bardgorzowski 18.06.04, 15:15 ... tamten kretynski watek zostawic w spokoju. Pozdrawiam "starych" znajomych.;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: XXX Re: Teraz juz moge ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 15:33 I już na samym początku nowego watku wyzywa od "starych"!!! :-) ja czuję sie z wątku na wątek co raz młodszy... zachodzi obawa powrotu do łona - tyle tych wątków... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Teraz juz moge ... 18.06.04, 22:13 bardgorzowski napisał: > Pozdrawiam "starych" znajomych.;-) dzięki, ale nie czuje sie "stara" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Teraz juz moge ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 22:33 No!!! Masz rację przy Twoim nicku - epitet "stara" brzmi złowieszczo... dla forumowiczów - tyle jadu dżemie.... i cały ten jad na forum.... brrrrrrrr!!!!!! "straszno" pomyśleć.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I.G.W. Re: Teraz juz moge ... IP: *.gorzow.mm.pl 18.06.04, 23:30 A ja juz myslalem, ze to radosne wyznanie, po uzyciu Viagry przez bardagorzowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Teraz juz moge ... 19.06.04, 01:47 Gość portalu: I.G.W. napisał(a): > A ja juz myslalem, ze to radosne wyznanie, po uzyciu Viagry przez > bardagorzowskiego. "bardgorzowski" jako nick jest jednym wyrazem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I.G.W. Re: Teraz juz moge ... IP: *.gorzow.mm.pl 19.06.04, 17:12 Wybaczcie. Dawno nie myłem zębów i tak mi już z papy jedzie, że wszystko mnie denerwuje. Odpowiedz Link Zgłoś
bardgorzowski Re: Teraz juz moge ... 20.06.04, 13:58 Gość portalu: I.G.W. napisał(a): > Wybaczcie. > Dawno nie myłem zębów i tak mi już z papy jedzie, że wszystko mnie denerwuje. Nie tylko ciebie denerwuje. Rob tak dalej a pomoge ci w pozbyciu sie tego problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
blic Re: Teraz juz moge ... 20.06.04, 18:55 bardgorzowski napisał: > > Dawno nie myłem zębów [...] > Nie tylko ciebie denerwuje. > Rob tak dalej a pomoge ci w pozbyciu sie tego problemu. Mam wrażenie, Bardzie, że omieszkałeś zauważyć, że ktoś się chyba pod Twojego adwersarza podszył. Sam o sobie by takie rzeczy pisał? :) Odpowiedz Link Zgłoś
bardgorzowski Re: Teraz juz moge ... 22.06.04, 10:19 blic napisał: > > Mam wrażenie, Bardzie, że omieszkałeś zauważyć, że ktoś się chyba pod Twojego > adwersarza podszył. > Sam o sobie by takie rzeczy pisał? :) Moze i masz racje. Jednak znajac ta osobe, a zwlaszcza jej "zdolnosci" uwazam, ze jest i do tego zdolna. Jak widzisz zarzuca mi ona hipokryzje i ... nie wiadomo co. To sa tylko ataki na moja osobe a nie na moje wypowiedzi. Bylo to dzialanie "profilaktyczne". A sam co uczynila? Przyjela np. pod opieke starego czlowieka (pana G.) bo kierowala sie nieograniczona miloscia. Bylo to po utracie pracy. A to, ze staruszek mial rente i mieszkanie wlasnosciowe to byl czysty przypadek. (sic!!!) Wiem, ze przynajmniej jeszcze jeden byly Gorzowianin mial, a moze jeszcze ma, z nia problemy. Odpowiedz Link Zgłoś
bardgorzowski Re: Teraz juz moge ... 27.06.04, 16:29 bardgorzowski napisał: > Moze i masz racje. Jednak znajac ta osobe, a zwlaszcza jej "zdolnosci" uwazam, > ze jest i do tego zdolna. > > Jak widzisz zarzuca mi ona hipokryzje i ... nie wiadomo co. To sa tylko ataki > na moja osobe a nie na moje wypowiedzi. Bylo to dzialanie "profilaktyczne". Tu musze wprowadzic mala poprawke. Te dwa pierwsze zdania dotyczyly oczywiscie osoby, ktora mnie zaatakowala. Natomiast to zdanie o dzialaniu "profilaktycznym" dotyczylo mojego wpisu, choc mozna by i przyjac do dzialania tej osoby, ale to juz pod innym kontekstem. > A sam co uczynila? Tu powinno byc oczywoscie "sama". > Przyjela np. pod opieke starego czlowieka (pana G.) bo kierowala sie > nieograniczona miloscia. Bylo to po utracie pracy. A to, ze staruszek mial > rente i mieszkanie wlasnosciowe to byl czysty przypadek. (sic!!!) > Wiem, ze przynajmniej jeszcze jeden byly Gorzowianin mial, a moze jeszcze ma, > z nia problemy. A te fakty znaja osoboy, ktore sa tym faktem zainteresowane. P.S. Tak wiec nie udalo mi sie uniknac bledow przy pisaniu. I tu poprawka. P.S. 2 Czyzbym teraz juz mogl ...? Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Teraz juz moge ... 19.06.04, 01:44 bardgorzowski napisał: > ... tamten kretynski watek zostawic w spokoju. > > Pozdrawiam "starych" znajomych.;-) na drugi raz pisz "miłych" Odpowiedz Link Zgłoś
bardgorzowski Dla Milych ... 20.06.04, 13:56 ...znajomych serdeczne pozdrowienia przesyla bardgorzowski :-) Odpowiedz Link Zgłoś