Dodaj do ulubionych

Syf nie forum

28.08.12, 15:13
Dziwna moda panuje na tym forum zamiast komentować wydarzenia z regionu kulturalnie spierać się , wymieniać poglądy to atakujecie się personalnie jak wściekłe psy.
Obserwuj wątek
    • Gość: hiro Re: Syf nie forum IP: *.gorzow.mm.pl 28.08.12, 15:14
      takie czasy....niedługo bezkarnie wypie... nas z drugiego piętra;-)
      • Gość: / Re: Syf nie forum IP: *.gorzow.mm.pl 05.09.12, 21:48
        Albo podłączą jaja do akumulatora :)
        • Gość: jona Re: Syf nie forum IP: *.access.telenet.be 06.09.12, 21:11
          juz o tym pisalam ale w sposob bardziej cenzurowany i dlatego coraz mniej chce mi sie tu pisac...
          • Gość: hiro Re: Syf nie forum IP: *.gorzow.mm.pl 06.09.12, 21:39
            będziemy za tobą tęsknić..............
          • Gość: . Re: Syf nie forum IP: *.gorzow.mm.pl 16.09.12, 18:33
            ,
        • Gość: :-) Re: Syf nie forum IP: *.gorzow.mm.pl 16.09.12, 21:59
          ?
    • Gość: hiro od dzisiaj moje komentarze tylko w systemie ppv! IP: *.gorzow.mm.pl 07.09.12, 21:09
      nie pchać się ! nie będzie drogo.......................
      politycy na końcu kolejki!
      najpierw człowieki!
    • Gość: hiro Re: Syf nie forum IP: *.gorzow.mm.pl 09.09.12, 12:11
      jeżeli dalej będzie sterowana komunistyczna forma wycinania ludzi czyli człowieków to tak czy siak ktoś za to beknie....na razie komunistyczny cenzor górą:-) na razie:-)))))))))))))))!!!!!!!!!!!!!!
      • marek_p Re: Syf nie forum 10.09.12, 08:03
        hiro, kto Ciebie skrzywdził ? Nie było mnie kilka dni i znowu bluzgałeś ? ;)))
        Sorki, spory ruch na forum, nie bardzo widzę wycinkę Twoich postów.
        • Gość: hiro Re: Syf nie forum IP: *.gorzow.mm.pl 10.09.12, 17:52
          a gdzie napisałem,że moich?:-)
    • Gość: nicelus Re: Syf nie forum IP: *.dip.t-dialin.net 10.09.12, 10:20
      nadworny_psychoanalityk napisał:

> Dziwna moda panuje na tym forum zamiast komentować
      > wydarzenia z regionu kultura lnie spierać się , wymieniać
      > poglądy to atakujecie się personalnie jak wściekłe psy.

By wymieniać poglądy, to trzeba je mieć. Tym którzy nie mają, pozostają jedynie ataki personalne.

:D

• Gość: ! Re: Syf nie forum IP: *.gorzow.mm.pl 17.09.12, 12:39
        !
    • Gość: nicelus A tu syf nie forum! IP: *.dip.t-dialin.net 10.09.12, 17:42
      Całe szczęście, że chociaż naprzeciwko mojego okna sąsiadka się opala nago na balkonie.

:D

• Gość: hiro Re: A tu syf nie forum! IP: *.gorzow.mm.pl 10.09.12, 17:48
        opowiedz coś więcej.coś taki oszczędny w słowach?:-))))))))))))))
        • Gość: nicelus Re: A tu syf nie forum! IP: *.dip.t-dialin.net 10.09.12, 21:24
          hiro napisał(a):

> opowiedz coś więcej.coś taki oszczędny w słowach?:-))))))))))))))

Co tu opowiadać. To trzeba zobaczyć. Bardzo ładnie opalona. Biust na równo opalony, więc pewnie sobie biust gdzieś w parku opaliła, a teraz na własnym balkonie szlaczek po majtkach opalała, korzystając z ostatnich promieni słonecznych tego lata.

• Gość: hiro Re: A tu syf nie forum! IP: *.gorzow.mm.pl 10.09.12, 21:30
            e kłamca...o wpółdodziesiątej nie można opalać szlaczka po majtkach:-)
            • Gość: nicelus Re: A tu syf nie forum! IP: *.dip.t-dialin.net 10.09.12, 22:20
              hiro napisał(a):

> e kłamca...o wpółdodziesiątej nie można opalać szlaczka po majtkach:-)

Napisałem opalała, a nie opala.

• Gość: hiro Re: A tu syf nie forum! IP: *.gorzow.mm.pl 11.09.12, 08:53
                "a teraz na własnym balkonie"
                teraz to nie kiedyś........:-)
                • Gość: nicelus Re: A tu syf nie forum! IP: *.dip.t-dialin.net 16.09.12, 22:31
                  hiro napisał(a):

> "a teraz na własnym balkonie"
                  > teraz to nie kiedyś........:-)

Masz rację. Teraz to nie kiedyś. Teraz, to dziś.

• Gość: hiro dlaczego syf? cenzor promuje antysemityzm! IP: *.gorzow.mm.pl 14.09.12, 13:47
      widoczne te poglądy są zbieżne z jego poglądami. poglądy bagietki czy presssa próbował zamknąć w getcie a w pełni i świadomie podziela poglądy antysemickie ele. ja tam nic nie mam do ele ...................................................................................................................
    • Gość: . Re: Syf nie forum IP: *.gorzow.mm.pl 16.09.12, 18:32
      .
      • Gość: , Re: Syf nie forum IP: *.gorzow.mm.pl 16.09.12, 19:13
        ,,
    • Gość: :-)? Re: Syf nie forum IP: *.gorzow.mm.pl 16.09.12, 19:27
      .....,:::<.">@
      • Gość: . Re: Syf nie forum IP: *.gorzow.mm.pl 16.09.12, 21:23
        :-) ??!!!/ii
    • Gość: . Re: Syf nie forum IP: *.gorzow.mm.pl 16.09.12, 22:09
      i ?
    • Gość: <> Syf :-) IP: *.gorzow.mm.pl 17.09.12, 11:41
      ><
    • Gość: ./ nie forum IP: *.gorzow.mm.pl 17.09.12, 15:34
      /. ^
      • Gość: wio Re: nie forum IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.09.12, 15:46
        Co ty jesteś za debil?
        • Gość: . Re: nie forum IP: *.gorzow.mm.pl 17.09.12, 15:52
          ?
          • Gość: syf Re: nie forum IP: *.play-internet.pl 17.09.12, 20:39
            Nie forum
            • Gość: . Re: nie forum IP: *.gorzow.mm.pl 17.09.12, 21:03
              !
    • Gość: hiro jak długo jeszcze syfiarze będą wycinali posty? IP: *.gorzow.mm.pl 30.09.12, 13:40

tępogłowi prostacy! co wątek to wycika1 jak parchy długo jeszcze? komunistyczne pachołki reżimu!
      • e_werty Re: jak długo jeszcze syfiarze będą wycinali post 30.09.12, 13:46
        komunistyczne pachołki reżimu!

... baaaa przecież to według ciebie - syforum!
        • Gość: hiro Re: jak długo jeszcze syfiarze będą wycinali post IP: *.gorzow.mm.pl 30.09.12, 15:15
          a przykleić ci się do dupy zielony błaźnie?
    • Gość: josner no to już wróciłem do syfu IP: *.gorzow.mm.pl 01.10.12, 14:41
      Było fajnie ale się skończyło. Przez tydzień mogłem zapomnieć o wielu rzeczach. Dzwonię dziś do ludzi i dupa, żadnej sprawy nie załatwiłem. O jednym z urzędów w Gorzowie nie wspomnę i w cale nie chodzi o urząd miejski. W necie pis, smoleńsk, zamienione ciała... zgroza.
      Szlag, jestem w Polsce...
      • Gość: login_t Re: no to już wróciłem do syfu IP: *.noc.fibertech.net.pl 01.10.12, 15:15
        Byłeś na biegunie, że nie było Internetu?
        • Gość: josner Re: no to już wróciłem do syfu IP: *.gorzow.mm.pl 04.10.12, 00:08
          Był ale korzystanie z netu przez komórkę i wifi okazało się dość męczące.
    • Gość: hiro Re: Syf nie forum IP: *.gorzow.mm.pl 08.10.12, 20:47
      syf! cenzor tańczy jak mu nicelus zagra i zielona każe a wieczorek pozwoli! i co ty chłoptasiu się o twardej polityce wypowiadasz? miękki jesteś jak gó... oseska a prymitywizm godny włochatch przyjaciół waszych czyli nicelusa i i ciebie.....sorki ale takiego gówna faceta to ze świecą szukać! mózg sobie wytnij w końcu i wsadź sobie go w dupe! bez odbioru!
      palanty:-) kochankowie? czy h... wie kto?
      :-)
    • Gość: hiro jak długo facet o nicu nicelus będzie IP: *.gorzow.mm.pl 11.10.12, 19:36
      używając ....jak na razie 11 ników siał ferment na tym forum? co jest opiekun forum ? podoba ci się?:-)))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka