nadworny_psychoanalityk 28.08.12, 15:13 Dziwna moda panuje na tym forum zamiast komentować wydarzenia z regionu kulturalnie spierać się , wymieniać poglądy to atakujecie się personalnie jak wściekłe psy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hiro Re: Syf nie forum IP: *.gorzow.mm.pl 28.08.12, 15:14 takie czasy....niedługo bezkarnie wypie... nas z drugiego piętra;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: / Re: Syf nie forum IP: *.gorzow.mm.pl 05.09.12, 21:48 Albo podłączą jaja do akumulatora :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jona Re: Syf nie forum IP: *.access.telenet.be 06.09.12, 21:11 juz o tym pisalam ale w sposob bardziej cenzurowany i dlatego coraz mniej chce mi sie tu pisac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Re: Syf nie forum IP: *.gorzow.mm.pl 06.09.12, 21:39 będziemy za tobą tęsknić.............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro od dzisiaj moje komentarze tylko w systemie ppv! IP: *.gorzow.mm.pl 07.09.12, 21:09 nie pchać się ! nie będzie drogo....................... politycy na końcu kolejki! najpierw człowieki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Re: Syf nie forum IP: *.gorzow.mm.pl 09.09.12, 12:11 jeżeli dalej będzie sterowana komunistyczna forma wycinania ludzi czyli człowieków to tak czy siak ktoś za to beknie....na razie komunistyczny cenzor górą:-) na razie:-)))))))))))))))!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: Syf nie forum 10.09.12, 08:03 hiro, kto Ciebie skrzywdził ? Nie było mnie kilka dni i znowu bluzgałeś ? ;))) Sorki, spory ruch na forum, nie bardzo widzę wycinkę Twoich postów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Re: Syf nie forum IP: *.gorzow.mm.pl 10.09.12, 17:52 a gdzie napisałem,że moich?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Syf nie forum IP: *.dip.t-dialin.net 10.09.12, 10:20 nadworny_psychoanalityk napisał: > Dziwna moda panuje na tym forum zamiast komentować > wydarzenia z regionu kultura lnie spierać się , wymieniać > poglądy to atakujecie się personalnie jak wściekłe psy. By wymieniać poglądy, to trzeba je mieć. Tym którzy nie mają, pozostają jedynie ataki personalne. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus A tu syf nie forum! IP: *.dip.t-dialin.net 10.09.12, 17:42 Całe szczęście, że chociaż naprzeciwko mojego okna sąsiadka się opala nago na balkonie. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Re: A tu syf nie forum! IP: *.gorzow.mm.pl 10.09.12, 17:48 opowiedz coś więcej.coś taki oszczędny w słowach?:-)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: A tu syf nie forum! IP: *.dip.t-dialin.net 10.09.12, 21:24 hiro napisał(a): > opowiedz coś więcej.coś taki oszczędny w słowach?:-)))))))))))))) Co tu opowiadać. To trzeba zobaczyć. Bardzo ładnie opalona. Biust na równo opalony, więc pewnie sobie biust gdzieś w parku opaliła, a teraz na własnym balkonie szlaczek po majtkach opalała, korzystając z ostatnich promieni słonecznych tego lata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Re: A tu syf nie forum! IP: *.gorzow.mm.pl 10.09.12, 21:30 e kłamca...o wpółdodziesiątej nie można opalać szlaczka po majtkach:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: A tu syf nie forum! IP: *.dip.t-dialin.net 10.09.12, 22:20 hiro napisał(a): > e kłamca...o wpółdodziesiątej nie można opalać szlaczka po majtkach:-) Napisałem opalała, a nie opala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Re: A tu syf nie forum! IP: *.gorzow.mm.pl 11.09.12, 08:53 "a teraz na własnym balkonie" teraz to nie kiedyś........:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: A tu syf nie forum! IP: *.dip.t-dialin.net 16.09.12, 22:31 hiro napisał(a): > "a teraz na własnym balkonie" > teraz to nie kiedyś........:-) Masz rację. Teraz to nie kiedyś. Teraz, to dziś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro dlaczego syf? cenzor promuje antysemityzm! IP: *.gorzow.mm.pl 14.09.12, 13:47 widoczne te poglądy są zbieżne z jego poglądami. poglądy bagietki czy presssa próbował zamknąć w getcie a w pełni i świadomie podziela poglądy antysemickie ele. ja tam nic nie mam do ele ................................................................................................................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wio Re: nie forum IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.09.12, 15:46 Co ty jesteś za debil? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro jak długo jeszcze syfiarze będą wycinali posty? IP: *.gorzow.mm.pl 30.09.12, 13:40 tępogłowi prostacy! co wątek to wycika1 jak parchy długo jeszcze? komunistyczne pachołki reżimu! Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: jak długo jeszcze syfiarze będą wycinali post 30.09.12, 13:46 komunistyczne pachołki reżimu! ... baaaa przecież to według ciebie - syforum! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Re: jak długo jeszcze syfiarze będą wycinali post IP: *.gorzow.mm.pl 30.09.12, 15:15 a przykleić ci się do dupy zielony błaźnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: josner no to już wróciłem do syfu IP: *.gorzow.mm.pl 01.10.12, 14:41 Było fajnie ale się skończyło. Przez tydzień mogłem zapomnieć o wielu rzeczach. Dzwonię dziś do ludzi i dupa, żadnej sprawy nie załatwiłem. O jednym z urzędów w Gorzowie nie wspomnę i w cale nie chodzi o urząd miejski. W necie pis, smoleńsk, zamienione ciała... zgroza. Szlag, jestem w Polsce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: no to już wróciłem do syfu IP: *.noc.fibertech.net.pl 01.10.12, 15:15 Byłeś na biegunie, że nie było Internetu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: josner Re: no to już wróciłem do syfu IP: *.gorzow.mm.pl 04.10.12, 00:08 Był ale korzystanie z netu przez komórkę i wifi okazało się dość męczące. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Re: Syf nie forum IP: *.gorzow.mm.pl 08.10.12, 20:47 syf! cenzor tańczy jak mu nicelus zagra i zielona każe a wieczorek pozwoli! i co ty chłoptasiu się o twardej polityce wypowiadasz? miękki jesteś jak gó... oseska a prymitywizm godny włochatch przyjaciół waszych czyli nicelusa i i ciebie.....sorki ale takiego gówna faceta to ze świecą szukać! mózg sobie wytnij w końcu i wsadź sobie go w dupe! bez odbioru! palanty:-) kochankowie? czy h... wie kto? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro jak długo facet o nicu nicelus będzie IP: *.gorzow.mm.pl 11.10.12, 19:36 używając ....jak na razie 11 ników siał ferment na tym forum? co jest opiekun forum ? podoba ci się?:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś