e_werty 01.04.12, 13:59 Slucha ktoś Trójki? Ja usiłuje... ale Stelmach mnie wku...a! Juz nikt nie chcial bałakac do sitka w to 50 lecie? Powinni grac... ciurkiem... bo wspomnienia powtarzane co roku... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e_werty Re: 50 lat.... 01.04.12, 14:14 CO ZA DUREŃ!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: 50 lat.... IP: *.dynamic.t-mont.net.pl 01.04.12, 18:44 Nie słyszałem Skowrońskiego, który restaurował Trojkę z upadku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozamaradio Re: 50 lat.... IP: *.gorzow.mm.pl 01.04.12, 21:10 Stelmi sie nie popisał...pewnie jedyny abstynent bo reszta na imprezie. inne radio niż Trójka.....oczywiscie moim zdaniem, nie istnieje. A co do Skowrońskiego...polemizowałbym :) Odpowiedz Link Zgłoś
thebird2 Re: 50 lat.... 02.04.12, 06:58 Nie słyszałem Skowrońskiego, który restaurował Trojkę z upadku. Był ,był (jego głos ) bo po tym 'restaurowaniu' nadal nie mogą podnieś . Nawet schorowany Kaczkowski się doczałapał i to osobiście .Nie zastąpiony głos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: 50 lat.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.12, 08:37 Gość portalu: kozamaradio napisał(a): > A co do Skowrońskiego...polemizowałbym :) O faktach i cyferkach dżentelmeni nie dyskutują. media2.pl/media/21444-Rosnie-sluchalnosc-Trojki.html Odpowiedz Link Zgłoś