Dodaj do ulubionych

Niezależne dziennikarstwo

13.11.14, 22:44
Wazelinka :)

Pan Bachalski chyba mocno zdesperowany......
Obserwuj wątek
    • Gość: w3d Re: Niezależne dziennikarstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.14, 02:25
      Tez jestem przeciwny 4pasmowej kostrzynskiej. Na razie niech beda 2 pasy w przyszlosci sie dorobi drugie dwa.
      Na baczyne dojezdza pare tys ludzi do pracy takze do wylotu s3 i przy strefie droga tez jest bardso zdegenerowana do samej baczyny w ktorej samej jest jak tafla lodu rowna wiec cos u jest nie halo.
      A gw24 czemu nie mozna komentowac nie ma pola rejestracji konta.
      Nieladnie pnie bachalski
    • darmowy1 Re: Niezależne dziennikarstwo 14.11.14, 11:42
      Niezależne dziennikarstwo maleje proporcjonalnie do wielkości wpływu z reklam.
    • Gość: nicelus Re: Niezależne dziennikarstwo IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.11.14, 22:15
      W Polsce pod rządami Platformy Obywatelskiej niezależnego dziennikarza poznasz po tym, że nie ma już komputera.

• hiro_polska Re: Niezależne dziennikarstwo 17.11.14, 17:22
        widzisz nicelus.znalazł się czwarty uczestnik ,którego tak bardzo mnie brakowało do kompletu ośmiu biletów posłów pis-u;-) bardzo nieciekawy to typ.no sorki ale jak toś......bezkarnie........dla jaj czy dla poprawienia notowań?
        wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114883,16982605,Po_wyborach_Jackiewicz_o_Hofmanie_i_kolegach__Mam.html
    • hiro_polska niezależny to jest tylko hiro 26.11.14, 13:27
      . ;-)
      • emsiziomal Re: niezależny to jest tylko benek..... 26.11.14, 14:59
        ...bo niezależnie od tego kto rządzi..wazelinuje mu do krwiostatniej
        • Gość: free Re: niezależny to jest tylko benek..... IP: *.free.aero2.net.pl 26.11.14, 20:20
          jest stały w uczuciach o innych tego powiedzieć nie można
      • Gość: nicelus Re: niezależny to jest tylko hiro IP: *.dip0.t-ipconnect.de 26.11.14, 21:36
        ... i inne sieroty po Jędrzejczaku.
        • hiro_polska Re: niezależny to jest tylko hiro 26.11.14, 21:59
          Gość portalu: nicelus napisał(a):

> ... i inne sieroty po Jędrzejczaku.
          pudło dziadku ....pudło......;-)
          • Gość: nicelus Re: niezależny to jest tylko hiro IP: *.dip0.t-ipconnect.de 27.11.14, 22:49
            W Moskwie podbiega kobieta do policjanta i krzyczy.

- Zgwałcili mnie, zgwałcili mnie!

- A ile ma pani lat?

- 40

- To może już czas samej dawać?

• hiro_polska Re: niezależny to jest tylko hiro 27.11.14, 23:18
              od tego czasu dajesz? no cóż ....rzecz gustu....jak cie dupa nie boli;-))))))))))))
              wesołej zabawy.pozdrów kozę;-)))))))prawdziwej miłości nie niszczą żadne granice.
              • Gość: nicelus Re: niezależny to jest tylko hiro IP: *.dip0.t-ipconnect.de 28.11.14, 07:01
                hiro_polska napisał:

> pozdrów kozę;-)))))))
                > prawdziwej miłości nie niszczą żadne granice.

Pozdrowiłem kozę od zagranicznego kochanka, a koza aż się pobeczała ze śmiechu.

• hiro_polska Re: niezależny to jest tylko hiro 28.11.14, 13:40
                  Gość portalu: nicelus napisał(a):

> Pozdrowiłem kozę od zagranicznego kochanka, a koza aż się pobeczała ze śmiechu.
                  jak będziesz o nią dbał to posłuży ci jeszcze ze dwa sezony.
    • Gość: nicelus Re: Niezależne dziennikarstwo IP: *.dip0.t-ipconnect.de 27.11.14, 22:44
      Co robi blondynka w burdelu? ...

Praktykę.

• hiro_polska Re: Niezależne dziennikarstwo 27.11.14, 22:47
        na miejscu synowca bym cie pozwał;-)))))
        • andrzejusa Re: Niezależne dziennikarstwo 27.11.14, 23:20
          free !!!!
          obrazasz mnie :((((

a co to , ja niestaly w uczuciach jestem??
          dopiero druga zone mam !!!

ja uczuc stalosci powinienem byc przykladem:)))))

a teraz ziomal :

NIZALEZNE DZIENNIKARSTWO :)))))

czy cos takiego jeszcze istnieje??

wiekszosc dziennikarzy pier-li durnoty ,
          ze kaczynski to terorrysta , idiota , prowadzi do destabilizacji polski :(((((

kaczynski moze nie jest najszczesliwszym przykladem robienia kariery politycznej,
          choc juz premierem byl !!
          ( ta katolicka infantylnosc nie pozwala mu rzadzic polska!)

ale niesamowita prawde gosciu glosi!!!!!!!!!!!!!

albo zmienimy , jakos , bez rewolucji ten system po-wski !
          albo gowno z polski bedzie !!!!!!!!!!!!!
          wielkie GOWNO i bedziemy sie ktoregos dnia wzorowac na rumunii lub bulgarii,

zeby lepiej w polsce bylo:(((((

nie chcesz mi chyba ziomal napisac ,
          ze wybory w polsce , te ostatnie , to demokracja ??:))))

i ze ci wszyscy dziennikarze w jakimkolwiek stopniu niezalezni sa???

ze prawicowi dziennikarze histeryzuja ?
          to prawda !!!

ale co maja robic ?
          kiedy w zadnych sadazach psl nie wychodzi ponad 6%
          a nagle zdobywa 23% procent glosow :)))))))))))))))))))

co to za kraj ziomal ?
          to ku-wa polska ??

to nie polska ziomal . to azja z afryka do kupy wziete:((((

chcesz takiej polski ziomal ?!

to jedz do burkina faso ,
          tam taka polska funkcjonuje!!!!!

do dupy z taka polska:(((((
          i do dupy z wszystkimi , ktorzy takiej polski chca!!!!!!
          • hiro_polska Re: Niezależne dziennikarstwo 27.11.14, 23:23
            Polska-ostatnie ostrzeżenie
            • Gość: nicelus Boso, ale w ostrogach ... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 28.11.14, 06:51
              Polska, państwo które nie jest uznawane w świecie za państwo demokratyczne., w którym rządzi partia popierana przez "Goebbelsa stanu wojennego", państwo które "praktycznie nie istnieje", pisze się wielką literą jedynie teoretycznie.

- Taki człowiek genetycznie związany z komuną jak ja, Goebbels stanu wojennego, w tych wyborach głosował na Platformę – oświadczył podczas programu w TVN24 Urban.

• hiro_polska Re: Boso, ale w ostrogach ... 28.11.14, 12:21
                a ja ci po raz ostatni przypominam,że jednym z głównych uczestników okrągłego stołu był lech kaczyński.wszystkie sprawy merytoryczne i prawne<porozumienia> były jego autorstwa< między innymi>
              • hiro_polska nikt nie jest doskonały....;-) 28.11.14, 21:15
                fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/10624962_10152425207821573_2208094462231452435_n.jpg?oh=40035aad3436f918cf2d262fae92966d&oe=55105F93&__gda__=1427215852_f8ca3925dac4e51e62afdc1db65181bf
                • Gość: nicelus Re: nikt nie jest doskonały....;-) IP: *.dip0.t-ipconnect.de 30.11.14, 14:21
                  Nie trzeba być doskonałym. Wystarczy przeciętne IQ, którego tobie widać brakuje, by zrozumieć, że został odznaczony za umacnianie tego, o co WiN walczył i został odznaczony HONOROWO. Człowiek inteligentny potrafi odróżnić to ci zostało wpisane, od tego co jest standardowym formularzem.

• hiro_polska Re: nikt nie jest doskonały....;-) 30.11.14, 18:31
                    przeciętne jak widać wystarczy,żeby wytłumaczyć sobie tak, jak się chce. i tak trzymaj.nic przy tym nie kombinuj bo zbyt poważnie się zrobi.faktycznie,brakuje mnie niekiedy tej zwykłej przeciętności,ale obiecuje ,że do ciebie się dostosuję;-)postaram się jak zwykle kiedyś:bez krawata;-))))))
                    • Gość: nicelus Re: nikt nie jest doskonały....;-) IP: *.dip0.t-ipconnect.de 30.11.14, 23:01
                      hiro_polska napisał:

> ... ,ale obiecuje ,że do ciebie się dostosuję;-)
                      > postaram się jak zwykle kiedyś:bez krawata;-))))))

Słusznie. Jeżeli krawat na gumce powoduje niedokrwienie mózgu, to go wyrzuć.

• hiro_polska Re: nikt nie jest doskonały....;-) 30.11.14, 23:05
                        bardzo cenna uwaga.a nie lepiej jest się skupić na tematach postów ,które tu widnieją powyżej i tak po ludzku i rzeczowo pogadać?
        • Gość: nicelus Re: Niezależne dziennikarstwo IP: *.dip0.t-ipconnect.de 27.11.14, 23:42
          hiro_polska napisał:

> na miejscu synowca bym cie pozwał;-)))))

Na miejscu Synowca i Wierchowicza, to bym się zapisał do PiS...

Wymiar sprawiedliwości powoli przestał wypuszczać Pruszków, a zamykać Ziobrę, oraz ślepo wierzyć członkom Platformy Obywatelskiej.

- Dokonując oceny wyjaśnień oskarżonego, prokurator w swoim końcowym wystąpieniu, stwierdził iż oskarżony przyjął linię obrony, która polegała na udawaniu kogoś mniej mądrego, niż się jest w rzeczywistości. Z oceną taką trudno się nie zgodzić- uznał sąd.

• hiro_polska Re: Niezależne dziennikarstwo 28.11.14, 12:23
            wszystko można rozmydlić .można to nawet sprowadzić do dyskusji o wpływie zorzy polarnej na miesiączkowanie pingwinów.
          • marek_p Gra głupowatym 28.11.14, 13:02
            Nie chcę tu uchodzić za antysemitę, ale udawanie głupszego niż się jest to sztuczka bardzo stara i nawet zabawna. Tak mi się utrwaliło, że to bracia starsi w wierze gustowali w tym wybiegu. Pomagało im to, że trochę coś tam nie rozumieli po polsku :)
            Mam nadzieję, że to nie atak na Państwo Izrael, czy jakąś Gminę Żydowską? To z filmów i literatury, pretensje do pisarzy i reżyserów proszę ;)
            • hiro_polska Re: Gra głupowatym 28.11.14, 13:26
              masz rację,że nie użyłeś słowa żyd bo za to pozywają;-) a tak swoją drogą,nicelus jest po tylu szkoleniach ,że nie wpie... się w sądowe bagno;-)
              • marek_p Re: Gra głupowatym 28.11.14, 18:06
                hiro_polska napisał:

> masz rację,że nie użyłeś słowa żyd bo za to pozywają;-)

Izraelita to nie koniecznie Żyd, bo chyba może być Palestyńczykiem.
                Myślę, że nie pozywają, chyba, że "ciągniesz za pejsy".
                • hiro_polska Re: Gra głupowatym 28.11.14, 18:43
                  marek_p napisał:

> Izraelita to nie koniecznie Żyd, bo chyba może być Palestyńczykiem.
                  > Myślę, że nie pozywają, chyba, że "ciągniesz za pejsy".
                  żyd to status
                  ale z tymi palestyńczykami to pojechałeś .dobrze ,ze nie czytają tego forum bo byłoby niefajnie;-)więcej lub tyle samo żydów mieszka w stanach co i w izraelu. a tak po spacji,po kiego tak durmy temat skierowałeś na pogaduchy o żydach?
                  • andrzejusa Re: Gra głupowatym 28.11.14, 22:45
                    no tak nicelus ,
                    urban glosowal na po !!

a na kogo mial glosowac?
                    przeciez urban to zwyciesca grubej kreski i okraglego stolu,
                    ta jak wielu , wielu innych bylych tz. komuchow,
                    co sie na takim czy innym panstwowym uwlaszczyli !!!

swoja droga nie powinien sie odzywac,
                    bo co prawda za po nikt o nim nie mysli ,
                    ale za pis to juz teraz moga o nim pomyslec,

jezeli wygraja wybory parlamentarne ,
                    jak zesz ten tylko rzecznik sie pieniedzy dorobil ?

urban nie jest glupi ,
                    ale i nieglupi robia bledy:(((

ja w wyborach parlamentarnych zaglosuje na pis !!

no i moze byc , ze nie wygra taen pis ,
                    ale to juz tylko bedzie wina samego pisu ,
                    bo przeciez nikt nikogo w wyborych w polsce nie OSZUKA!!!!

i jak nie pojdzie liczenie przez system komputerowy ,?
                    to przeciez zawsze mozna zliczyc glosy recznie:))))))

ALBO BARDZO ZRECZNIE:))))

i psl oczyma 30% a po 38% !!!!

a"nizalezni dziennikarze" beda twierdzic:
                    ze wszystkie protesty to zamach na przewodnia sile i !!
                    i urwiemy wszystkim co mowia , ze pis zdobyl 4% glosow a nie 2 %
                    nooge przy samej dupie:!!!!!!
                    • hiro_polska Re: Gra głupowatym 28.11.14, 22:55
                      andrzejusa napisał:

> no tak nicelus ,
                      > urban glosowal na po !!
                      a na kogo miał głosować ? na pis? marcinkiewicz jasno i wyraźnie to skwitował;-) o jareczku o pisie itd;-) ich premier;-))))))))))))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka