tajemniczy_sterowniczy 17.10.11, 19:52 ... Moze on nie dojada? Zbliżaja sie święta... może Twój sąsiad ma problemy bytowe? Zapytaj... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maczuga Re: Zapytaj sąsiada... IP: *.gorzow.mm.pl 17.10.11, 19:56 Spytaj się bankowców. To Wasze forum jest gadaniem koło muchy co lata wokół waszego dolnego smrodu. Na świecie wreszcie ludzie demonstrują przeciwko bankom i ich polityce, a Wy ciągle jak ten chochoł okołodupne tematy napierdniczacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sąsiad Re: Zapytaj sąsiada... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.11, 20:24 kocham Kim Kardashian Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po sąsiedzku Re: Zapytaj sąsiada... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.11, 20:43 Ja popieram apel tajemniczego sterowniczego. Widać, że czuje co się dzieje. Widzi więcej? Bo po "drugiej stronie" problemu jak na razie, sami zadowoleni i poodznaczani za dzielność i poświęcenie walce o wszystko dla wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
tajemniczy_sterowniczy Re: Zapytaj sąsiada... 17.10.11, 22:11 Widzi więcej? nie - widzę to samo co wszyscy. Obserwuje jak starsi ludzie w niedzielne popołudnia wynosza dla ptaków i kotow resztki po obiedzie niedzielnym. Szok! Odpowiedz Link Zgłoś
darmowy1 Re: Zapytaj sąsiada... 18.10.11, 09:33 Poszedłem. I co? Przez ciebie zdemaskowałem dziuplę CBŚ. A takie miałem spokojne towarzystwo.. Odpowiedz Link Zgłoś