Dodaj do ulubionych

do marka-admina

15.05.12, 23:07
Pewnie jestes zajety i nie masz czasu likwidowac postow press nt blogu bagietki....Dlatego pozwalam sobie na otwarcie nowego watku w tym temacie.... bo wraca jak bumerang.....wykorzystujac twoja dobrotliwosc sa bezkarni.STOP gratis reklamie...Ktos bedzie chcial to zostanie fanem tego blogu,a tu jest forum GW
Obserwuj wątek
    • marek_p Re: do marka-admina 16.05.12, 08:56
      onapl napisała:

> Pewnie jestes zajety i nie masz czasu likwidowac postow press

Jestem zajęty, ale zaglądam i reaguję tak jak większość forumowiczów prosiła.
      Kasuję wątki reklamowe, ale jeśli zanim wejdę pojawi się pod nimi dyskusja ?
      Wypowiedzi forumowiczów, którzy piszą tu od lat (Werty, Bernard, Klodawa) w wątku pres nie łamią regulaminu forum, nikt ich nie zmusił do komentowania.
      Sorry - forum jest takie jak tego chcecie.
      Jeśli będziecie ignorować wątki reklamowe, ja będę je wycinał, tak jak prosiliście.
      • e_werty Re: do marka-admina 18.05.12, 23:10
        forumowiczów

... forowiczów!
        • danny_boy Re: do marka-admina 26.08.12, 14:05
          forumowiczów = forowiczów
          patrzeć = patrzyć
          tamaryszka = tamaryszku
          itd.

• Gość: hiro Re: do marka-admina IP: *.gorzow.mm.pl 21.05.12, 10:42
        > ja będę je wycinał, tak jak prosiliś
        > cie.
        ty i bez proszenia wycinasz!przodownik cholera jasna:-)
      • Gość: hiro Re: do marka-admina IP: *.gorzow.mm.pl 25.08.12, 18:17
        ale moje posty wypie...ć to masz czas ............czas na przyjemność po obowiązkach? jak wypie...sz moje to tego chińskiego niemca też bo się straszny nieład w dyskusjach robi:-)) a gdzie tu ku... bajka o potoku i czystych papierach;-))))
      • Gość: hiro Re: do marka-admina IP: *.gorzow.mm.pl 25.08.12, 18:32

> Jestem zajęty, ale zaglądam i reaguję tak jak większość forumowiczów prosiła.
        > Kasuję wątki reklamowe, ale jeśli zanim wejdę pojawi się pod nimi dyskusja ?

jakbym premiera słuchał albo ministra finansów:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
        jak tak można kłamać ? politykiem zostałeś?czy odkurzacze sprzedajesz?;-)bez urazy odkurzacze bardzo pomocne są............. a ich sprzedawcy super!
        ;-)
      • Gość: nicelus Re: do marka-admina IP: *.dip.t-dialin.net 28.08.12, 13:47
        marek_p napisał:

> Kasuję wątki reklamowe, ale jeśli zanim wejdę pojawi się pod nimi dyskusja ?

Jeszcze jest taka możliwość, żeby wpisy jony, bagietki i inne reklamujące własną osobę, przenieść do działu ogłoszenia lubuskie.

;)

• Gość: nd Re: do marka-admina IP: *.gorzow.mm.pl 28.08.12, 14:29
          A ciebie nic elusie komuchu gdzie przenieść ?

• Gość: Bernard Re: do marka-admina IP: *.namao.albertacom.com 18.05.12, 22:52
      Hey jona,
      Czego siem marka czepiasz?
      Maz cie juz nie chce, czy co....? ??
      Nam siem podoba jak nasa forumowa psculka bzyka..
      Bzykaj psulko, bzykaj...
      Miodu z tego bzykania nie bedzie ale nie bedzie takze kitu...
      :):):):):)
      PS. I to sa jaja....
    • Gość: thebird Re: do marka-admina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.12, 18:52
      [i]...czasu likwidować postów press nt blogu bagietki[/i]
      Jestem zaaaaaa!
    • Gość: thebird Re: do marka-admina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.12, 18:59
      A jak sprawa egorzów. pl to też reklama. Jak juz to na sportowa stronę sie nadaje .
      Nie jest interesujące czytanie co uczyni kopacz lub jadący w lewo.
      Zaśmiecanie!
      • e_werty Re: do marka-admina 25.08.12, 19:09
        sprawa egorzów

... wywalić go na zakładkę o sporcie!
        Śmieci tu i wprowadza nieład - niby dużo postów - a nie ma co czytać...
        • e_werty Re: do marka-admina 25.08.12, 19:12
          P.S. czy ten "egorzow" to hiro?

Jakoś zbiegła się w czasie ich aktywność!
          A hiro czasami miesza w sieci....
          • Gość: hiro Re: do marka-admina IP: *.gorzow.mm.pl 25.08.12, 19:17
            w dupie mam e wertych e gorzów i sulęcińskiego e chińczyka z e_nerde!:-) ale to e- jest podejrzane .............
      • Gość: hiro Re: do marka-admina IP: *.gorzow.mm.pl 25.08.12, 19:11
        niektórym się wydaje,że zbawią gorzów a wszystko co mają to brak czasu...ani chęci ani kasy do polytyki ani pomysłu ani znajomych....a jedyne co potrafią to na życzenie sulęcina wycinać posty hiro pozostawiając przygłupawe rybki tego drugiego.
      • Gość: gość Popieram - 'egorzów.pl' na "Sport"! IP: *.icpnet.pl 25.08.12, 23:53
        .
        • marek_p Re: Popieram - 'egorzów.pl' na "Sport"! 26.08.12, 08:57
          o.k. - bagietka na podforum polityczne, egorzow na sport ?

Czy ktoś ma inną propozycję ?
          • Gość: jona Re:do marka IP: *.access.telenet.be 26.08.12, 10:56
            ja, wyrzucic te wszystkie posty bagietki...wcale nie musialam robic dochodzenia,aby uslyszec ile ten osobnik ma spraw, gdzie nawet prokurator "dziala" i jak nieobiektywna jest jego znajoma,ktora napisala o nim jako poszkodowanym artykul umieszczajac zdjecie sprzed....2 lat i nie pytajac o opinie drugiej strony.To wlasnie przez takie artykuly gorzowska GW traci czytelnikow.GW to niezalezna od bloku ktora reklamuje press gazeta,a poprzez te posty robi im reklame
            • marek_p Re:do marka 26.08.12, 12:30
              Gość portalu: jona napisał(a):

> ja, wyrzucic te wszystkie posty bagietki...wcale nie musialam robic dochodzenia,
              > aby uslyszec ile ten osobnik ma spraw

Nic mi nie wiadomo, żeby był pozbawiony praw obywatelskich. Mój stosunek osobisty do tej barwnej postaci nie ma żadnego znaczenia jeśli chodzi o Wasz wniosek dotyczący wycinania wątków reklamowych jego bloga.

Jak rozumiem, Twoja propozycja jest dalej idąca, ciąć, a nie przenosić ?

Swoją propozycję przedstawiłem wcześniej. Czekam na inne opinie i propozycje do poniedziałku godz. 7:00. Wtedy zadziałam lub jeśli sobie tego będziecie życzyć - nie zadziałam.

Stan na obecną chwilę - wątki egorzow i presa bez wpisów forumowiczów są kasowane lub przenoszone. Te, które raczyliście skomentować nie są przenoszone, ani tym bardziej kasowane.
              • Gość: hiro Re:do marka IP: *.gorzow.mm.pl 26.08.12, 12:39
                a ta mała kropka bierze udział w grze. czy zaczynamy grę od nowa ?takk żeby płynął czysty potok;-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                • marek_p Re:do marka 26.08.12, 12:48
                  No hiro, prawie grzeczny i uprzejmy jesteś.
                  Jakie jest Twoje zdanie w temacie wątków reklamowych.
                  Przenosić (?), kasować (?), zostawiać ?
                  • marek_p Re:do marka 26.08.12, 12:50
                    Sorki, spadam do pszczółek, wieczorkiem zobaczę co tam naprodukowaliście :)
                    • Gość: hiro Re:do marka IP: *.gorzow.mm.pl 26.08.12, 15:42

> Sorki, spadam do pszczółek, wieczorkiem zobaczę co tam naprodukowaliście :)
                      jak ci pokazali na mapie w ogólniaku<w sobotę> gdzie jest miejsce gorzowa to i rolnictwem zacząłeś się zajmować:-))))
                  • Gość: hiro Re:do marka IP: *.gorzow.mm.pl 26.08.12, 13:06
                    wszystko pozostawić na swoim miejscu. zlikwidować :lubuski sport,i tę całą nieużywaną otoczkę w stylu kto kim i za ile rządzi szkoda miejsca i bałagan w sieci się robi..........po h... ten cyrk prawie grzeczny...? ludzie mają prawo do logowania się na gazecie niech piszą. mnie tego prawa pozbawiliście ...oki nawywijałem ..później dostawiłem erkkę to był błąd ale choć zgrzałem was na liczniku <i tak oszukiwaliście>:-)))))))))))
                    a co do kasowania:
                    jak kasujesz moje posty to nie tylko moje ale też i te z góry które były przyczyną moich postów a moje były skutkiem.jak pomyślisz to znów porywalizujemy o post nr.4...................:-)
                    • marek_p Re:do marka 27.08.12, 08:19
                      Gość portalu: hiro napisał(a):

> wszystko pozostawić na swoim miejscu. zlikwidować :lubuski sport,i tę całą nieużywaną
                      > otoczkę w stylu kto kim i za ile rządzi szkoda miejsca i bałagan w sieci się robi.......

Też martwi mnie aktywność na podforach. Pamiętam lepsze czasy gorzowskiego forum gazety, rozmawialiśmy o magicznych miejscach, były wpisy z domeny sejmowej itp
                      W temacie wątków reklamowych zostałeś przegłosowany. Jedynie login_t miał wątpliwości co do wątków bagietki. Reszta nie była specjalnie skłonna do podpowiedzi, ale spam sportowy przeszkadza wszystkim (poza hiro).

Tak więc, zaczynam działać.

> jak kasujesz moje posty to nie tylko moje ale też i te z góry które były przyczyną moich
                      > postów a moje były skutkiem.

Tobie dużo nie trzeba, żebyś puścił "k" i "h". Posty, które prowokują Ciebie do agresji pozbawione są wulgaryzmów i bezpośredniego ataku na Twoją osobę. Po prostu dajesz się sprowokować.

Moja propozycja do reklamujących portal "e-gorzow" i blog "Nad Wartą" - proszę założyć do jednym wątku i w nim informować o nowościach.

Uczciwie przyznam, że informacje z żużla nie bardzo mnie rajcują. Uważam, że ten sport zabił wiele wartościowych inicjatyw, zakleszczył budżet miasta i wydoił gorzowskie firmy, które mogły sponsorować bardziej urozmaicone imprezy lub inne dyscypliny sportu, również kochane przez gorzowian.
                      Jeśli chodzi o blog - czytam go z zainteresowaniem, dużo się na nim dzieje. Ludzie się zmieniają, myślę, że autor zmienił się na lepsze, ale... zaufania nie mam.
                      • Gość: hiro długo będziesz tolerował prywatę sławka wieczorka? IP: *.gorzow.mm.pl 27.08.12, 15:09
                        nic nie mam do klepania o polsce i co tam jeszcze chce ale te prywatne znęcanie się nad jakimś kolesiem to chyba podpada pod bana na amen:-))))))))))))))czy to zbyt znana osobowość..:-)))))))))))))
                        • marek_p Re: długo będziesz tolerował prywatę sławka wiecz 27.08.12, 15:26

> nic nie mam do klepania o polsce i co tam jeszcze chce ale te prywatne znęcanie
                          > się nad jakimś kolesiem to chyba podpada pod bana na amen:-)))))))))))))
                          > czy to zbyt znana osobowość..:-))))))))))))

Nie boję się znanych osobistości. Kiedyś wywaliłem cały wątek z setką wpisów pełnych jadu, potem zobaczyłem, że Gazeta publikuje artykuł o Sławomirze Wieczorku.
                          Grzecznie wątek przywróciłem.

Forum_gorzów to nie jest mój prywatny folwark, to przedsięwzięcie, w które Gazeta zainwestowała swoje złotóweczki.

Czasami trzeba iść na kompromis. Staram się, żeby forum trzymało poziom, dzięki temu może ono w mniejszy lub większy sposób oddziaływać, jest czytane przez decydentów.

Angażowanie się w roli rozjemcy, czy sędziego w wątki, na których Sławek spiera się ze swoimi przeciwnikami przerasta moje możliwości. Wraz z Pretty występowaliśmy do administracji Gazety o podforum historyczne, tam bym te wątki wysłał, ale nie było zgody.
                          • Gość: hiro > Grzecznie wątek przywróciłem. IP: *.gorzow.mm.pl 27.08.12, 15:30
                            > Nie boję się znanych osobistości. Kiedyś wywaliłem cały wątek z setką wpisów pe
                            > łnych jadu, potem zobaczyłem, że Gazeta publikuje artykuł o Sławomirze Wieczork
                            > u.
                            > Grzecznie wątek przywróciłem.

dziękuję . nie mam do ciebie już żadnych pytań...........
                            • marek_p Re: > Grzecznie wątek przywróciłem. 27.08.12, 15:40
                              Poza kolorem białym i czarnym są odcienie szarości, a jak ktoś nie jest daltonistą to widzi nawet żółty, czerwony i niebieski oraz to co pochodzi z wymieszania tych kolorów.

Zaczynam żałować, że odpowiedziałem szczerze.
                              • Gość: hiro Re: > Grzecznie wątek przywróciłem. IP: *.gorzow.mm.pl 27.08.12, 15:49
                                zawsze możesz to wyciąć:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                                • marek_p Re: > Grzecznie wątek przywróciłem. 27.08.12, 15:52

> zawsze możesz to wyciąć:-)

Spoko, damy radę bez ;)
                                  • Gość: hiro Re: > Grzecznie wątek przywróciłem. IP: *.gorzow.mm.pl 27.08.12, 15:56
                                    po spowiedzi będziesz jak młody bóg:-)))))))))))))))))))))))
                                  • Gość: hiro Re: > Grzecznie wątek przywróciłem. IP: *.gorzow.mm.pl 27.08.12, 16:28
                                    > Spoko, damy radę bez ;)
                                    jak sam piszesz to MY nie ty.................
                                    męczący się robisz tak jak JA:-)
                                  • e_werty Re: > Grzecznie wątek przywróciłem. 27.08.12, 17:47
                                    zawsze możesz to wyciąć...

Spoko, damy radę bez

... pewnie - bzu nie wycinaj!
                                  • Gość: hiro a nie mówiłem;-))) IP: *.gorzow.mm.pl 28.08.12, 16:09
                                    Re: właśnie....IP: *.gorzow.mm.pl
                                    Gość: hiro 06.05.12, 23:19 Odpowiedz
                                    najpierw się dowiedz kto za kim stoi;-)

Prośba
                                    marek_p 06.05.12, 23:31 Odpowiedz
                                    hirciu, czy ma to znaczenie kto ?
                                    Proponuję, żeby egorzow i press założyli sobie po jednym wątku z zaproszeniem do wejścia na serwis. Informacja o aktualizacji podnosiłaby wątek do góry. Z czasem ktoś podjąłby dyskusję. Re: właśnie....IP: *.gorzow.mm.pl
                                    Gość: hiro 06.05.12, 23:19 Odpowiedz
                                    najpierw się dowiedz kto za kim stoi;-)

Prośba
                                    marek_p 06.05.12, 23:31 Odpowiedz
                                    hirciu, czy ma to znaczenie kto ?
                                    Proponuję, żeby egorzow i press założyli sobie po jednym wątku z zaproszeniem do wejścia na serwis. Informacja o aktualizacji podnosiłaby wątek do góry. Z czasem ktoś podjąłby dyskusję.
      • danny_boy Re: do marka-admina 26.08.12, 14:07
        >Nie jest interesujące czytanie co uczyni kopacz lub jadący w lewo
        Masz na myśli kolarstwo torowe?
    • Gość: hiro Re: do marka-admina IP: *.gorzow.mm.pl 25.08.12, 19:46
      ale zajebista gra:-)))))))) ja wygrywam mam więcej dwójek:-)))))))))))))))))))
      • Gość: jona I znowu forum-bagno IP: *.access.telenet.be 25.08.12, 23:59
        Nie bylo mnie tu troche,wchodze i w pierwszym temacie.... super dyskusja na inteligentnym poziomie....A ja chcialam przygotowac punkty co mnie razi w naszym Gorzowie skad dzis powrocilam.Ale zastanawiam sie, czy nie zmienic portalu, bo tu.... szkoda gadac....ludzie czy wy na prawde nie mozecie choc troche normalnie pisac???To jest wlasnie powodem,ze tutaj wy tylko piszecie waszym stylem-wulgaryzmami,klotniami,wyzwiskami....
        • Gość: hiro Re: I znowu forum-bagno IP: *.gorzow.mm.pl 26.08.12, 12:40
          zmień portal podesłać ci jakiś?alllle wpadaj tu czasami.........
        • danny_boy Re: I znowu forum-bagno 26.08.12, 14:10
          >A ja chcialam przygotowac punkty co mnie razi w naszym Gorzowie skad dzis powrocilam
          Napisz do prezydenta i rady miejskiej.
        • Gość: nicelus Re: I znowu forum-bagno IP: *.dip.t-dialin.net 27.08.12, 09:48
          jona napisał(a):

> A ja chcialam przygotowac punkty co mnie
          > razi w naszym Gorzowie skad dzis powrocilam.

Napisz do "Lata z Radiem".

• Gość: nd Re: I znowu forum-bagno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.12, 10:03
            To ty napisz do lata z radiem niemiecki trollu bo tylko tam jeszcze ciebie nie było
    • Gość: nd Re: do marka-admina IP: *.gorzow.mm.pl 28.08.12, 14:34
      nic elus napisał :

Jeszcze jest taka możliwość, żeby wpisy jony, bagietki i inne reklamujące własną osobę, przenieść do działu ogłoszenia lubuskie.

Szkoda że na Mysiej zlikwidowali Główny Urząd Kontroli Prasy, Publikacji i Widowisk byś się nadawał tam ze swoimi pomysłami
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka