Gość: Zefirynka IP: *.gryfnet.szczecin.pl 17.07.04, 16:49 Bardzo pilnie poszukuję zdjęć lotniczych Gorzowa, chodzi mi w szczególności o okolice nadrzeczne na wysokosci ul. Teatralnej. Z gory wielkie dzięki za namiary. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zbyniek Re: Z D J Ę C I A L O T N I C Z E most wante IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 18:12 www.gorzow.pl/album/index.php?gal=11&pic=1# kojarze tylko te ... z lotu ptaka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fotoamator Re: Z D J Ę C I A L O T N I C Z E most wante IP: *.gorzow.mm.pl 19.07.04, 00:59 Dobre. Senks. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert1 Re: Z D J Ę C I A L O T N I C Z E most wante IP: *.tennet.pl 18.07.04, 11:21 Dwa kontakty: Romek Liszka - Studio Fotografii Barwnej w G-wie Slawek Sajkowski - redakcja Gazety Lubuskiej w G-wie pzdr landsberg-w@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Foto_pstryk Re: Z D J Ę C I A L O T N I C Z E most wante IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 11:37 Ani Liszka ani Sajkowski nie mają zjęć lotniczych - a napewno nie są ich właściceilami - kiedyś wystawę u Szczepana w Galerii Art wystawę z takich zdjęć robił Robert Piotrowski (chyba tak się nazywał) a on kupił prawa do korzystania z tych zdjęć od Niemców - z jakiegoś ichniego archiwum... Liszka może mieć na niego namiary... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Z D J Ę C I A L O T N I C Z E most wante IP: *.gorzow.mm.pl 19.07.04, 20:40 zdjecia Gorzowa z lotu ptaka ma tez Zbyszek Sejwa. Kontakt przez Miejski Osrodek Sztuki, albo Gazete Lubuska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Foto_pstryk Re: Z D J Ę C I A L O T N I C Z E most wante IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 20:48 Sejwa także miał te same co Piotrowski.... bez prawa do dalszego wykorzystania... Odpowiedz Link Zgłoś
tmx_ok Re: Z D J Ę C I A L O T N I C Z E most wante 21.07.04, 08:42 ja mam sporo zdjęć Gorzowa "z lotu ptaka". Zależy jednak do czego to potrzebujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert1 Re: Z D J Ę C I A L O T N I C Z E most wante IP: 62.206.120.* 24.07.04, 19:21 No wiec Piotrowski (wyzej podpisany) ma ale przedwojenne. Reszta sie niby zgadza. ciao Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Foto_pstryk Re: Z D J Ę C I A L O T N I C Z E most wante IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.04, 23:57 Zefirynka nie precyzuje z jakiego okresu te zdjęcia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Z D J Ę C I A L O T N I C Z E most wante IP: *.ed.shawcable.net 25.07.04, 10:33 Jestem pewien ze RAF posiada pare.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Foto_pstryk Re: Z D J Ę C I A L O T N I C Z E most wante IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.04, 15:23 My tu się gimanstykujemy - a gdzie ta "Zefirynka" może sie odezwie? Chyba że ja wywiało z porannym Zefirkiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert1 Re: Z D J Ę C I A L O T N I C Z E most wante IP: *.provector.pl / *.provector.gorzow.pl 25.07.04, 18:56 No wlasnie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FG 00666 Re: Z D J Ę C I A L O T N I C Z E most wante IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.04, 07:53 Na sali sesyjnej w Urzędzie Miasta są zdjecia lotnicze. Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Z D J Ę C I A L O T N I C Z E most wante 25.07.04, 19:48 Gość portalu: Zefirynka napisał(a): > Bardzo pilnie poszukuję zdjęć lotniczych Gorzowa, chodzi mi w szczególności o > okolice nadrzeczne na wysokosci ul. Teatralnej. > > Z gory wielkie dzięki za namiary. a co alkaida robi w gorzowie?co jest cenzor taki wątek i szereg instrukcji!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hiro :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) 25.07.04, 19:49 hiro napisała: > Gość portalu: Zefirynka napisał(a): > > > Bardzo pilnie poszukuję zdjęć lotniczych Gorzowa, chodzi mi w szczególnoś > ci o > > okolice nadrzeczne na wysokosci ul. Teatralnej. > > > > Z gory wielkie dzięki za namiary. > a co alkaida robi w gorzowie?co jest cenzor taki wątek i szereg > instrukcji!!!!!!! > Odpowiedz Link Zgłoś
hiro gdzie był błażej!:-)))))))))) 25.07.04, 20:38 hiro napisała: > Gość portalu: Zefirynka napisał(a): > > > Bardzo pilnie poszukuję zdjęć lotniczych Gorzowa, chodzi mi w szczególnoś > ci o > > okolice nadrzeczne na wysokosci ul. Teatralnej. > > > > Z gory wielkie dzięki za namiary. > a co alkaida robi w gorzowie?co jest cenzor taki wątek i szereg > instrukcji!!!!!!! > Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: gdzie był błażej!:-)))))))))) 25.07.04, 20:41 > > > Z gory wielkie dzięki za namiary. > ???????????? > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h___ Re: gdzie był błażej!:-)))))))))) IP: *.gorzow.mm.pl 26.07.04, 04:35 Chyba wiem już, kim jest ten cały hiiiiiiiiiiro. To dupek. Odpowiedz Link Zgłoś
hiro a jesteś duku pewien?! 26.07.04, 19:40 Gość portalu: h___ napisał(a): > Chyba wiem już, kim jest ten cały hiiiiiiiiiiro. To dupek. lepiej przeproś!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: gdzie był błażej!:-)))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 19:44 Który? Ten Kanadyjski? Benek dupek...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: gdzie był błażej!:-)))))))))) IP: *.ed.shawcable.net 27.07.04, 08:31 Hey ja, Widocznie na forum jest wiecej dupkow... Pozdrawiam (dupkowato) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zefirynka ZDJECIA LOTNICZE IP: *.telan.pl 09.08.04, 18:01 Przepraszam za długa nieobecność :) Trochę sie nam wątek wymknął spod kontroli. Dziekuje za wszystkie sensowne namiary na początku, skorzystam napewno, jesli tylko bedzie taka możliwość. Wszystkich ciekawych informuję, że potrzebuję zdjęć do pracy dyplomowej. Robię projekt zagospodarowania kilku budynków w okolicach ul. Teatralnej i takie materiały byłyby dla mnie nadzwyczaj cenne. Bardzo proszę tmx_ok o kontakt: teo_teo@o2.pl. Dzięki z góry. W Alkaidzie nie działam :) Pozdrawiam wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś