Dodaj do ulubionych

Platformiany Best Western w samo południe. Jabł...

31.08.13, 15:53
Pani Bukiewicz już dziękujemy. Widziałem ją w akcji w Brodach i nie życzę sobie takiego reprezentanta. Jeśli PO chce mieć jakiekolwiek poparcie w przyszłych wyborach powinna szybciutko zmienić przywództwo. Epoka Bukiewiczowej i Polakowej się kończy.
Obserwuj wątek
    • e_werty Szarpanie koryta? 31.08.13, 16:19

Apetyty na kasę rosną?
      • Gość: jabcok Re: Szarpanie koryta? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 31.08.13, 18:32
        Jabol ostrzy długi nóż oj idzie noc długich noży, zemsta będzie krwawa, on nie zapomni nawet aktualnym poplecznikom...
        • Gość: Marek Re: Szarpanie koryta? IP: *.7.226.91.jim-satnet.pl 31.08.13, 19:19
          Bzdety piszesz. Jabłoński i długie noże? Podaj Choć jedno nazwisko człowieka, który został "ścięty" przez Jabłońskiego? Olek ściął się sam swoim oślim uporem. Może Bycka? Akurat w jego przypadku to Marcin dał mu wszystko. Jak się Andrzej odwdzięczył to wszyscy wiedzą. Marcin powinien zostawić Byckę tam gdzie go znalazł. Marcin "jeńców" (nad czym zawsze ubolewałem) kazał wypuszczać. Niektórzy zrozumieli, a inni zrozumieją prędzej czy później. Podajcie choć jeden przykład kompetentnej, uczciwej i zaangażowanej w prace osoby, którą Jabłoński "ukatrupił". Jeden!
          • e_werty Re: Szarpanie koryta? 31.08.13, 20:46
            Podajcie choć jeden przykład kompetentnej, uczciwej i zaangażowanej w prace osoby...

... w polityce takich osób nie ma!
            Liczy się tylko kasa jaką można bezkarnie wsadzić do swojej kieszeni!
            • Gość: nicelus Re: Szarpanie koryta? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 01.09.13, 07:22
              e_werty napisał:

> Podajcie choć jeden przykład kompetentnej, uczciwej
              > i zaangażowanej w prace osoby...

Wszyscy którzy otrzymali głosy wyborców są za takich uważani.

> ... w polityce takich osób nie ma!
              > Liczy się tylko kasa jaką można bezkarnie wsadzić do swojej kieszeni!

Jeżeli wyborcy się pomylą, to muszą za to płacić z własnej kieszeni.

:D

• e_werty Re: Szarpanie koryta? 01.09.13, 10:28
                Jeżeli wyborcy się pomylą

... zawsze się mylą!

Chyba że się lokują w grupie
                beneficjentów w wyborach - czyli strumień kasy
                wpływa także do ich kieszeni!
                • Gość: nicelus Re: Szarpanie koryta? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 01.09.13, 12:11
                  e_werty napisał:

> Jeżeli wyborcy się pomylą
                  >
                  > ... zawsze się mylą!
                  >
                  > Chyba że się lokują w grupie
                  > beneficjentów w wyborach - czyli strumień kasy
                  > wpływa także do ich kieszeni!

I o to właśnie chodzi w demokracji, by ta grupa była możliwie duża. Do tego potrzebne są jeszcze tylko funkcjonujące zabezpieczenia prawne, by ta grupa nie krzywdziła innych grup, i już jest demokracja.

:D

• Gość: j Re: Szarpanie koryta? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 01.09.13, 07:55
            W u woj. za czasów tego humanisty dochodziło nawet do samobójstw
          • lebonheur Re: Szarpanie koryta? 01.09.13, 09:47
            Bajka o "Marcinie", "Olku" i "Andrzeju" piorem Marka. I ja ja miedzy bajki wloze...
    • Gość: Idolka Re: Platformiany Best Western w samo południe. Ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.13, 16:51
      Pani Bukiewicz nadaje sie tylko na Galapagos. Tam docierała z wielką chęcią.i za nasze...
      Tu w Lubuskiem olewała potencjalnych sympatyków. Wolała miłośnika szczawiu i sliwek-czytaj-Niesiołka.
      Czas Jej podziękować . Merytoryczny planktonik tak jak na sali sejmowej. WYSTARCZY.
      • Gość: Zorrro Re: Platformiany Best Western w samo południe. Ja IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.08.13, 18:20
        Wybór między dżuma a cholerą!!!
        Najlepiej gdy oba gagatki uwolnią przestrzeń publiczna od swoich karykaturalnych obecności!
        Nie jestem entuzjasta POpaprańców ale i tam jest jeszcze kilku normalnych ludzi choćby Ciemnoczołowski ( choć ze smutną semantyką nazwiska) może na przekór "jasnym" dotychczasowym czołom Platformersów -jest w stanie uniknąć notorycznego skłócania Polaków.
        Mam jednak nadzieję, że większość wyborców omamiona fałszywymi obietnicami da wreszcie tym oszustom czerwoną kartkę i wyśle do kąta historii na wieku wieków amen!
        Mieli tak wiele pieniędzy w ramach dopłat z UE a tyle zmarnowali i rozkradli... historia ich za to rozliczy. Wpatrzeni w krawaty nie zobaczą nic więcej poza aksamitnym deseniem tegoż zwisu męskiego - oni zawsze będą "wierni" złudom blichtru, którego sami nigdy nawet nie powąchają...
        • Gość: nicelus Re: Platformiany Best Western w samo południe. Ja IP: *.dip0.t-ipconnect.de 01.09.13, 08:02
          Zorrro napisał(a):

> Wybór między dżuma a cholerą!!!

Z dwojga złego, nie wybieraj żadnego.

> Mieli tak wiele pieniędzy w ramach dopłat z UE
          > a tyle zmarnowali i rozkradli
          > ... historia ich za to rozliczy.

A społeczeństwo długi spłaci.

• danny_boy Platformiany Best Western w samo południe. Jabł... 31.08.13, 17:16
      Występuje także mniej popularny wariant tego imienia - Bożenna, który ma negatywną opinię Rady Języka Polskiego i został uznany za błędny przez Nowy słownik poprawnej polszczyzny PWN
      pl.wikipedia.org/wiki/Bożena
    • jozwa51 Platformiany Best Western w samo południe. Jabł... 31.08.13, 18:35
      Najmniej porzadanym w tym towarzystwie jest szkodnik z lodzi . niech spada na szczaw i mirabelki . !!!!!
    • mmmmmm000 Północ - Południe... 31.08.13, 19:51
      Zdaje się, że Jabłoński jako człowiek "północy" (pochodzi ze Słubic), zdał sobie wreszcie sprawę z konieczności (a być może nawet możliwości) przejęcia władzy w PO, a co za tym idzie zwiększenia wpływów na politykę prowadzoną w województwie.
      Nie bez kozery mówi wprost o potrzebie rozpoczęcia dyskusji, a nie tylko liczeniu przewagi głosów. Realia wyglądają tak, że na "południu" mieszka 60% mieszkańców województwa, którzy czują się zżyci z Zieloną Górą. Na "północy" mieszka 40% mieszkańców województwa, którzy czują się bardziej związani z Gorzowem. Ten podział dotyczy także członków PO, którzy wezmą udział w wyborach. Nie przypadkiem postanowiono w Gorzowie dopisać do listy członków martwe dusze. Po prostu miało być ich choć nieco więcej, by zmniejszyć różnice z "południem".
      Jak więc będzie wyglądało głosowanie, kto kogo będzie wspierał doskonale wiadomo już teraz. Zielonogórska PO ma z całą pewnością instynkt samozachowawczy, więc nawet jeśli Bukiewicz nie wszystkim się podoba, to karnie podniosą ręce za jej wyborem, byle tylko nikt z "północy" nie dostał tego stanowiska.
      • Gość: nn Re: Północ - Południe... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 31.08.13, 23:24
        a ,co z przekretami w administracji.....WUP,itd.....
      • Gość: kris Re: Północ - Południe... IP: *.209.41.31.jim-satnet.pl 01.09.13, 01:56
        po przeczytaniu pierwszego zdania dałem sobie spokój. Jabłoński .... echh zieloną przesiąknięty na maksa. I nic więcej nie napaiszę. Szkoda słów na tego osobnika/szkodnika.
        • Gość: tyż POlak Re: Północ - Południe... IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.09.13, 13:30
          Wolę żółwia z Galapagos niż kobietę,która lubi Galapagos
      • Gość: prowincjusz Gorzów - Zielone Góra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.13, 12:05
        Poseł Bożenna po raz kolejny pokazała nam, jak widzi świat. Dla pani poseł polityka lubuska to odwieczny konflikt Gorzów kontra Zielona Góra. W walce tej albo wygrywa Zielona Góra albo Gorzów. W wojnie tej ktoś ze Słubic, tylko dlatego że jest ze Słubic, jest niegodny kandydowania na jakieś stanowisko wojewódzkie. Moim zdaniem tak długo, jak długo nasi politykierzy będą sami utrwalali ten sztuczny podział na Gorzów i Zieloną Górę, twór pod nazwą "Województwo Lubuskie" będzie czymś sztucznym i nienaturalnym i dla większości jego mieszkańców zbędnym (chyba, że jest się jakimś gryzipiórkiem w urzędzie w Zielonej Górze lub Gorzowie).
    • Gość: bart PZPR (PO) wybiera I sekretarza... IP: *.gorzow.mm.pl 31.08.13, 22:19
      wszyscy muszą się tym interesować bo to jedyna słuszna siła w narodzie. Gó... mnie to nie czytam nawet takich wypocin. "bukowicz czy jabłońska" jeden ch......

Zielonogórskie Polska B.
    • Gość: tyż POlak Re: Platformiany Best Western w samo południe. Ja IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.08.13, 22:25
      Nie ma czym się CHWALIĆ,gdyż używając słów lubuskiego klasyka z PO,, W jednym z kontrowersyjnych wywiadów powiedziałem, że gdyby ktoś położył 150 mln. zł na stole i kazał wybudować basen to nie tylko prezydent Kubicki, ja czy przeciętny Kowalski ale nawet małpa z zoo by to zrobiła''-twojrynek.pl/PL/235/531/Nie_czuje_sie_politykiem_-_rozmowa_z_A__Urbaniakiem
      Czyli i TY lubuszaninie i TY zielonogórzaninie,i TY gorzowianinie, i TY itd zrobilibyście to samo co obie Panie razem (Bukiewicz i Polak)
      • Gość: kris Re: Platformiany Best Western w samo południe. Ja IP: *.209.41.31.jim-satnet.pl 01.09.13, 01:57
        krótko. Yhmm
    • Gość: Kali Re: Platformiany Best Western w samo południe. Ja IP: *.7.226.91.jim-satnet.pl 01.09.13, 08:47
      Bożena Bukiewicz cieszy się dużym poparciem. Szczególnie aktywnie walczą o jej reelekcję Tomasz Możejko, resztki Samoobrony założonej przez Andrzeja Leppera i Doktor Waldemar Sługocki.
      • myoudriin Re: Platformiany Best Western w samo południe. Ja 01.09.13, 10:52
        Trafnie na radio zachód ktoś zauważył. Na profesora Możejkę doktor Sługocki nie wystarczył. Waldek podjął decyzję z gatunku tych których człowiek o jego mniemaniu o sobie powinien wstydzić się do końca życia. Pierwszy raz miał okazję zachować się w polityce jak facet. A zachował się jak Ela Polak.
        • Gość: tyż POlak Re: Platformiany Best Western w samo południe. Ja IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.09.13, 13:04
          Tylko się pytam,,co łączy i w ogóle czy coś łączy możejkę z dyrektorką LORO w Świebodzinie????czy dyrektor LORO w Śweibodzinie jest zatwierdzona jako dyrektor przez organ prowadzący czyli UM w Zielonej Górze.Tylko pytam.
      • Gość: PO game over Zielonogórzanka z Żar ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.13, 11:51
        ... wyzwała gościa ze Słubic, że nie jest z Gorzowa. POwska polityka lubuska staje coraz bardziej komiczna. Bawcie się dalej, został wam jeszcze rok.
        • Gość: tyż POlak Re: Zielonogórzanka z Żar ... IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.09.13, 12:59
          Nie ma czym się CHWALIĆ,gdyż używając słów lubuskiego klasyka z PO,, W jednym z kontrowersyjnych wywiadów powiedziałem, że gdyby ktoś położył 150 mln. zł na stole i kazał wybudować basen to nie tylko prezydent Kubicki, ja czy przeciętny Kowalski ale nawet małpa z zoo by to zrobiła''-twojrynek.pl/PL/235/531/Nie_czuje_sie_politykiem_-_rozmowa_z_A__Urbaniakiem
          Czyli i TY lubuszaninie i TY zielonogórzaninie,i TY gorzowianinie, i TY itd zrobilibyście to samo co obie Panie razem (Bukiewicz i Polak)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka