aborys 12.06.04, 20:30 Co to jest, że jak nasi nie grają, to piłkę można oglądać z przyjemnością... Podobał mi się wstępniak Wołka - Grecy to takie Peru Europy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: . Re: Figo - Fago IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 20:49 ..to tak jak posty bez obecnosci [Bernarda] .. z przyjemnoscia sie je czyta :) -- ps ciekawe czy wytrzyma .. Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Figo - Fago 12.06.04, 20:51 Gość portalu: . napisał(a): > ..to tak jak posty bez obecnosci [Bernarda] .. z przyjemnoscia sie je czyta :) A ja idę oglądać Hiszpanów, jak leją Ruskich... Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Figo - Fago 12.06.04, 21:00 aborys napisał: > Gość portalu: . napisał(a): > > > ..to tak jak posty bez obecnosci [Bernarda] .. z przyjemnoscia sie je czyt > a :) > A ja idę oglądać Hiszpanów, jak leją Ruskich... > rosja3-hiszpania1 3:1! Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Figo - Fago 12.06.04, 21:03 hiro napisała: > > rosja3-hiszpania1 > 3:1! Hiro, chyba się dzisiaj nie wyspałeś... Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Figo - Fago 14.06.04, 21:07 aborys napisał: > hiro napisała: > > > > rosja3-hiszpania1 > > 3:1! > Hiro, chyba się dzisiaj nie wyspałeś... > oj i ja i ruskie -grali jak w latach 70-tych 1-4-4-1-oj chyba cycki z fotek ich sexownych kobiet im nie wyszły na dobre:"-)-widziałeś?-niektóre ooooooojjjjjjjjjjjjjjjj:-)))))-i mnie by się grać nie chciało Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Figo - Fago 15.06.04, 09:31 hiro napisała: > > oj i ja i ruskie -grali jak w latach 70-tych 1-4-4-1-oj chyba cycki z fote > k > ich sexownych kobiet im nie wyszły na dobre. Cycków nie oglądam, żona mi nie pozwala. A Szwedy okrutnie są zawzięte na nas, Słowian. Czarny Qń. Trzymam kciuki za nich i Greków, choć ci to nie dojda za wysoko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Figo - Fago IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.04, 13:31 "...Cycków nie oglądam, żona mi nie pozwala..." To zmień żonę na jakieś młodsze cycki.... Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Figo - Fago 15.06.04, 18:33 aborys napisał: > hiro napisała: > > > > oj i ja i ruskie -grali jak w latach 70-tych 1-4-4-1-oj chyba cycki z > fote > > k > > ich sexownych kobiet im nie wyszły na dobre. > przesłałbym ci ale jak zobaczysz załączniki to i tak nie otorzysz;-)v > Cycków nie oglądam, żona mi nie pozwala. >no co wy robicie w wolnych chwilach-czytacie prozę?:-))))))))-czy wiersze szymborskiej: ...w niektórych okolicznościach sowa jest córką piekarza......... > A Szwedy okrutnie są zawzięte na nas, Słowian. > Czarny Qń. > Trzymam kciuki za nich i Greków, choć ci to nie dojda za wysoko. oj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WWW Re: Figo - Fago IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 20:54 Nie wytrzyma - to sztuczna inteligencja zainstalowana w jakimś kanadyjskim kołku w płocie - stknij a reaguje jak wściekła krowa - ryczy toczy pianę - a bezuzyteczna.... Odpowiedz Link Zgłoś
lepian4 Re: Figo - Fago 14.06.04, 11:35 A ja z niecierpilwoscia czekam na wtorkowy mecz Holandii z Niemcami. Chodza sluchy, iz reprezentacja Niemiec cwiczy przed tym meczem w Zoo, by pocwiczyc przed wybiegiem lam refleksy wnikania strumienia sliny. Ostatecznie reprezentacja Niemiec wytawi nasza rodzima Wunderwaffe, Lukasza Podolskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Figo - Fago 15.06.04, 22:24 lepian4 napisał: > Ostatecznie reprezentacja Niemiec wytawi nasza rodzima Wunderwaffe, Lukasza > Podolskiego. Nieobecny, a tu remis się szykuje... Ale Niemce jeszcze się rozkręcą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! Re: Figo - Fago IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.04, 23:12 "...Ale Niemce jeszcze się rozkręcą..." Kiedyś to my Niemcom rozkręcaliśmy tory... a teraz sami to robią bo my mamy swoje do rozkręcania.... (nie tylko tory...) Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Figo - Fago 15.06.04, 23:14 Gość portalu: !!! napisał(a): > Kiedyś to my Niemcom rozkręcaliśmy tory... > a teraz sami to robią bo my mamy swoje do rozkręcania.... (nie tylko tory...) Paradoksalnie, rozkręcaliśmy IM nasze tory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! Re: Figo - Fago IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.04, 23:21 I nadal ciagniemy ten paradoks - rozkręcamy swoje tory... po to aby niemcy mogli wejść ze swoimi (nie tylko torami) możliwe że to jest ta Cudowna Broń którą Hitler nam zgotował??? Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Figo - Fago 15.06.04, 23:24 Gość portalu: !!! napisał(a): > możliwe że to jest ta Cudowna Broń którą Hitler nam zgotował??? Cudowną bronią jest Świstak Co Zawija. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! Re: Figo - Fago IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.04, 23:28 "..Cudowną bronią jest Świstak Co Zawija..." Ale nie wiem czy on Niemiec/Austriak? Nie uzywam telewizji od 10 lat tak że o Świstaku słyszłem z opowiadań.... Ja bym tą sytuacje porównał z filmem "Dzień Świstaka"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! Re: Figo - Fago IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.04, 23:29 P.S. no i musiałby to być Świstak Co Rozkręca/Rozwija.... Odpowiedz Link Zgłoś