Dodaj do ulubionych

Blog Nad Warta

04.09.12, 21:58
Autor bloga bałagani na forum zakładając wątki, w których sam nie dyskutuje. Był proszony o założenie wątku informującego o aktualizacjach i zachęcającego do lektury.
Nie dał rady tego zrobić, więc pomagam.
Nie oceniam intencji i warsztatu autora. Blog dotyczy istotnych spraw dotyczących miasta i regionu.
Podaję link:
nadwarta.blogspot.com
Obserwuj wątek
    • alt.er.ego Re: Blog Nad Warta 04.09.12, 22:11

To póki autora bloga jeszcze w tym wątku nie ma, ja wrzucam link do ciekawego wpisu z "Nad Wartą", w którym sporo o szpitalu wojewódzkim w Gorzowie:

"Z myśli liderów zielonogórskiej PO: Dorżnąć Gorzów !"
      nadwarta.blogspot.com/2012/08/weszlismy-w-gowe-szefoej-po-dorznac.html
      • Gość: nicelus Re: Blog Nad Warta IP: *.dip.t-dialin.net 13.09.12, 12:47
        alt.er.ego napisał:

> "Z myśli liderów zielonogórskiej PO: Dorżnąć Gorzów !"

Dożynanie, to jedyne co im wychodzi.

:D

• Gość: ŻUŻLOWIEC Re: Blog Nad Warta IP: *.dynamic.chello.pl 15.08.15, 15:04
        Najbardziej opiniotwórcze materiały na temat Pana wszechwładnego Komornickiego.
    • Gość: hiro Re: Blog Nad Warta IP: *.gorzow.mm.pl 06.09.12, 15:51
      Tym forum opiekuje się marek_p
      forum.gazeta.pl/forum/w,58,135900732,138469574,Re_dlugo_bedziesz_tolerowal_prywate_slawka_wiecz.html
    • Gość: asde Re: Blog Nad Warta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.12, 17:36
      To ten blog w którym autorzy zarzucają innym brak wolności słowa jednocześnie sami zabraniają komentować ich wpisy (była taka możliwość do momentu gdy czytelnicy bloga merytorycznie dawali autorom do zrozumienia że się mijają z prawdą)? HAHAHA :D
      • Gość: hiro Re: Blog Nad Warta IP: *.gorzow.mm.pl 06.09.12, 17:41
        nie ośmieszaj się! tutaj cenzura tnie równo z psim gównem na trawniku! a ta cenzura to ......:-)
        • Gość: / Re: Blog Nad Warta IP: *.gorzow.mm.pl 06.09.12, 17:49
          Gość portalu: hiro napisał(a):

> nie ośmieszaj się! tutaj cenzura tnie równo z psim gównem na trawniku! a ta ce
          > nzura to ......:-)

Tnie ale jakoś hu.. nie równy ten trawnik
          • Gość: hiro Re: Blog Nad Warta IP: *.gorzow.mm.pl 06.09.12, 18:00
            jaka cenzura taki ku... trawnik...................jaka gazeta taki nakład;-))))))))))))
            • Gość: jona Re: Blog Nad Warta IP: *.access.telenet.be 06.09.12, 21:09
              i sam robisz im reklame.Ja zgodnie z twoja rada komletnie ignoruje te wpisy.I czytac tez nie bede, bo pozniej bagietka chwali sie ilu gosci mial.OLAC..............
    • marek_p Re: Blog Nad Warta 12.09.12, 11:45
      "Marszałek dla Nad Wartą: Co mnie nie zabije to wzmocni... "
      Piękne zdjęcie, pani o pięknym nazwisku.

Muszę uczciwie przyznać, że autor bloga dociera do ciekawych informacji.
      Gdybym był Premierem lub Prezydentem PR postarałbym się je zweryfikować i jeśli by się okazało, że 30% z tego co pisze autor bloga to prawda, to ruszyłbym ze skalperem ciąć to województwo - wrzód, który się pudruje ze szkodą dla ogółu, z pożytkiem dla próżności i wygody przykorytowców.

Zakładam jednak, że autor bloga nie mija się z prawdą w większym procencie, bo przecież już by miał długą listę pozwów, żądania sprostowań itp

Wiecie co, chciałbym już wrócić do szczepienia jabłoni i zaglądania między ramki.

Daj Boże Herkulesa, który by te stajnie oczyścił, wróćmy do normalności, żeby człowiek mógł się zająć swoimi sprawami, a nie musiał buntować dziwiąc, że jeszcze ludzie nie chwycili za broń.
      • Gość: eksa Re: Blog Nad Warta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.12, 12:49
        > Zakładam jednak, że autor bloga nie mija się z prawdą w większym procencie, bo
        > przecież już by miał długą listę pozwów, żądania sprostowań itp

Myśle, że tak; co wiecej, mam szczerą nadzieje, że tak.

Żeby autor bloga tylko wiedział, jaką radośc sprawił niektórym osobom swoim przedostatnim wpisem....;)

• marek_p Re: Blog Nad Warta 12.09.12, 13:08
          Gość portalu: eksa napisał(a):

> Żeby autor bloga tylko wiedział, jaką radośc sprawił niektórym osobom swoim
          > przedostatnim wpisem....;)

Tak z socjologicznego punktu widzenia zastanawiam się jak oni (P-M-T) mogą wyjść z twarzą z tej opresji. Ich jedyna nadzieja w tym, że media będą się bały nagłośnić tę sprawę w obawie o jakieś sankcje, typu brak reklam. Marne to nadzieje. Autor bloga na pewno tego dokumentu nie sfabrykował...

I co teraz - przeprosić dr Gajewskiego ?
          Kto i jak ?
          • Gość: nicelus "Nie róbmy polityki. Róbmy w konia." :D IP: *.dip.t-dialin.net 12.09.12, 13:25
            marek_p napisał:

> Tak z socjologicznego punktu widzenia zastanawiam
            > się jak oni (P-M-T) mogą wyjść z twarzą z tej opresji.

Jeżeli Platforma Obywatelska wyszła z afery hazardowej, to ze wszystkiego wyjdzie. W normalnych państwach, takie błędy polityków prowadzą do dymisji, ale Platforma Obywatelska, to politycy, którzy nie zajmują się polityką. Zajmują się robieniem w konia.

• Gość: hiro Re: "Nie róbmy polityki. Róbmy w konia." :D IP: *.gorzow.mm.pl 12.09.12, 14:18
              sulęcin! do budy! już mi się znudziłeś! paszoł won! zaczynasz dostawać znów ataku głupoty! paszołwon!
              • Gość: nicelus Re: "Nie róbmy polityki. Róbmy w konia." :D IP: *.dip.t-dialin.net 12.09.12, 15:32
                hiro napisał(a):

> sulęcin! do budy! już mi się znudziłeś! paszoł won!
                > zaczynasz dostawać znów ataku głupoty! paszołwon!

Ciebie też zrobili?

• Gość: jona Re: do marka_p IP: *.access.telenet.be 12.09.12, 16:04
            Czy ja dobrze czytam????No nie wierze.... admin sam i to w swoim temacie robi reklame temu.... blogowi ??? Jak bede chciala plotek i sensacji to zagladne bezposrednio do bagietki.Ale pozostaje przy swoim-tu jest forym GAZETY WYBORCZEJ,a nie reklamowka nad Warta. A co do pozwow, to pewnie on i tak ma ich dosyc.....Marku, jestem zaskoczona,ze juz nie tylko tolerujesz smietnik na forum,ale jeszcze go reklamujesz....
            • Gość: hiro Re: do marka_p IP: *.gorzow.mm.pl 12.09.12, 20:04
              jona co się tak podniecasz....? pamiętaj,że już całkiem niedługo do władz na różnych szczeblach ,będą dochodziły"dzieci" po reformie szkolnictwa<która nie wiem czy wiesz ale miała miejsce dwadzieścia trzy lata temu>:-))))
              może poproś marka żeby zdał relację z owocnych rozmów w tvp sa z siedzibą w gorzowie wlkp:-))))
              bo z tego co czytam i widzę to bagietka ma więcej do powiedzenia niż cała gazeta wyborcza razem wzięta. nie on jako on ale ludzie z którymi ma pecha gadać......bo ja bym z nimi nie gadał bo to politycy.nie zauważasz pewnie nawet jak sprytnie i :rakiem" gazeta wycofuje swoje poparcie po? wyluzuj ...poczytaj ...oceń........... a przede wszystkim pośmiej się z głupoty! bo śmiech to zdrowie!...a szpitala w gorzowie nie będzie:-)
            • marek_p Re: do marka_p 12.09.12, 21:04
              Gość portalu: jona napisał(a):

> Czy ja dobrze czytam????No nie wierze.... admin sam i to w swoim temacie robi r
              > eklame temu.... blogowi ???

Joanno napisałem, że:
              "Autor bloga bałagani na forum zakładając wątki, w których sam nie dyskutuje. Był proszony o założenie wątku informującego o aktualizacjach i zachęcającego do lektury. "

Kasuję (przenoszę) te wątki jak Wam obiecałem (podobnie egorzow). Prosząc Was o opinię zaproponowałem tym portalom informacyjnym założenie wątków, w których będą informować o aktualizacjach. Nie posłuchali i dalej bałaganią, a ja dalej ich nakłaniam, żeby nie bałaganili.
              Człowiekowi trzeba dać szansę na poprawę :)

Blog Nad Wartą to dziś praktycznie dziennik internetowy o zasięgu wojewódzkim, któremu udzielają wywiadów posłowie, marszałek, przewodniczący sejmiku.

Autor publikuje materiały bardzo poważnie obciążające polityków i odsłaniające kulisy sprawowania władzy. Tyle faktów.

No jeszcze jeden fakt - jeszcze się taki nie urodził, co by każdemu dogodził.
    • krzysieksantok Re: Blog Nad Warta 29.08.15, 19:08
      Zastanawiam się nad powodami, dla których autor bloga zawsze dokopuje Ostrouchowi. Ktoś mnie oświeci?
      • Gość: nicelus Re: Blog Nad Warta IP: *.dip0.t-ipconnect.de 29.08.15, 22:26
        krzysieksantok napisał:

> Zastanawiam się nad powodami, dla których autor
        > bloga zawsze dokopuje Ostrouchowi.
        > Ktoś mnie oświeci?

To proste jak myśl alkoholika po pierwszej setce.

Autor, jak sam się w wywiadach przedstawia, zawodowo jest doradcą ds. public relations. Nic więc dziwnego, że swoich klientów wybiela, a konkurencji dokopuje. Ostrouchowi jeszcze tak mocno nie dokopuje. Najbardziej dokopuje Surmaczowi. Wgląda na to, że dostał intratne zlecenie. Od kogo? Wystarczy poszukać, kogo ostatnio wybiela.

:):):)

• krzysieksantok Re: Blog Nad Warta 29.08.15, 23:08
          No dobra, ale tych tekstów nie czyta nikt poza grupą ludzi (jest ich ze dwustu, trzystu), którzy mniej więcej wiedzą o co chodzi. Po co zatem tak się ośmieszać? O Ostroucha pytam ponieważ jest na aucie, a "dokopuje" się mu regularnie. Co oznaczać może, że jest w tym pisaniu coś więcej niż bieżące zlecenia. Czy autor załatwia jakieś prywatne resentymenty? Fobie? Jeżeli tak, to chętnie przeczytam jakie.
          • Gość: nicelus Re: Blog Nad Warta IP: *.dip0.t-ipconnect.de 30.08.15, 00:46
            krzysieksantok napisał:

> Po co zatem tak się ośmieszać?

Taki zawód.

> O Ostroucha pytam ponieważ jest na aucie, ...

Ja słyszałem, że właśnie wchodzi do gry. Z panem Synowcem chce budować nowoczesną Polskę w której wszystkie płoty będą pomalowane na czarno i na każdym rondzie będzie stał kiczowaty pomnik.

> Czy autor załatwia jakieś prywatne resentymenty? Fobie?

Tego nie wiem.

• Gość: nicelus Erudyta, tylko głowa nie ta ... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 30.08.15, 10:39
            krzysieksantok napisał:

> Fobie?

Fobie to raczej mają wyborcy na blogera, gdyż ci, którym robi dobry wizerunek, przeważnie przegrywają wybory.

Moim zdaniem. nie dlatego, że ludzie pamiętają mu, jak on to określa, "osobiste błędy", gdyż pamięć wyborców jest krótka. Uważam, że ludzie mało wykształceni nie lubią erudytów, a ludzie z maturą widzą, że erudytę on tylko udaje. W rzeczywistości nie wie nawet tak podstawowych rzeczy, że Otto von Bismarck nigdy nie był cesarzem. Nie był też królem, ani nawet następcą tronu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka