZES PiS Jarosław Kaczyński. To skutek tego samego STRACHU, jak u Tuska za te wszystkie przestępstwa na POLSCE i POLAKACH (dług publiczny astronomiczny - 780 000 000 000 zł, wysłanie na śmierć 96 obywateli polskich, konszachty z hazardzistami - Rychem, Zbychem i Mirem, najdroższe niezbudowane autostrady, śmierdzące pociągi poruszające się po torach ze średnią prędkością 23 km/godz. zrujnowany przemysł - stocznie, energetyka, najdroższy w Europie gaz od Moskali, rura Ribentrop-Mołotow na dnie Bałtyku itp. itd.). Jest się czego bać "andrzejusa" jeśli masz ZAFAJDANY KOMUNĄ ŻYCIORYS. Trudno tak codziennie jak Tuskowi-przestępcy patrzeć do lustra, gdy widzisz w nim swoją SB-ecką MORDĘ. Oj, nie najprzyjemniejszy to widok !!!
      • Gość: emsiziomal Niejaki "andrzejusa", który wypuścił na forum.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.11, 22:45
        ..hektolitry jadu ."
        Ja tam jestem ostatnia osobą na forum, która broniłaby andriuszy, ale.....
        Czy za prezesa pociągi jeździły szybciej, autostrady budowały się same, dług spadał, zablokowano powstanie rury.....?
        A słowa typu :jad, sfajdał,sowiecki kapuś esbecki,morda,esbecka....świadczą tylko o tym, że tow. W.P. ma nie tyle " zafajdany komuną życiorys" co zafajdane miejsce, w którym brak mózgu.
        I nie myśl andriusza, że twoje wypociny mi sie podobaja !
        :)
        • andrzejusa Re: Niejaki "andrzejusa", który wypuścił na forum 17.09.11, 23:32
          czesc ziomal,

nigdy bys sie nie przyznal , ze moje wypociny ci sie podobaja:))))
          i wcale tego od ciebie nie oczekuje:)))

ale zdradz mi ziomal na kogo ci kazal twoj proboszcz glosowa?

no bo wiesz moj drogi...

jezeli jakis gosc w czarnej , a nie daj o najwyzszy w czerwonej sukience,
          powiedzial ci ze matka jezusa zostala wzieta do nieba z cialem i krwia,
          a ty w to wierzysz,
          to musisz wierzyc ze glosowac masz na takiego , a nie innego kandydata:))))

bo przeciez czarodziej w sukience cie nie moze oszukac:)))))!

i pamietaj !!!!
          na palikota glosowac nie mozesz!!!!!!!
          bo sie z czyscca nigdy nie wydostaniesz,
          a moze i w piekle skonczysz ziomal!!

PAMIETAJ!!!!!!!

pozdrowienia
          • Gość: gorzowiak andrzej"usa", bobasku.... IP: *.net.pbthawe.eu 18.09.11, 00:12
            ...naucz się najpierw po polsku, nim znowu coś palniesz.
            Jak wyrośniesz z bobaskowego, polskawego, wtedy próbuj czegoś trudniejszego.
            Ale zanim - postudiuj Słonik Ortograficzny, Języka Polskiego, Poprawnej Polszczyzny...

Może jeszcze nie wszystko stracone?:-)

PS. Przy czym nie czytaj w rynsztoku - bo i lektura prześmiergnie :)
            • Gość: emsiziomal Re: gorzowiaku, bobasku.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.11, 10:45
              "Ale zanim - postudiuj Słonik Ortograficzny, Języka Polskiego, Poprawnej Polszczyzny..."
              Przeczytaj i pomyśl , ile w jednym zdaniu nasadziłeś błędów ortograficznych.
              Każdy z nas robi błędy.
              Ktoś mi kiedyś powiedział, ze wytykanie innym błędów językowych i ortograficznych to chamstwo.
              Nie dotyczy to nauczycieli języka polskiego, których andriusza nie miał albo uciekał z lekcji.
          • Gość: emsiziomal ale zdradz mi ziomal na kogo ci kazal... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.11, 12:41
            l twoj proboszcz glosowa?"
            Proboszcz jeszcze się nie wypowiedział. Ale mam zawsze mówiła żebym głosował na mądrych a z głupimi nie dyskutował.
            Zamilknę zatem......
        • Gość: W.P. Re: Niejaki "andrzejusa", który wypuścił na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.11, 21:22
          No i odezwał się "merytorycznie" i "moralistycznie" obrońca "andrzejusa" niejaki "emisiziomal" tak: "Czy za prezesa pociągi jeździły szybciej, autostrady budowały się same, dług spadał, zablokowano powstanie rury.....? Nie odpowiedział jednak, jaka to KANONADA TRWAŁA przez 16 miesięcy w "przekaziorach propagandowych", gdy Prawo i Sprawiedliwość zaczęło ujawniać CIEMNE INTERESY KOMUNISTYCZNEJ BANDY (sitwy SB-eków z nowo uwłaszczonymi), co to jak PIJAWKI przyssali się do budżetowego cycka. WIELE MIMO TEGO WRZASKU ZROBIONO I DO DZISIAJ TO MA WARTOŚĆ. A jak przyszedł Tusk, to zahamowań nie było i POLECIAŁO TOWARZYSTWO POLSZEWICKIE PO BANDZIE. Wylazły Miry, Rychy i Zbychy. Zaczęły hazardem trząść, żeby ich dochody były większe kosztem budżetu. Jak ostatnio w tygodniku "Uważam Rze" ukazał się wywiad z Mariuszem Kamińskim, który powiedział, że Platforma Obywatelska mogła być finansowana przez MAFIĘ PRUSZKOWSKĄ, bo Mirosław Drzewiecki miał prać jej brudne pieniądze, który też zaopatrywany był w NARKOTYKI. Mirosław Drzewiecki w dwa dni póżniej ODGRAŻAŁ SIĘ, ŻE ZA TĘ WYPOWIEDŻ PODA DO SĄDU MARIUSZA KAMIŃSKIEGO (wyrzuconego przez Tuska szefa CBA). Minęły 3 miesiące (TRZY MIESIĄCE) i co ???? CISZA, głucha cisza. MIRO zapadł się pod ziemię ??? Nie, Miro jest i PROKURATOR ma wszystko, żeby mu i Tuskowi postawić zarzut FINANSOWANIA NIELEGALNEGO PO. I co? I nic przed wyborami się nie dzieje !!! HUCPA i PORUTA. Dlatego napisałem: "Niejaki "andrzejusa", który wypuścił na forum hektolitry jadu pod adresem Jarosława Kaczyńskiego widać, że kompletnie zdurniał. To jakiś zapiekły sowiecki kapuś esbecki, który ze strachu SFAJDAŁ SIĘ NA SAMĄ MYŚL, ŻE W GORZOWIE BYŁ PREZES PiS Jarosław Kaczyński. To skutek tego samego STRACHU, jak u Tuska za te wszystkie przestępstwa na POLSCE i POLAKACH (dług publiczny astronomiczny - 780 000 000 000 zł, wysłanie na śmierć 96 obywateli polskich, konszachty z hazardzistami - Rychem, Zbychem i Mirem, najdroższe niezbudowane autostrady, śmierdzące pociągi poruszające się po torach ze średnią prędkością 23 km/godz. zrujnowany przemysł - stocznie, energetyka, najdroższy w Europie gaz od Moskali, rura Ribentrop-Mołotow na dnie Bałtyku itp. itd.). Jest się czego bać "andrzejusa" jeśli masz ZAFAJDANY KOMUNĄ ŻYCIORYS. Trudno tak codziennie jak Tuskowi-przestępcy patrzeć do lustra, gdy widzisz w nim swoją SB-ecką MORDĘ. Oj, nie najprzyjemniejszy to widok !!!" Nic dodać nic ująć poza tym, że do tego "andrzejusa" można przyłączyć na tym forum innych wyznawców SEKTY WYBIÓRCZEJ, którym ta GW Prawda, gazetka o sowieckim profilu i TVN wyszlifowały powierzchnię kory mózgowej na błysk. MYŚLENIE JEST TAK BOLESNE, ŻE STRACH PRZED PRAWDĄ ZABIJA RESZTKI SAMODZIELNOŚCI.
          • Gość: emsiziomal obrońca "andrzejusa" niejaki "emisiziomal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.11, 22:25
            Uprzejmie informuję, iż emsiziomal nigdy nie bronił andriuszy...bo ten obrońcy nie potrzebuje (nawet przed Panią Radną Największą).
            Co do 16 miesięcy rządów pis.....to w sumie można przytoczyć słowa (chyba) Wyspiańskiego: " Miałeś chamie złoty róg..."
            Prezes był premierem, brat był prezydentem, większość parlamentarna (jakościowo kiepska) była. Nic tylko rządzić i czynić wszystko aby Polska w siłę rosła a ludzie żyli dostatniej.
            I kicha wyszła . Woleli szukać haków, podsłuchów i wprowadzać w życie bolszewickie sposoby kontroli społeczeństwa.
            Od afer są sądy a nie organa polityczne. Nawet jeśli ta organizacja wróci do władzy ...tego nie zmieni.
            Pozdrawiam W.P. i wierz mi , jako czytelnik Uważam Rze i Gazety Polskiej wcale nie masz szerszych horyzontów od większości tu piszących.

• Gość: W.P. Re: obrońca "andrzejusa" niejaki "emisiziomal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.11, 23:19
              Kiedy przeczytałem taki oto fragment wypracowania jakie sporządził "emsiziomal" pisząc: "...Od afer są sądy a nie organa polityczne. Nawet jeśli ta organizacja wróci do władzy (pewnie chodzi o Prawo i Sprawiedliwość) ...tego nie zmieni.", to widać ugruntowany pogląd, że:
              1. sądy w Polsce nie są ZAMIESZANE W AFERY - tu trzeba zapytać: Jak były one SKUTECZNE i SPRAWIEDLIWE, jako "narzędzie" PAŃSTWA w głośnej sprawie morderstwa Olewnika? Degrengolada i skandal w grupie prokuratorskiej i sędziowskiej, całkiem dobrze sytuowanej, ale ZDEMORALIZOWANEJ, która się tą sprawą zajmowała. A ile jest takich spraw o których nie wie tzw. opinia publiczna? Pytanie retoryczne.
              2. nic się nie zmieni, nawet gdy władzę obejmie Prawo i Sprawiedliwość - tu trzeba zapytać: A ty chcesz, żeby ktoś to zmienił? Jeśli chcesz, to ZRÓB tylko tyle, wybierz tych którzy DEKLARUJĄ TAKIE ZMIANY. Platforma Obywatelska mówi poprzez Mira, Zbycha i Rycha, a do nich dołącza Donek i mniejsze "tuzy" z lubuskiego (co to mają na swoich listach łódzkiego etymologa od much plujek), że nie jest ZDOLNA DO PODJĘCIA ZADANIA CZYSZCZENIA SĄDÓW I PROKURATURY ZE ZGNILIZNY KOMUNISTYCZNEJ, BO JEST UWIKŁANA W WIELE CIĘŻKICH PRZESTĘPSTW PRZECIWKO POLSCE we współdziałaniu z tą ZGNILIZNĄ KOMUNISTYCZNĄ. Sądy to instytucje zmurszałe, które zarażają jak zaraza cały system gospodarczy, polityczny szeroko rozumianej władzy poprzez realną OBSTRUKCJĘ WOBEC PAŃSTWA DEMOKRATYCZNEGO !!! Oni ciągle żyją w PRL-u BIS.
              Nie potrzebuję laurek o moich "horyzontach", tylko wymagam w dyskusji ARGUMENTÓW, a nie naiwnych OPOWIEŚCI w stylu "miałeś chamie złoty róg..." !!!
              • Gość: emsiziomal Trafił mi sie interlokutor..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.11, 23:35
                W.M...proszę powiedz co zrobił p. Ziobro w sprawie Olewnika (Who the fuck is K. Olewnik)?
                WM proszę powiedz czy łódzki etymolog ma tyle samo wspólnego z lubuszczyzna ..co Klempa ze świętokrzyska ziemią przecudnej urody?
                WM prl bis to pis. Socjaliści i populiści, którzy za nic (tak samo jak Ty) mają organa państwa.
                Nie skomentuję tego:\Sądy to instytucje zmurszałe, które z
                > arażają jak zaraza cały system gospodarczy, polityczny szeroko rozumianej władz
                > y poprzez realną OBSTRUKCJĘ WOBEC PAŃSTWA DEMOKRATYCZNEGO .
                ...bo nawet andriusza tak nie bredzi .
                Powtarzam pytanie: Co zrobił w sprawach , które wymieniasz twój Prezes wszechwiedzący i pełen cnót wszelakich?
                • Gość: login_t Re: Trafił mi sie interlokutor..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.11, 08:14
                  Gość portalu: emsiziomal napisał(a):

> W.M...proszę powiedz co zrobił p. Ziobro w sprawie Olewnika (Who the fuck is K.
                  > Olewnik)?

wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/10,88722,7002729,_Jedynie_minister_Ziobro_zachowal_sie_dobrze_.html
                  • Gość: emsiziomal Re: Trafił mi sie interlokutor..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.11, 10:31
                    "Pisał pan pisma do Wassermana, Macierewicza, Ziobry.....tak i Ziobro skierował mnie do Kaczmarka...."
                    Olali Olewnika?
                    Ja tam nie pamiętam kto powołał komisje ds zabójstwa.
                    Myślę, że gdyby powoływano takie komisje do każdego morderstwa to sejm niczym innym by sie nie zajmował (może i lepiej ).
                    Ale z drugiej strony, ciekawe, ze tylu świadków odeszło w zaświaty ....dość niespodziewanie. Zatem sensowne jest pytanie:Who the fuck is K.Olewnik?
                    • Gość: nicelus Re: Trafił mi sie interlokutor..... IP: *.dip.t-dialin.net 19.09.11, 12:06
                      emsiziomal napisał(a):

> "Pisał pan pisma do Wassermana,
                      > Macierewicza, Ziobry.....tak i Ziobro skierował
                      > mnie do Kaczmarka...."
                      > Olali Olewnika?

jeżeli ktoś olał olewnika, to nie ziobro, tylko kaczmarek. ziobro zrobił prawidłowo, gdyż wykrywaniem sprawców zajmuje się pion ministerstwa spraw wewnętrznych, a nie pion ministerstwa sprawiedliwości.

ps. nie interesuję się sprawą olejnika, ale z tego co wiem, najbardziej zawinił kalisz i najmniej się poczuwa do odpowiedzialności.

• klodawa1952 Re: Niejaki "andrzejusa", który wypuścił na forum 19.09.11, 06:46
            Oczywiscie, ze jest kilka istotnych osiagniec PIS. Jednak nie przecanial bym tych z zakresu korupcji i nieformalnych korupcyjnych powiazan biznesu z polityka. Owszem , PiS tu przestraszyl elity ale zrobil dosyc malo, za malo.
            • Gość: nicelus Re: Niejaki "andrzejusa", który wypuścił na forum IP: *.dip.t-dialin.net 19.09.11, 08:49
              klodawa1952 napisał:

> Owszem , PiS tu przestraszyl elity ale zrobil dosyc malo, za malo.

ci którzy w polsce korzystają z korupcji, a to niemała grupa, uważają, że zrobił zbyt dużo.

natomiast ja uważam, że samo przestraszenie, to już coś w porównaniu z późniejszym zapewnieniem elitom bezkarności. w nagraniach sawickiej widać, że ona jeszcze bała się cba. natomiast później w nagraniach afery hazardowej już strachu przed cba nie ma. następnie uchwalono ustawę, która zabrania cba ścigania korupcji w rządzie bez zgody tego rządu, a przecież do tego cba było powołane. obrazuje to zmianę kursu platformy, gdyż cba zostało powołane i kamiński został jego szefem głosami platformy, zanim pis przejął władzę.

obecnie uchwalona ustawa idzie jeszcze dalej. uniemożliwi opinii publicznej kontrolę nad rządzącą elitą. czy teraz plan sawickiej będzie możliwy do wprowadzenia?

warto zauważyć, że za sld wybuchały wielkie afery, za pis wybuchały wielkie afery, a obecnie afery nie wybuchają. to nie znaczy, że afer nie ma. po prostu ludzie szybko się zorientowali, że jeżeli ktoś coś ujawni, to organa ścigania zajmują się przede wszystkim tym kto ujawnił.

• andrzejusa Re: Pełne gacie "andrzejusa" 17.09.11, 23:06
        czesc W.P

jakiez to ja hektolitry jadu na kaczynskiego tu wypuscilem na forum?
        toz to zakala polski ten kaczynski!!
        STRACH to dopiero bylby gdyby to wsteczniackie zero faktycznie do wladzy doszlo!!!

czy myslisz geniuszu ze kaczynski po dojsciu do wladzy budowa by dalej
        najdrozsze autostrady?
        zmienial polske za te pieniadze ktore polska do dyspozycji ma?
        koleje szybkie i czyste z rekawa by wytrzepal?
        a "zrujnowany " przemysl postawilby na nogi dekretem kaczynskiego?

800 mld dlugu ma polska,
        ale tez i 300 mld rezerw dewizowych!!!

wszystkie kraje , moze poza norwegia , maja dlugi,
        bez pozyczek nie mozna sie intensywnie rozwijac,

pomysl o takich krajach jak wlochy , hiszpania czy usa!

no ale wlasciwie o co ja cie prosze?
        zebys myslal?

glosuj na pis !!!!!!
        a kaczynski z czlona pieniedzy natrzepie tyle,
        ze sobie zbudujecie gazociag z polski do rosji
        i jej gaz z lupkow bedziecie sprzedawac!!!

PRZECIEZ TO 2 ZLOTE KOSZTUJE ; NIE WIECEJ!!!

ps.
        nie zdziwil bym sie gdybys mieszkal w mieszkaniu za 30-to letni kredyt:))))
        • Gość: Bernard, Re: Pełne gacie "andrzejusa" IP: 199.19.221.* 18.09.11, 04:55

Kaczynski Jarek, podobnie jak jego byly braciszek Lechu jest politycznie mowiac porabanym wariatem ktory, przepraszam za wyrazenie, na tylkach wladzy zadnych rydzykow do kariery prezydenckiej chce sie zaslizgac...
          Jesli juz kogos czy cos |odwiedza| to musi ten ktos czy cos swietego jakiegos imie nosic..
          On Polakami sie nie interesuje...On sie interesuje okreslona grupa polakow ktorzy, ma nadzieje , dadza mu w Polsce wladze...
          Uzywanie Kosciola i zwiazanych z nim instytucji jako mula politycznego w walce o wladze to znana sztuczka Kaczynskich...
          Kaczynskiego problem lezy w tym ze on naprawde wierzy rze polscy Katolicy sa tak durni ze kazde slowo wypowiedziane w cieniu lub blasku jakiegos ksiedza czy biskupa w zwyciestwo wyborcze sie przerodzi...
          Fakty go nie obchodza bowiem te mowia, ze Polacy w Boga wierza a Kosciolowi.....za grosz...
          Kosciol postawil sie w sytuacji dziewczynki do wziecia ktora udaje ze "nie chce" ale z brudnej ulicy nie zlezie...
          Takie dziewczynki dziwkami sie nazywa...
          I Kaczynski ta durna gre przegra i przegra ja Kosciol...
          Szkoda Kosciola w Polsce....
          I to nie jest wola Nieba z ktora by sie zgadzac trzeba...
          :):)
        • Gość: nicelus Re: Pełne gacie "andrzejusa" IP: *.dip.t-dialin.net 18.09.11, 21:06
          andrzejusa napisał:

> STRACH to dopiero bylby gdyby to wsteczniackie
          > zero faktycznie do wladzy doszlo!!!

nie rozumiem dlaczego tak postępowy człowiek jak ty siedzi w niemczech, w państwie ludzi przywiązanych do swoich tradycji, w państwie rządzonym przez mohery z cdu i csu, w państwie gdzie kanclerzem jest córka pastora? jak ty biedaku ze swoimi przekonaniami możesz wysłuchiwać te górnoniemieckie powitania "grüß gott"?

wracaj do polski rządzonej przez jedynie słuszną postępową partię!

• cajmero Prezes PiS w Gorzowie: o biedzie, tupolewie i p... 18.09.11, 10:56
      On tu przyjechał na konsultacje do doktora, na Walczaka.
      Ps. My tu mieszkamy i nie trzeba nam"nawiedzonych",mieszkamy przy Berlinie i jesteśmy zakamuflowaną opcją"tutejszą".
      Ps. postuluje do ludzi normalnych, wybierajmy nowych, nie znane nazwiska, szczególnie jedynki.
      Chodzę na wybory i chodził będę, ale mam prawo ŻĄdaĆ!!!!!!
      • Gość: oko Re: Prezes PiS w Gorzowie: o biedzie, tupolewie i IP: *.net.pbthawe.eu 18.09.11, 13:08
        PO to banda nierobów i nieudaczników.Pytam sie gdzie są jednomandatowe okregi wyborcze,likwidacja podatku Belki czy likwidacja Senatu?
        O 3x15 juz nawet nie pisze bo sie nie kopie trupa.
        Glosowalem na to dziadostwo w 2007,ladnie potrafili tylko pie...c.
        4 lata zmarnowane,kraj ruina,szkoda pisac.
        Uczcie sie niemieckiego jak najszybciej ..niestety:(
    • wallach Prezes PiS w Gorzowie: o biedzie, tupolewie i p... 18.09.11, 13:09
      Odchodzimy na drugi krag haha
    • lesny7 Prezes PiS w Gorzowie: o biedzie, tupolewie i p... 18.09.11, 14:25
      Idźmy na wybory

I znów podstępne kacze hasła po kraju błądzą:
      Dajcie mi władzę, to was urządzę.
      Dość obłudnego kwakania w TV i różnych forach,
      Mam własne hasło:
      Idźmy na wybory i ,,odstrzelmy'' kaczora.
      • andrzejusa Re: Prezes PiS w Gorzowie: o biedzie, tupolewie i 18.09.11, 23:35
        czesc nicelus

mowisz ze niemcy przywiazani sa do tradycji?

A KTORA NACJA DO TRADYCJI PRZYWIAZANA NIE JEST??

faktem jest , ze cdu z fdp rzadza dzis niemcami,
        i to konserwatywno -chrzescijanskie partie sa,
        no moze fdp bardziej od wiary w boga takiego czy innego bardziej dba o
        swiety spokoj bardzo bogatych,

faktem jest , ze merkel corka pastpra jest ,

ale ci politycy nie wywlwekaja na swiatlo dzienne biskupow , ksiezy i innych "kaplanow"
        i nawet jak gdzies w telewizji widac jakiegos katolickiego czy ewangielickiego czarownika,

TO TE SMIESZNE POSTACIE NIE WYPOWIADAJA ANI; ANI SLOWA!!!

moje dziecko nie chodzi w szkole na religie ,
        a moze religie sobie wybrac!
        moje dziecko wybralo lekcje nauki o swiecie!
        nie o pierdach:(((

gdzie mam wracac nicelus?
        do polski rydzyka, kaczynskiego , glodzia , intronizowanego , czy nie jezusa?
        polski przymusu katolickiego?
        polski politykow wszelkiej masci srajacych ze stacu przed byle klecha?

nie nicelus ,
        moje dzieci wychowuja sie w normalnym kraju!
        sa szczesliwe i wesole i europejskie:))))
        a ja , nooo coz...

RZYGAM POLSKIM KATOLICYZMEM!!
        RZYGAM POLSKIM ANTYSEMITYZMEM!!
        RZYGAM POLSKA HOMOFOBIA!!
        RZYGAM POLSKIM PROSTACTWEM!!
        RZYGAM POSKIM JEZUSEM I JEGO MATKA!!
        RZYGAM RYDZYKIEM ,DZIWISZEM I KRWIA JANA PAWLA!!
        RZYGAM SANKTUARIAMI I KACZYNSKIM!!
        RZYGAM POLSKA GLUPOTA!!

mam sie zarzygac nicelus w polsce?

nie musze i nie chce i tego nie zrobie!!

jasne?
        • Gość: nicelus Re: Prezes PiS w Gorzowie: o biedzie, tupolewie i IP: *.dip.t-dialin.net 19.09.11, 01:30
          andrzejusa napisał:

> moje dzieci wychowuja sie w normalnym kraju!

pierwszym i nadrzędnym celem rządzącej cdu są silne niemcy. platforma ma identyczny cel.

> sa szczesliwe i wesole i europejskie:))))

też w rządzonym przez platformę obywatelską do spółki z sld powiecie sulęcińskim ludzie są szczęśliwi, weseli, europejscy, bo władza dba o ludzi i rzyga na prawo.

• klodawa1952 Re: Prezes PiS w Gorzowie: o biedzie, tupolewie i 19.09.11, 06:43
            Kluczem do zmian w Polsce , w dniu dzisiejszym, jest ustawa o partiach politycznych i ordynacja wyborcza. Wszyscy w tym Kaczynski i PiS nie chca tego zmienic. Bez tych zmian nie bedzie dalszego rozwoju spolecznego.
            • Gość: nicelus Re: Prezes PiS w Gorzowie: o biedzie, tupolewie i IP: *.dip.t-dialin.net 19.09.11, 08:56
              klodawa1952 napisał:

> Bez tych zmian nie bedzie dalszego rozwoju spolecznego.

myślisz, że obecnie jest rozwój społeczny, a nie cofka do obyczajów prl-u?

• Gość: Bernard Pamietajmy: Kosciol to politywna dziwka PiS!!! IP: *.namao.albertacom.com 19.09.11, 05:05
        Hey,
        Moze sie to komus nie spodobac , a;e niestety tak jest.....
        Instytucja Kosciola w Polsce przerodzila sie we wladzy rzadna dziwke na uslugaxch PiSu...
        Popaprancy z kosciola licza na ogromne wplywy w przypadku wygranej PiS...
        Kosciol, ktory przez wieki byl czynnikiem narod jednoczacym teraz stal sie najwiekszynm wrogiem jednosci Polakow...
        W pale sie nie miesci co pieniadz i rzadza wladzy z Kosciola w Polsce zrobila...
        :(:(:(:(:(:(:(
        • Gość: donaldinio Re: Pamietajmy: Kosciol to politywna dziwka PiS!! IP: 82.177.57.* 19.09.11, 13:17
          PAN JAROSŁAW KACZYŃSKI NA PREMIERA RP
        • Gość: login_t Re: Pamietajmy: Kosciol to politywna dziwka PiS!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.11, 14:07
          Chyba twoja matka.
          • Gość: fast Re: Pamietajmy: Kosciol to politywna dziwka PiS!! IP: *.0000a-fast-proxy.de 19.09.11, 15:04
            login napisał :
            Chyba twoja matka.

Chyba twoja żona
            • Gość: Bernard Nikodem Dyzma to nieosiagalny wzor Kaczynskich... IP: *.namao.albertacom.com 20.09.11, 05:24
              Hey,\
              Tak nieslawnej pamieci polityk Lech Kaczynski jak i jego ciagle kopiacy i gryzacy polfaszysta braciszek Jarek...stanowia przyklad tych politykow dla ktorych sukcesy Nikodema dyzmy zawsze pozostawaly nieosiagalne....\
              Prostacy z PRLowskimi tytulami "naukowymi" na salony sie wdarly i...w imie \ojca i Syna i....calej reszty....swiat od czegos tam zbawiac chca...
              Przyglupy nie wiedzieli i do dzis sierota polityczna Jarek nie wie ze jedynym od czego trzeba Polske zbawic i uchronic....jest wlasnie PiS!!!!
              Powodzenie Polski i szczescie jesj mieszkancow jest wlasnie uwarunkowane nieobecnoscia totalitaryzmu i zamoprdyzmu jaki PiS proponuje...
              Do diabla z PiSem!!
              Polska miala juz komune..Nie potrzebuje PiSowskiej "powtorki z rozrywki"..
              \
              :):):)
    • Gość: gg Re: Prezes PiS w Gorzowie: o biedzie, tupolewie i IP: *.kwidzyn.mm.pl 16.09.12, 22:23
      Andrzej, chłopie te forum bez ciebie już nie jest takie samo :)
    • Gość: Maciek Re: Prezes PiS w Gorzowie: o biedzie, tupolewie i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.12, 21:08
      bit.ly/Rm7mJE

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka