emsiziomal 13.11.14, 22:44 Wazelinka :) Pan Bachalski chyba mocno zdesperowany...... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: w3d Re: Niezależne dziennikarstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.14, 02:25 Tez jestem przeciwny 4pasmowej kostrzynskiej. Na razie niech beda 2 pasy w przyszlosci sie dorobi drugie dwa. Na baczyne dojezdza pare tys ludzi do pracy takze do wylotu s3 i przy strefie droga tez jest bardso zdegenerowana do samej baczyny w ktorej samej jest jak tafla lodu rowna wiec cos u jest nie halo. A gw24 czemu nie mozna komentowac nie ma pola rejestracji konta. Nieladnie pnie bachalski Odpowiedz Link Zgłoś
darmowy1 Re: Niezależne dziennikarstwo 14.11.14, 11:42 Niezależne dziennikarstwo maleje proporcjonalnie do wielkości wpływu z reklam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Niezależne dziennikarstwo IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.11.14, 22:15 W Polsce pod rządami Platformy Obywatelskiej niezależnego dziennikarza poznasz po tym, że nie ma już komputera. Odpowiedz Link Zgłoś
hiro_polska Re: Niezależne dziennikarstwo 17.11.14, 17:22 widzisz nicelus.znalazł się czwarty uczestnik ,którego tak bardzo mnie brakowało do kompletu ośmiu biletów posłów pis-u;-) bardzo nieciekawy to typ.no sorki ale jak toś......bezkarnie........dla jaj czy dla poprawienia notowań? wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114883,16982605,Po_wyborach_Jackiewicz_o_Hofmanie_i_kolegach__Mam.html Odpowiedz Link Zgłoś
emsiziomal Re: niezależny to jest tylko benek..... 26.11.14, 14:59 ...bo niezależnie od tego kto rządzi..wazelinuje mu do krwiostatniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: free Re: niezależny to jest tylko benek..... IP: *.free.aero2.net.pl 26.11.14, 20:20 jest stały w uczuciach o innych tego powiedzieć nie można Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: niezależny to jest tylko hiro IP: *.dip0.t-ipconnect.de 26.11.14, 21:36 ... i inne sieroty po Jędrzejczaku. Odpowiedz Link Zgłoś
hiro_polska Re: niezależny to jest tylko hiro 26.11.14, 21:59 Gość portalu: nicelus napisał(a): > ... i inne sieroty po Jędrzejczaku. pudło dziadku ....pudło......;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: niezależny to jest tylko hiro IP: *.dip0.t-ipconnect.de 27.11.14, 22:49 W Moskwie podbiega kobieta do policjanta i krzyczy. - Zgwałcili mnie, zgwałcili mnie! - A ile ma pani lat? - 40 - To może już czas samej dawać? Odpowiedz Link Zgłoś
hiro_polska Re: niezależny to jest tylko hiro 27.11.14, 23:18 od tego czasu dajesz? no cóż ....rzecz gustu....jak cie dupa nie boli;-)))))))))))) wesołej zabawy.pozdrów kozę;-)))))))prawdziwej miłości nie niszczą żadne granice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: niezależny to jest tylko hiro IP: *.dip0.t-ipconnect.de 28.11.14, 07:01 hiro_polska napisał: > pozdrów kozę;-))))))) > prawdziwej miłości nie niszczą żadne granice. Pozdrowiłem kozę od zagranicznego kochanka, a koza aż się pobeczała ze śmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
hiro_polska Re: niezależny to jest tylko hiro 28.11.14, 13:40 Gość portalu: nicelus napisał(a): > Pozdrowiłem kozę od zagranicznego kochanka, a koza aż się pobeczała ze śmiechu. jak będziesz o nią dbał to posłuży ci jeszcze ze dwa sezony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Niezależne dziennikarstwo IP: *.dip0.t-ipconnect.de 27.11.14, 22:44 Co robi blondynka w burdelu? ... Praktykę. Odpowiedz Link Zgłoś
hiro_polska Re: Niezależne dziennikarstwo 27.11.14, 22:47 na miejscu synowca bym cie pozwał;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: Niezależne dziennikarstwo 27.11.14, 23:20 free !!!! obrazasz mnie :(((( a co to , ja niestaly w uczuciach jestem?? dopiero druga zone mam !!! ja uczuc stalosci powinienem byc przykladem:))))) a teraz ziomal : NIZALEZNE DZIENNIKARSTWO :))))) czy cos takiego jeszcze istnieje?? wiekszosc dziennikarzy pier-li durnoty , ze kaczynski to terorrysta , idiota , prowadzi do destabilizacji polski :((((( kaczynski moze nie jest najszczesliwszym przykladem robienia kariery politycznej, choc juz premierem byl !! ( ta katolicka infantylnosc nie pozwala mu rzadzic polska!) ale niesamowita prawde gosciu glosi!!!!!!!!!!!!! albo zmienimy , jakos , bez rewolucji ten system po-wski ! albo gowno z polski bedzie !!!!!!!!!!!!! wielkie GOWNO i bedziemy sie ktoregos dnia wzorowac na rumunii lub bulgarii, zeby lepiej w polsce bylo:((((( nie chcesz mi chyba ziomal napisac , ze wybory w polsce , te ostatnie , to demokracja ??:)))) i ze ci wszyscy dziennikarze w jakimkolwiek stopniu niezalezni sa??? ze prawicowi dziennikarze histeryzuja ? to prawda !!! ale co maja robic ? kiedy w zadnych sadazach psl nie wychodzi ponad 6% a nagle zdobywa 23% procent glosow :))))))))))))))))))) co to za kraj ziomal ? to ku-wa polska ?? to nie polska ziomal . to azja z afryka do kupy wziete:(((( chcesz takiej polski ziomal ?! to jedz do burkina faso , tam taka polska funkcjonuje!!!!! do dupy z taka polska:((((( i do dupy z wszystkimi , ktorzy takiej polski chca!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hiro_polska Re: Niezależne dziennikarstwo 27.11.14, 23:23 Polska-ostatnie ostrzeżenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Boso, ale w ostrogach ... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 28.11.14, 06:51 Polska, państwo które nie jest uznawane w świecie za państwo demokratyczne., w którym rządzi partia popierana przez "Goebbelsa stanu wojennego", państwo które "praktycznie nie istnieje", pisze się wielką literą jedynie teoretycznie. - Taki człowiek genetycznie związany z komuną jak ja, Goebbels stanu wojennego, w tych wyborach głosował na Platformę – oświadczył podczas programu w TVN24 Urban. Odpowiedz Link Zgłoś
hiro_polska Re: Boso, ale w ostrogach ... 28.11.14, 12:21 a ja ci po raz ostatni przypominam,że jednym z głównych uczestników okrągłego stołu był lech kaczyński.wszystkie sprawy merytoryczne i prawne<porozumienia> były jego autorstwa< między innymi> Odpowiedz Link Zgłoś
hiro_polska nikt nie jest doskonały....;-) 28.11.14, 21:15 fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/10624962_10152425207821573_2208094462231452435_n.jpg?oh=40035aad3436f918cf2d262fae92966d&oe=55105F93&__gda__=1427215852_f8ca3925dac4e51e62afdc1db65181bf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: nikt nie jest doskonały....;-) IP: *.dip0.t-ipconnect.de 30.11.14, 14:21 Nie trzeba być doskonałym. Wystarczy przeciętne IQ, którego tobie widać brakuje, by zrozumieć, że został odznaczony za umacnianie tego, o co WiN walczył i został odznaczony HONOROWO. Człowiek inteligentny potrafi odróżnić to ci zostało wpisane, od tego co jest standardowym formularzem. Odpowiedz Link Zgłoś
hiro_polska Re: nikt nie jest doskonały....;-) 30.11.14, 18:31 przeciętne jak widać wystarczy,żeby wytłumaczyć sobie tak, jak się chce. i tak trzymaj.nic przy tym nie kombinuj bo zbyt poważnie się zrobi.faktycznie,brakuje mnie niekiedy tej zwykłej przeciętności,ale obiecuje ,że do ciebie się dostosuję;-)postaram się jak zwykle kiedyś:bez krawata;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: nikt nie jest doskonały....;-) IP: *.dip0.t-ipconnect.de 30.11.14, 23:01 hiro_polska napisał: > ... ,ale obiecuje ,że do ciebie się dostosuję;-) > postaram się jak zwykle kiedyś:bez krawata;-)))))) Słusznie. Jeżeli krawat na gumce powoduje niedokrwienie mózgu, to go wyrzuć. Odpowiedz Link Zgłoś
hiro_polska Re: nikt nie jest doskonały....;-) 30.11.14, 23:05 bardzo cenna uwaga.a nie lepiej jest się skupić na tematach postów ,które tu widnieją powyżej i tak po ludzku i rzeczowo pogadać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Niezależne dziennikarstwo IP: *.dip0.t-ipconnect.de 27.11.14, 23:42 hiro_polska napisał: > na miejscu synowca bym cie pozwał;-))))) Na miejscu Synowca i Wierchowicza, to bym się zapisał do PiS... Wymiar sprawiedliwości powoli przestał wypuszczać Pruszków, a zamykać Ziobrę, oraz ślepo wierzyć członkom Platformy Obywatelskiej. - Dokonując oceny wyjaśnień oskarżonego, prokurator w swoim końcowym wystąpieniu, stwierdził iż oskarżony przyjął linię obrony, która polegała na udawaniu kogoś mniej mądrego, niż się jest w rzeczywistości. Z oceną taką trudno się nie zgodzić- uznał sąd. Odpowiedz Link Zgłoś
hiro_polska Re: Niezależne dziennikarstwo 28.11.14, 12:23 wszystko można rozmydlić .można to nawet sprowadzić do dyskusji o wpływie zorzy polarnej na miesiączkowanie pingwinów. Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Gra głupowatym 28.11.14, 13:02 Nie chcę tu uchodzić za antysemitę, ale udawanie głupszego niż się jest to sztuczka bardzo stara i nawet zabawna. Tak mi się utrwaliło, że to bracia starsi w wierze gustowali w tym wybiegu. Pomagało im to, że trochę coś tam nie rozumieli po polsku :) Mam nadzieję, że to nie atak na Państwo Izrael, czy jakąś Gminę Żydowską? To z filmów i literatury, pretensje do pisarzy i reżyserów proszę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hiro_polska Re: Gra głupowatym 28.11.14, 13:26 masz rację,że nie użyłeś słowa żyd bo za to pozywają;-) a tak swoją drogą,nicelus jest po tylu szkoleniach ,że nie wpie... się w sądowe bagno;-) Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: Gra głupowatym 28.11.14, 18:06 hiro_polska napisał: > masz rację,że nie użyłeś słowa żyd bo za to pozywają;-) Izraelita to nie koniecznie Żyd, bo chyba może być Palestyńczykiem. Myślę, że nie pozywają, chyba, że "ciągniesz za pejsy". Odpowiedz Link Zgłoś
hiro_polska Re: Gra głupowatym 28.11.14, 18:43 marek_p napisał: > Izraelita to nie koniecznie Żyd, bo chyba może być Palestyńczykiem. > Myślę, że nie pozywają, chyba, że "ciągniesz za pejsy". żyd to status ale z tymi palestyńczykami to pojechałeś .dobrze ,ze nie czytają tego forum bo byłoby niefajnie;-)więcej lub tyle samo żydów mieszka w stanach co i w izraelu. a tak po spacji,po kiego tak durmy temat skierowałeś na pogaduchy o żydach? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: Gra głupowatym 28.11.14, 22:45 no tak nicelus , urban glosowal na po !! a na kogo mial glosowac? przeciez urban to zwyciesca grubej kreski i okraglego stolu, ta jak wielu , wielu innych bylych tz. komuchow, co sie na takim czy innym panstwowym uwlaszczyli !!! swoja droga nie powinien sie odzywac, bo co prawda za po nikt o nim nie mysli , ale za pis to juz teraz moga o nim pomyslec, jezeli wygraja wybory parlamentarne , jak zesz ten tylko rzecznik sie pieniedzy dorobil ? urban nie jest glupi , ale i nieglupi robia bledy:((( ja w wyborach parlamentarnych zaglosuje na pis !! no i moze byc , ze nie wygra taen pis , ale to juz tylko bedzie wina samego pisu , bo przeciez nikt nikogo w wyborych w polsce nie OSZUKA!!!! i jak nie pojdzie liczenie przez system komputerowy ,? to przeciez zawsze mozna zliczyc glosy recznie:)))))) ALBO BARDZO ZRECZNIE:)))) i psl oczyma 30% a po 38% !!!! a"nizalezni dziennikarze" beda twierdzic: ze wszystkie protesty to zamach na przewodnia sile i !! i urwiemy wszystkim co mowia , ze pis zdobyl 4% glosow a nie 2 % nooge przy samej dupie:!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hiro_polska Re: Gra głupowatym 28.11.14, 22:55 andrzejusa napisał: > no tak nicelus , > urban glosowal na po !! a na kogo miał głosować ? na pis? marcinkiewicz jasno i wyraźnie to skwitował;-) o jareczku o pisie itd;-) ich premier;-)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś