Dodaj do ulubionych

dzień matki z nova park

26.05.12, 08:37
W nova park każdy klient w godzinach 11-19 będzie mógł bezpłatnie nakręcić film z matką VideoMagic. W tym celu stworzono specjalne studio nagraniowe,

Lot dywanem nad egzotycznymi wyspami, przejażdżka kabrioletem lub spacer wśród dzikich zwierząt

Nagrane filmy będzie można otrzymać mailem lub na dostarczonej płycie CD.

więcej w artykule.
Obserwuj wątek
    • danny_boy Przestań spamować 26.05.12, 10:50
      Przestań spamować
      • wolfenstein3d Re: Przestań spamować 26.05.12, 18:02
        mówisz i masz.
        usunełem ze stopki

tamten portal nie wyszedł.
        Tzn funkcjonalnie jest super ale grafik nie chciał pomóc, nie mam kasy ani chęci organizować całej firmy medialnej.

lubuska istnieje od lat, z 66-400 i egorzów nie wygram konkurencyjnie. jeszcze mygorzów powstało szkoda zachodu.

chodziło mi o zrobienie skryptu z którym dalej coś mogę robić (mutować na inne systemy)
        łato można go teraz przerobić na portal typu goldenline, profeo (w dawnej formie). Tylko to miesiącami trwa a nie ma modelu biznesowego.

dlatego na razie idę do pracy a skupie się na jednym pomyśle pod który stworze model biznesowy

a w nova dziś byłem i te nagrania były fajne. dzieciak stoi na tle planszy i macha ręką a obok hipopotam w dżungli idzie, albo siada matka z córką na podłodze a na TV jest że leci z nią na dywanie. Fajny bajer ale to ZA MAŁO żeby przyciągnąć do Nova park.

Minusy dla Novy za:
        - daleko od centrum z kapcia żeby przejść
        - nogi bolą i dupa od chodzenia bo to jest za duże
        - za duże, za dużo pustych miejsc
        - brak siłowi z prawdziego zdarzenia jedynie na odchudzanie dla lasek
        - wogóle bardzo mało rzeczy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka