kobyla 06.03.02, 19:44 Chcę kupic garbusa. Nie wiecie jakie są ceny tych wehikułów? Chciałbym wydać 5 tys. A może ktos z was chce sprzedać to cacko? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: HITLER MIEJSCOWE FRAJERSTWO! IP: 217.97.234.* 06.03.02, 20:48 kobyla napisał(a): > Chcę kupic garbusa. Nie wiecie jakie są ceny tych wehikułów? Chciałbym wydać 5 > tys. A może ktos z was chce sprzedać to cacko? PIERDOL SIĘ KOBYLA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: Hitler ty sie pierd...l,baranie. IP: 217.97.234.* 07.03.02, 09:59 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xgwiak Re: Chcę kupić garbusa IP: *.cvx33-bradley.dialup.earthlink.net 07.03.02, 17:14 Garbusy sa produkowane w Meksyku i w USA kosztuja ok $18k i to zadne "cacko"? Lepiej kupic cos wyprodukowanego w kraju i dac zarobic SWOIM i napewno bedzie taniej nie gorzej bedzie jezdzilo. Pozdrowka!! Odpowiedz Link Zgłoś
gnomek Re: Chcę kupić garbusa 07.03.02, 18:08 Chcesz kupić garbusa? Przecież nie lubisz samochodów i wyzywałeś mnie, że zatruwam powietrze bo jeżdżę samochodem. Brak konsekwencji Kobyłciu. Nie kupujesz już Ginger Segway'a? Odpowiedz Link Zgłoś
kobyla Re: Chcę kupić garbusa 07.03.02, 19:47 Chcę kupić jakiekolwiek auto. Może być też garbus. A 21 marca utopie go w Warcie, jak Marzanne. Najlepiej Wieczorkiem. Zrobię to z moim bratem. Tak kończy się wasz smrodliwy świat czterech kółek. Nie fajerwerkami ale skomleniem. Będziecie płakać za swoimi WOZAMI, będziecie się błąkać po ulicach Kobylej Góry jak przezroczyści błędni rycerze. A my z bratem na gingerach jak Butch Cassidy i Sundance Kid. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xgwiak Re: Chcę kupić garbusa IP: *.cvx33-bradley.dialup.earthlink.net 07.03.02, 21:23 Koyla czy Ty wiesz, ze Warty niewolno zanieczyszczac? Pozdro!! Odpowiedz Link Zgłoś
gnomek Re: Chcę kupić garbusa 09.03.02, 14:18 Widać, Kobyła jest pozorną ekolożką. Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow Film drogi 09.03.02, 14:29 gnomek napisał(a): > Widać, Kobyła jest pozorną ekolożką. Gdyby Kobyla był ekolożką, wtedy z bratem jeździłby nie jak Cassidy i Kid tylko jak Bonnie i Clyde. Nie wiadmo co gorsze. Odpowiedz Link Zgłoś
kajzerka Re: Film drogi 09.03.02, 14:44 Jak Ślimak z Drzymałą. Owsa Kobyle dać, a �spaliny� będa jeszcze użyźniać ogródek. Dobre pod np. Kanny, rosna potem jak opetane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: różowy garbus. IP: 217.97.234.* 09.03.02, 14:50 Mam kolegę który jeżdzi takim różowym garbusem po Gorzowie,może jego namówimy na pozbycie sie tego wózka? Odpowiedz Link Zgłoś