zosia_z_warzywniaka 28.10.11, 12:17 Sąsiad zaproponował mi wspólne podłączenie internetu bezprzewodowo. I mam takie pytanie gdzie można dostać kable bezprzewodowe do internetu ? Dzięki z góry. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lepian4 Re: Mam pytanie 28.10.11, 12:21 Kable bezprzewodowe? Oj, takich wogole nie ma! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emsiziomal Kable bezprzewodowe.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.11, 12:33 ...oczywiście istnieją. Ja mam taki w czajniku bezprzewodowym i pilocie do telewizora. Normalnie ich nie widać i dlatego w sklepach trudno je zobaczyć. ale Dostępne są chyba w placówkach zajmujących się sprzedażą wódki bezalkoholowej. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Mam pytanie 28.10.11, 12:24 gdzie można dostać kable bezprzewodowe ... w mięsnym warzywniaku Odpowiedz Link Zgłoś
wolfenstein3d Re: Mam pytanie 28.10.11, 12:32 kabel sieciowy. jeden komputer z drugim łączysz za pomocą złącza ethernet to te z tyłu co świeci na niebiesko po włożeniu wtyczki. montujesz od swojego komputera do jego który ma internet. ale u ciebie będzie net tylko gdy on będzie miał włączony u siebie komputer. więc szukałbym lepszego rozwiązania Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Mam pytanie 28.10.11, 12:34 najlepiej na allegro, tam wszystko można kupić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czysty_harry Re: Mam pytanie 28.10.11, 13:15 Propozycja sąsiada jest dwuznaczna. Może po prostu chce małego tet a tet, a jest nieśmiały do kobit... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: Mam pytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.11, 13:26 czysty_harry napisał: > Propozycja sąsiada jest dwuznaczna. To jednoznaczne oszustwo względem internetprowajdera. Zosiu, nie idź tą drogą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Mam pytanie IP: *.kwidzyn.mm.pl 28.10.11, 15:32 Można sobie poradzić bez kabli. Bierzesz nożyczki, podchodzisz do gniazdka z napięciem. Zdecydowanym ruchem wkładasz końcówki nożyczek do gniazdka. Wszystko powinno "zaskoczyć" od razu. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Mam pytanie 28.10.11, 19:21 Wszystko powinno "zaskoczyć" od razu ... ale to trzeba miec łącze poprowadzone po sieci energetycznej! Odpowiedz Link Zgłoś
danny_boy Re: Mam pytanie 29.10.11, 19:58 > I mam takie pytanie gdzie… Gdzie, to nieważne, ważne żeby były przeźroczyste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus najwaśniejszy jest dobry monitor IP: *.dip.t-dialin.net 30.10.11, 19:55 ja mam fantastyczny monitor. gdy go wyłączę, to wszystko widzę 3d. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus > kable bezprzewodowe IP: *.dip.t-dialin.net 30.10.11, 20:06 to wszystko ułuda, hologram, fata morgana, holodesk... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus ja też mam pytanie IP: *.dip.t-dialin.net 30.10.11, 21:44 jeżeli rzucę gumową piłką o podłogę w kierunku stołu. piłka najpierw odbije się od podłogi, a następnie od spodu blatu stołu i wyleci spod stołu. pytanie jest: po której stronie stołu wyleci? czy wróci do mnie, czy wyleci po przeciwnej stronie? Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: ja też mam pytanie 30.10.11, 21:57 czy wróci do mnie ... wróci... zatkaj uszy bo ci wleci do srodka glowy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: ja też mam pytanie IP: *.dip.t-dialin.net 30.10.11, 23:23 e_werty napisał: > ... wróci... jak bumerang? ... a czy piłka wrzucona do stojącego cylindra zawsze w końcu spadnie na jego dno, czy może czasem nie osiągnąć dna i wbrew siłom grawitacji wyskoczyć z cylindra? gdyby tak było, to by piłki wyskakiwały z dołków golfowych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus mam też odpowiedź IP: *.dip.t-dialin.net 30.10.11, 23:54 > e_werty napisał: > > > ... wróci... > > jak bumerang? ... > > a czy piłka wrzucona do stojącego cylindra zawsze w końcu spadnie na jego dno, > czy może czasem nie osiągnąć dna i wbrew siłom grawitacji wyskoczyć z cylindra? > gdyby tak było, to by piłki wyskakiwały z dołków golfowych... rzeczywiście wróci, a piłka czasem wypadnie z cylindra i piłki golfowe też potrafią wyskoczyć z dołka ... Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: mam też odpowiedź 31.10.11, 01:42 czasem wypadnie z cylindra ... krolik tez... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: mam też odpowiedź IP: *.dip.t-dialin.net 31.10.11, 08:05 e_werty napisał: > czasem wypadnie z cylindra > > ... krolik tez... rozmawiałem z jednym iluzjonistą, któremu już od kilkudziesięciu lat wyskakują króliki z cylindra i zawsze jest zachwycony swoją pracą. nie wie jak to się dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: mam też odpowiedź IP: *.dip.t-dialin.net 31.10.11, 08:26 e_werty napisał: > czasem wypadnie z cylindra > > ... krolik tez... wczoraj pisałem, że politycy wsparli banki pieniędzmi, które od tych banków pożyczyli. dziś się dowiedziałem, że jest o wiele śmieszniej niż myślałem. jeden z banków pomoc państwową 55 mld euro zaksięgował po złej stronie, tak jakby niemiecki rząd był mu winien te 55 mld euro, które mu dał. niemiecki rząd sprawę przeoczył, tak jakby to było parę euro schowane przez gospodynię domową do puszki po herbatnikach. tymczasem ma to wpływ na niemiecki budżet. suma stanowi ok. jedną czwartą całej pomocy niemieckiej dla ratowania euro (211 mld euro) i ponad połowę nowego zadłużenia niemiec w roku 2011. po odkryciu pomyłki nagle zadłużenie niemiec spadło o 2,6 punktów procentowych na 81,1% pkb. niemiecki minister finansów zadowolony, bo nagle wyskoczył mu królik z cylindra... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: mam też odpowiedź IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.11, 08:42 Gość portalu: nicelus napisał(a): > niemiecki minister finansów zadowolony, bo nagle wyskoczył mu królik z cylindra Też słyszałem tą historię. Chyba raczej powinien podać się do dymisji. Minister, nie królik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: mam też odpowiedź IP: *.dip.t-dialin.net 31.10.11, 09:06 login_t napisał(a): > Też słyszałem tą historię. powyżej pomyliłem się w tłumaczeniu. powinno być, że nowe zadłużenie niemiec w 2011 stanowi ok. połowę tej kwoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: mam też odpowiedź IP: *.dip.t-dialin.net 31.10.11, 09:13 dobrze że te pieniądze wrócą do niemieckiego rządu, jak gumowa piłka z tunelu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus dlaczego politycy odchodzą? IP: *.dip.t-dialin.net 01.11.11, 14:42 login_t napisał(a): > Chyba raczej powinien podać się do dymisji. 17 przykładów powodów odejścia polityków. Odpowiedz Link Zgłoś
makbyt Re: Mam pytanie 31.10.11, 14:53 Nie potrzebne Ci kable , sieć bezprzewodowa starczy. Musisz jednak trochę zacząć czytać o komputerach bo straaaaaaaaaaaszne masz braki. Odpowiedz Link Zgłoś