klaudek_5 02.05.12, 23:33 Witam, chcialam się dowiedzieć, czy może ktoś się orientuję jakie wyniki nalezałoby mieć z matur, żeby dostać się w Gw na AWF na fizjoterapię? I ile jest miejsc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emsiziomal Wybacz ale nie mogę..... 02.05.12, 23:42 ..sie powstrzymać. Wynik z matury 25...taki sam jak IQ zdającego na AWF. Ale jak zdasz zostaniesz dyrektorem szkoły w Gorzowie. Cóz ..smutne ale prawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś
danny_boy Re: Wybacz ale nie mogę..... 03.05.12, 02:31 > zostaniesz dyrektorem szkoły w Gorzowie. A później może nawet prezydentem tego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: Wybacz ale nie mogę..... IP: *.centertel.pl 03.05.12, 11:22 Szerze powiedziawszy sama tak myśłałam jeszcze pare miesięcy temu, ale jeżeli ze swoją przyszłością wiąże sport to jednak to najlepsze rozw. Dlatego jeżeli uważasz, że wyniki nie grają wgl roli to super nie ma problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
danny_boy Re: Wybacz ale nie mogę..... 03.05.12, 12:35 >>> zostaniesz dyrektorem szkoły w Gorzowie. >> A później może nawet prezydentem tego miasta. > Szerze powiedziawszy sama tak myśłałam jeszcze pare miesięcy temu Nie poddawać się. To miasto potrzebuje świeżej krwi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: Wybacz ale nie mogę..... IP: *.centertel.pl 03.05.12, 15:30 Może tak, dobrze, że macie swoje zdanie;) jednak, każdy patrzy z innego pkt widzenia;p Jeżeli tak uważacie super, ale czasem można zostawić swoje spostrzerzenia dla siebie;] Ja znam wiele osób, które skończyły kiedyś AWF i są one b. wartościowe i nie mają IQ równego 25;p Jeżeli ktoś wybiera taką uczelnie nie musi to od razu znaczyć, że "nie jest mądry" wręcz przeciwnie może mieć wiele powodów czemu tak zrobił, zreszta to decyzja tej osoby. Jak ktoś by się orientował to proszę napisać ile jest miejsc na fizjo;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emsiziomal Re: Wybacz ale nie mogę..... IP: 83.238.59.* 03.05.12, 15:54 "Jak ktoś by się orientował to proszę napisać ile jest miejsc na fizjo;>" I jak tu nie umniejszać poziomu uczelni skoro przyszli studenci nie potrafią wejść na jej stronę internetową albo skontaktować się z dziekanatem..... Słyszałem kiedyś , ze studentem AWF sie nie zostaje....się rodzi człek z takimi predyspozycjami! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Wybacz ale nie mogę..... IP: *.centertel.pl 03.05.12, 16:43 Hmm hah niech Ci bd, że sie rodzi mój dobry znajomy ma juz indeks na uczelnie i powiem Ci, że nie na AWF tylko polibudę, a jednak nad AWF-em myśli, bo trenuje. Ciekawe, może taki sportowiec się z niego urodził. A o miejsca pytałam, bo jak ktoś tam studiuję, to sie bardziej orientuje, na str nie zawsze wzszystko pisze, jak tam znalazłeś super:) mi sie nie udało, więc pytam. Odpowiedz Link Zgłoś
danny_boy Re: Wybacz ale nie mogę..... 03.05.12, 18:22 > nie zawsze wzszystko pisze Jesteś pewna, że chcesz maturę z polskiego zdawać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: Wybacz ale nie mogę..... IP: *.centertel.pl 03.05.12, 22:07 > > nie zawsze wzszystko pisze > Jesteś pewna, że chcesz maturę z polskiego zdawać? ;) jestem zmuszona, a to chyba błąd, raczej z nieuwagi i nie kłamiąc na próbnych też mi się zdażały dlatego nie było setki tylko 80;/ ale cóż, jak na AWF powinno wystarczyć, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro jak taki rozgarnięty jesteś zgłoś się do zdz IP: *.gorzow.mm.pl 03.05.12, 13:38 może jakiś kurs albo kasa w markecie...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tess Re: jak taki rozgarnięty jesteś zgłoś się do zdz IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.07.12, 23:53 widzę wszyscy tacy mądrzy a pewnie nikt z Was nie wie,że Gorzów ma najnowocześniejszy sprzęt do fizjo ze wszystkich awf-ów w Polsce. Fakt,że fizjo jest tam od niedawna ale dajcie tej uczelni czas i szansę a zobaczycie,że się rozwinie :) Odpowiedz Link Zgłoś