e_werty 25.02.15, 15:22 ...nadwagę nadkwasotę nadciśnienie... Czy już jestem nadczłowiekiem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hiro_polska Re: Mam... 25.02.15, 15:27 tak.ale musisz iść z tym do lekarza z porozumienia zielonogórskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: Mam... IP: *.noc.fibertech.net.pl 25.02.15, 15:48 "Mieć" nie znaczy "być". Coś tam było u Gabriela MArcela. Odpowiedz Link Zgłoś
hiro_polska Re: Mam... 25.02.15, 22:25 ku...! ty rzeczywiście drugą wojnę światową możesz znać z autopsji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: Mam... IP: *.noc.fibertech.net.pl 26.02.15, 08:07 hiro_polska napisał: > ku...! ty rzeczywiście drugą wojnę światową możesz znać z autopsji! Jeśli chcesz napisać komplement, musisz się bardziej postarać. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Mam... 26.02.15, 19:22 możesz znać z autopsji ...walczyłem pod Lenino... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: Mam... IP: *.dynamic.t-mont.net.pl 26.02.15, 20:18 hiro_polska napisał: > po której stronie? Lenina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: Mam... IP: *.dynamic.t-mont.net.pl 26.02.15, 20:41 Lenin Krawiec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: Mam... IP: *.dynamic.t-mont.net.pl 26.02.15, 20:16 e_werty napisał: > ...walczyłem pod Lenino... Jesteś prawie tak stary jak Daniel Adamski Fot. Daniel Adamski / Agencja Ga Przemarsz wojska ulicami miasta, początek XX wieku. gorzow.gazeta.pl/gorzow/56,36844,17390428,Mundurowi_na_landsberskich_ulicach,,4.html Odpowiedz Link Zgłoś
hiro_polska Re: Mam... 26.02.15, 20:23 super zdj.często takie oglądam ale pierwsze widziałem pierwszy raz . Odpowiedz Link Zgłoś
hiro_polska Re: Mam... 26.02.15, 20:31 zapomniałem dodać ,że wiem o co ci chodzi. ale.... skąd wiesz jak nazywał się fotograf? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: Mam... IP: *.dynamic.t-mont.net.pl 26.02.15, 20:40 hiro_polska napisał: > zapomniałem dodać ,że wiem o co ci chodzi. ale.... skąd wiesz jak nazywał się f > otograf? Nazywał się Daniel Adamski, przecież jest podpisany. Był sto lat starszym bliźniakiem tego Adamskiego. I dlatego nie miał nokii lumia tylko hasselblada Odpowiedz Link Zgłoś
hiro_polska Re: Mam... 26.02.15, 20:49 no wiem widziałem.przekonałeś mnie.tak to był adamski/ Odpowiedz Link Zgłoś
hiro_polska Re: Mam... 26.02.15, 21:43 ale lepsze były te z serii "cienkie w pasie lepiej pcha się";-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Mam... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 28.02.15, 22:42 hiro_polska napisał: > ... "cienkie w pasie lepiej pcha się";-) Mówisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Mam... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.02.15, 23:11 e_werty napisał: > Czy już jestem > nadczłowiekiem? Żeby być nad, to trzeba mieć coś pod. Masz może podagrę? Odpowiedz Link Zgłoś
hiro_polska Re: Mam... 26.02.15, 21:05 a jak ktoś pod pier doli samochód politykowi to będzie pod czy nad? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: Mam... IP: *.dynamic.t-mont.net.pl 26.02.15, 21:21 hiro_polska napisał: > a jak ktoś pod pier doli samochód politykowi to będzie pod czy nad? Będzie wewnątrz kozy. Odpowiedz Link Zgłoś
hiro_polska Re: Mam... 26.02.15, 21:34 za samochód? chyba nie myślisz o ty zapomnianym frazeologizmie.:[--) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: Mam... IP: *.dynamic.t-mont.net.pl 26.02.15, 21:55 hiro_polska napisał: > za samochód? chyba nie myślisz o ty zapomnianym frazeologizmie.:[--) Nie staram się jakoś szczególnie myśleć, samo się pisze... Może Koza się nie obrazi, koza jako zakład penitencjarny to coś, o czym się wikipedystom nie śniło. Póki co - dobranoc. Me. Odpowiedz Link Zgłoś
hiro_polska Re: Mam... 26.02.15, 22:04 Gość portalu: login_t napisał(a): > Nie staram się jakoś szczególnie myśleć no cóż..........ale widać.niestety;-))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Ma taułowane znaki IP: *.dip0.t-ipconnect.de 27.02.15, 01:15 Ma takie małe piersi a usta czerwone jak maki dziewczyna z Nagasaki Może wam się przyśni Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
kozamaradio Re: Ma taułowane znaki i bogate wnętrze... 27.02.15, 07:38 ...bo ma radio. Ale poniesło Was!!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Ma taułowane znaki i bogate wnętrze... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 28.02.15, 22:03 kozamaradio napisał: > ...bo ma radio. Co takiego głębokiego teraz w radiu grają? Może to? soundcloud.com/fofmusic/shlohmo-rained-the-whole-time Albo to? www.youtube.com/watch?v=gu7xpSi-cnA Nie, na pewno to? www.youtube.com/watch?v=CFg6amMLd-o Odpowiedz Link Zgłoś
hiro_polska Re: Ma taułowane znaki 27.02.15, 12:38 Gość portalu: nicelus napisał(a): > Ma takie małe piersi > a usta czerwone jak maki > dziewczyna z Nagasaki > > Może wam się przyśni > Dobranoc. > www.youtube.com/watch?v=LKXUNRrYQd0 specjalnie dla ciebie;-) dobranoc;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Dżentelmen we fraku ... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 27.02.15, 21:38 ... napalił się haszyszu i zarżnął dziewczynę z Nagasaki. ... Może dlatego się nie przyśniła? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: Dżentelmen we fraku ... IP: *.dynamic.t-mont.net.pl 27.02.15, 22:06 teraz z frajerami kurzysz trojkę? Kula w łeb! (o szkodliwości palenia wśród dam ciąg dalszy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Nie popiera Szoguna? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 28.02.15, 02:25 Młody wykształcony z dużego miasta ... ... i nie popiera Szoguna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: Nie popiera Szoguna? IP: *.dynamic.t-mont.net.pl 01.03.15, 17:43 Z tym szogunem to nawet zabawne; przypomniałem sobie jak JPII w trakcie wizyty w PL zawołał do Macharskiego "kardynał, chodź tutaj". Ale to jeszcze śmieszniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Nie popiera Szoguna? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 01.03.15, 20:49 Gość portalu: login_t napisał(a): > Ale to jeszcze śmieszniejsze. Fajne skojarzenie: "Pierwsze damy w kimonie." ( ͡° ͜ʖ ͡°) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: krzywe nogi IP: *.dynamic.t-mont.net.pl 27.02.15, 22:10 Prostak z krzywymi nogami? Jakaś anomalia. Będą Cię obwozić po jarmarkach. Odpowiedz Link Zgłoś
hiro_polska Re: krzywe nogi 27.02.15, 22:11 prostak? ty do mnie chamie prostak piszesz?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: krzywe nogi IP: *.dynamic.t-mont.net.pl 27.02.15, 22:16 No, rozglądnij się i pomyśl... Odpowiedz Link Zgłoś
hiro_polska Re: krzywe nogi 27.02.15, 22:17 dostosowuję się do sytuacji.jak osmiornica ....chamie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: krzywe nogi IP: *.dip0.t-ipconnect.de 28.02.15, 13:21 hiro_polska napisał: > dostosowuję się do sytuacji.jak osmiornica Ze swoim mikroskopijnym nie naśladuj stworzenia, które ma 9 mózgów. Odpowiedz Link Zgłoś
hiro_polska Re: krzywe nogi 28.02.15, 13:55 Gość portalu: nicelus napisał(a): > Ze swoim mikroskopijnym nie naśladuj stworzenia, które ma 9 mózgów. nicelus 0: ośmiornica 9. boga nie ma! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: krzywe nogi IP: *.dip0.t-ipconnect.de 28.02.15, 15:12 hiro_polska napisał: > nicelus 0: ośmiornica 9. boga nie ma! Czyli nie ma z tobą o czym dyskutować. A jeżeli to tylko złudzenie optyczne? Jeżeli naukowcy mają rację, to przedmioty nie mają żadnych kolorów. Powierzchnie mają zdolność pochłaniania i odbijania różnych długości fali świetlnej. Jeżeli nie ma fali świetlnej, to nie ma też koloru. Naukowcy twierdzą, że obraz, który powstaje za soczewką na dnie oka jest odwrócony. Dlaczego nie widzimy wszystkiego do góry nogami? Bo nam mózg wszystko odwraca ponownie nogami do dołu. Czyli mózg powoduje, że nie widzimy rzeczywistego obrazu, tylko widzimy taki obraz, jaki mózg chce byśmy widzieli. Naukowcy obliczyli, że nasza czasoprzestrzeń ma znacznie więcej niż cztery normalne wymiary (3 przestrzenne i czas). Twierdzą, że widzimy jedynie 3 przestrzenne wymiary, a reszta wymiarów jest dla nas "zwinięta" i dlatego odbieramy je jako upływ czasu. Czyli jedynie nasz mózg nie pozwala nam zobaczyć przestrzeni, na przykład 10-cio wymiarowej, w której musi być pięknie, a czas stoi w miejscu. Czyli mózg właściwie trochę przeszkadza zobaczyć rzeczywistość. Dlatego powinno się też sercem patrzyć. Pewnie dlatego, ośmiornica ma aż trzy serca. Odpowiedz Link Zgłoś
hiro_polska Re: krzywe nogi 27.02.15, 22:29 przeproś za prostaka na chama nie wyglądasz na ulicy;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: krzywe nogi IP: *.dynamic.t-mont.net.pl 27.02.15, 22:42 Wyglądam na ulicę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: krzywe nogi IP: *.dynamic.t-mont.net.pl 28.02.15, 07:57 hiro_polska napisał: > brukowaną żądzą zysku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: krzywe nogi IP: *.dynamic.t-mont.net.pl 28.02.15, 11:59 hiro_polska napisał: > chytry dwa razy traci Taka tam mądrość banackowa, nie znajdująca potwierdzenia w rzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: krzywe nogi IP: *.dip0.t-ipconnect.de 28.02.15, 15:43 Gość portalu: login_t napisał(a): > Taka tam mądrość banackowa, nie znajdująca potwierdzenia w rzeczywistości. To tak jak slogan reklamowy banku: "WSZYSTKO CO KRADNIEMY, KRADNIEMY DLA WAS." Odpowiedz Link Zgłoś