Dodaj do ulubionych

Dobry adwokat badź adwokat ktorego nie polecacie

01.06.13, 12:08
Szukam dobrego adwokata do sprawy rozwodowej podziału majątku w gorzowie wlkp.
Jesli macie jakies dobre doswiadczenie badz zle doswiadczenia bardzo prosze o informacje.
Nie chce isc do pierwszego lepszego, chcialabym kogos sprawdzonego

Obserwuj wątek
    • Gość: gala Re: Dobry adwokat badź adwokat ktorego nie poleca IP: *.asterisc.pl 04.06.13, 11:59
      Jerzy Wierchowicz. Współpracujemy w nie najłatwiejszej sprawie już kilka lat i złego słowa nie mogę powiedzieć.
      • amb1 Re: Dobry adwokat badź adwokat ktorego nie poleca 05.06.13, 08:06
        Świetna rekomendacja:
        "Współpracujemy już kilka lat..."
        Gratuluję wyboru - rasowy obrońca. :)
        • Gość: biskup kolanko Re: Dobry adwokat badź adwokat ktorego nie poleca IP: *.gorzow.mm.pl 06.06.13, 17:52
          nie ma dobrych i uczciwych adwokatów, takich jedynie w filmach pokazują.

adwokaci to w 99% złodzieje i naciągacze w garniturkach, do bólu chciwi na pieniądze.
          • Gość: wygrzmoconyprzezad Re: Adwokat ktorego nie polece nikomu to Pan ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.14, 17:49
            Absolutnie sie zgadzam z Panem Kolanko. Cwaniaczki, ukladowcy i ludzie ktorzy czesto dzialaja na Twoja niekorzysc. Bez etyki, honoru i etosu jakim powinni sie charakteryzowac ludzie zawodu zaufania publicznego. Jedno co ich interesuje to ile moga z ciebie wyciagnac.
        • alt.er.ego Re: Dobry adwokat badź adwokat ktorego nie poleca 10.06.13, 04:23

Świeżo upieczony adwokat chwali się swojemu ojcu - również adwokatowi - sukcesem odniesionym już pierwszego dnia: "Tato ! Doprowadziłem sprawę do korzystnego dla klienta końca, tę której ty latami nie mogłeś zakończyć !!!"

Tatusiowi mina momentalnie zrzedła, po czym wycedził z rezygnacją w głosie: "Coś ty synu najlepszego zrobił ?!? Przez dziesięć lat utrzymywałem z tej sprawy całą rodzinę !"
          • Gość: marcin Re: Dobry adwokat badź adwokat ktorego nie poleca IP: *.gorzow.mm.pl 10.06.13, 13:08
            Zgadzam się z przedmówcami. Kiedyś zwróciłem się do pani adwokat o poprowadzenie sprawy cywilnej. Jej warunki były takie: 600 + VAT za sprawę i 3 pierwsze posiedzenia sądu i dodatkowo 100 + VAT za każde następne posiedzenie. Jak to uzasadniała: boję się, że przeciwna strona będzie przedłużać sprawę.
            Ja pani podziękowałem, zwróciłem się o poradę do innego prawnika za co zapłaciłem 100 zł, i bez adwokata wygrałem co chciałem już po drugim posiedzeniu.
            • Gość: M... Re: Dobry adwokat badź adwokat ktorego nie poleca IP: 46.76.46.* 23.02.15, 19:03
              A możesz napisać do kogo zwróciłas się o poradę prawną??? Czy sprawa była poważna???
      • Gość: takisobie Re: Dobry adwokat badź adwokat ktorego nie poleca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.13, 20:42
        Jasne, zwlaszcza jak duzy majatek jest do podzialu, bo jak nie ma czego dzielic to zaden nie wezmie sprawy.
      • Gość: audrey Re: Dobry adwokat badź adwokat ktorego nie poleca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.13, 23:12
        gdyby to bylo mozliwe polecilabym Perry'ego Masona
      • Gość: Bernard Wierchowicz doi cie jak mleczna krowe... IP: 199.19.221.* 08.06.13, 10:22
        Hey,
        Profesjonalisci nigdy nie sa tani...., ale sprawy zalatwiaja szybko I sprawnie...
        Jesli Wierchowicz od lat zalatwia twoja sprawe to znaczy ze doi cie jak pgr-owska krowe...
        Podobnie jest z "dobrymi" lekarzami ktorzy latami lecza swoich pacjentow...
        Jesli sa niby tacy "dobrzy" to dlaczego zajmuje im to tyle czasu...???
        Odpowiedz: Pieniadze!!!
        Prawnicy I lekarze wiedza ze tysiac zlotych zaplacone "na raz" bedzie klienta bolec, ale 5000 zlotych przez kilka lat wcale tak zle nie wyglada...
        To sie biznes nazywa...
        I to sa jaja
        :):):):)
        • klodawa1952 Bernard 27.11.19, 03:47
          Gość portalu: Bernard napisał(a):

> Hey,
          Hey Beniu.
          Zniknąłeś Benek z tego forum jak tylko interesy w tym mieście przestał mieć Jędrzejczak. Wynika z tego jasno, że stworzył Cię na tym forum własnie Jędrzejczak i byłeś jego płatnym tr o llem. Wszystko w życiu robisz wyłącznie za pieniądze ? Każde świństwo jesteś w stanie robić za srebrniki? Widać uosabiałeś swojego Pana bo w arogancji, cynizmie, prostactwie byłeś na tym forum miSZCZem.
      • Gość: nicelus Re: Dobry adwokat badź adwokat ktorego nie poleca IP: *.dip0.t-ipconnect.de 27.11.16, 03:51

Gość portalu: gala napisał(a):

> Jerzy Wierchowicz. Współpracujemy w nie najłatwiejszej sprawie ...

Chodzi pewnie o wsadzenie do więzienia prezydenta?

Jerzy Wierchowicz jest sędzią Trybunału Stanu z rekomendacji partii, która za cel postawiła sobie walkę z partią PiS i jest przekonana o winie tej partii, jak to wynika ze słów towarzyszki partyjnj Jerzego Wiercho.

Tak więc Jerzy Wierchowicz będzie sądził prezydenta i resztę PiS, a o tym że są winni, koleżanka partyjna Wierchowicza jest przekonana.

• chamskityp Re: Dobry adwokat badź adwokat ktorego nie poleca 26.06.13, 12:24
      Drogi Panie z wielką chęcią polecę Panu bardzo dobre porady prawne, w formie online z portalu prawnego e-prawnik.pl
    • Gość: Wegn Re: Dobry adwokat badź adwokat ktorego nie poleca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.14, 09:06
      Ja polecam adwokata Jakuba Orłowskiego. Jak dla mnie jest on zdecydowanie najlepszy.
      • Gość: kika Re: Dobry adwokat badź adwokat ktorego nie poleca IP: *.play-internet.pl 19.03.14, 22:14
        Czy ktoś posiada namiary na bardzo mocnego prawnika w sprawach ZUS
        • Gość: nicelus Re: Dobry adwokat badź adwokat ktorego nie poleca IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.03.14, 22:28
          Gość portalu: kika napisał(a):

> Czy ktoś posiada namiary na bardzo mocnego prawnika w sprawach ZUS

Na ZUS nie ma mocnych.
    • Gość: Bernard Re: Dobry adwokat badź adwokat ktorego nie poleca IP: *.net.albertacom.com 21.03.14, 19:16
      Hey karolciap1982,
      Najlepszy prawnik to ten ktorego nie masz....
      Musisz pamietac ze nie ma roznicy pomiedzy "zlym" a "dobrym" prawnikiem...
      Kazdy z nich cie zerznie..
      Posiadanie prawnika spowoduje to ze zamiast dzielic majatek na was dwoje bedziecie dzielic na...troje....
      Poniewaz praktycznie malzenstwem juz nie jstescie wiec...mozecie zaczac dbac o soje interesy...
      Polubowne rozwody sa najlepsze.....
      I to nie sa jaja
      :):):):):)
      PS. W prztpadku podzialu majatkow spadkowych wychodzi na to samo.... Prawnik to jak jakic "dodatkowy brat" ktory tez chce "swej czesci"
      I to sa jaja
    • Gość: OLKA JOLKA a ja mam dobrego prawnika IP: *.7.226.91.jim-satnet.pl 30.10.14, 22:56
      a ja współpracuje z mec g. kucharczykiem i jestem zadowolona. młody, uczciwy i skromny człowiek. Mówi jak jest i to klient decyduje jaką drogę wybiera. może jeszcze się nie zdegenerował, ale póki co jest ok.
      • andrzejusa Re: a ja mam dobrego prawnika 30.10.14, 23:15
        e tam karolcia,
        najlepszy adwokat w gorzowie to mec. synowiec!
        jezeli mu zaplacisz , tak jak kazdemu innemu,
        i jeszcze masz przelozenie na rade miasta gorzowa,
        to wygra dla ciebie rzeczy niewygrywalne:)))
        a wierz mi !!!
        bo mialem z nim doswiadczenie w sadzie,
        i w moim przypadku , kedy moim przeciwnikiem byl mec. synowiec,
        sad postawil sprawe na glowie tak ,
        ze pan mecenas wygral rzecz nie do wygrania:)))))

tak ze ja ci dobrze radze karolcia!
        • Gość: nicelus Re: a ja mam dobrego prawnika IP: *.dip0.t-ipconnect.de 30.10.14, 23:45
          andrzejusa napisał:

> bo mialem z nim doswiadczenie w sadzie,
          > i w moim przypadku , kedy moim przeciwnikiem byl mec. synowiec,
          > sad postawil sprawe na glowie tak ,
          > ze pan mecenas wygral rzecz nie do wygrania:)))))

Twoim przeciwnikiem był polski wymiar sprawiedliwości, który idzie na łatwiznę. Nie naraża się kradnącym miliony, a surowo karze tych, których powinno się leczyć.

• Gość: gosc1234 Re: Dobry adwokat badź adwokat ktorego nie poleca IP: *.centertel.pl 16.11.16, 17:45
      Polecam Kancelarię Radcy Prawnego Anna Korsak. Bardzo sprawni i rewelacyjny kontakt.
    • gorzowianin8282 Re: Dobry adwokat badź adwokat ktorego nie poleca 25.11.16, 19:26
      Od rozwodów i od spraw polsko - niemeckich najlepsza jest Marta Dubiec. Miałem sprawę rozwodową w Niemczech i świetnie mi doradziła.
    • Gość: nicelus Re: Dobry adwokat badź adwokat ktorego nie poleca IP: *.dip0.t-ipconnect.de 29.11.16, 21:43
      karolciap1982 napisała:

> Nie chce isc do pierwszego lepszego, chcialabym kogos sprawdzonego

Rządzący III RP wybrali adwokata z Gorzowa, z kancelarii o nazwie jak przedwojenna fabryka szuwaksu. Sprawdził się na aferze z fałszowaniem podpisów.

• alena108 Re: Dobry adwokat badź adwokat ktorego nie poleca 03.01.18, 16:04
      Polecam kancelarię P. Bogdan R-Mostowa 13/4 Gorzów Wlkp.
    • niemam.nicka Re: Dobry adwokat badź adwokat ktorego nie poleca 07.02.18, 19:19
      Mi sprawę o podział majątku prowadził mec. Stryjakiewicz. Ma kancelarię na ul. Pocztowej. Jestem bardzo zadowolona, dzięki Panu Mecenasowi wyszły na jaw nieczyste sztuczki mojego byłego. W innym wypadku z ciężko wypracowanego majątku mogłabym nie zobaczyć ani złotówki.
    • Gość: Zyta Re: Dobry adwokat badź adwokat ktorego nie poleca IP: *.kpn.net 24.03.19, 12:30
      Nie polecam Kancelarii Adwokackiej przy ul.Mieszka 1,nr 39 w Gorzowie Wlkp.Korzystalam,przegralam,bo adwokacina byl co miesiac na urlopie,nie wykorzystywal dostarczonych materialow bo twierdzil ze nie sa mu potrzebne.Problem z dostepnoscia.Ciemnota.
    • Gość: Zyta Re: Dobry adwokat badź adwokat ktorego nie poleca IP: *.kpn.net 24.03.19, 13:19
      A propos,Kancelaria Adwokacka przy ul.Mieszka 1,nr 39 w Gorzowie,nie polecam!!!A cena za porade prawna to 300 pln,tyle biora!!!
    • the_great Re: Dobry adwokat badź adwokat ktorego nie poleca 07.03.21, 16:40
      ja polecam Aleksandrę Grześkowiak mloda adwokat skuteczna i nie zdziera
    • Gość: Monika Re: Dobry adwokat badź adwokat ktorego nie poleca IP: *.dynamic-2-waw-k-2-3-0.vectranet.pl 22.03.21, 15:24
      Jerzy Wierchowicz to jest jeszcze adwokat ze starej szkoły. Klasa,etyka i odpowiedzialność. Reprezentuje zawód z godnością o czym świadczy jego karier zawodowa. Najlepszy adwokat.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka