Dodaj do ulubionych

STATOIL - wredny gość za ladą

IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 04.11.04, 06:32
statoil obok "skoczni" na czereśniowej. tam pracuje chyba najbardziej
irytujący typ za ladą- i nie chodzi o wydawanie brakujących grosików, ale o o
wielkim pechu trzeba mówic gdy już trzeba podejść do jego kasy. nawet nie
burknie dzień dobry, mina odrażająco obrażona, nigdy nie
zaproponuje "nabicia " punktów, ani nawet drożdżówki" z baru stratoil tak jak
inni. człowiek czuje się jak intruz pierwszej klasy. żadnego dzi ękuję i do
widzenia - to norma.
Obserwuj wątek
    • Gość: wiem Re: STATOIL - wredny gość za ladą IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 04.11.04, 06:33
      taki starszy z siwawą brodą. oczywiście grubszy. inni gwoli sprawiedliwość są OK
    • Gość: Red Re: STATOIL - wredny gość za ladą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.04, 07:30
      Wyjatkowo przyznam Wam racje. Sam juz kilka razy wyraznie zazyczylem sobie
      wydanie reszty. Malo tego, kiedys tankowalem gaz i paliwo jednoczesnie. Tzn
      podjechalem pod dystrybutor z paliwem zatankowalem, gdy konczylem tankowac,
      odjechal od dystrybutora z gazem samochod, a gosc ten swoje kroki kierowal do
      budynku, gdy mu powiedzialem, ze ja tez tankuje, i zeby poczekal bo przestawiam
      juz auto. Byla wielka obraza majestatu ze strony tego Pana, jak ja smiem mu
      kazac czekac. Cos tam burknal pod nosem, tak zebym nie uslyszal, i z wielkimi
      oporami cofnal sie aby zatankowac mi gaz. Mine mial taka, jakbym mu ukradl
      najcenniejszy z najcenniejszych trofeow. Dlatego jade tam tylko w wyjatkowych
      sytuacjach, gdy naprawde musze. Wole tankowac na Shell kolo McDonalda, albo na
      statoil kolo OKeya. Chociaz obsluga na tej drugiej stacji tez sie popsula,
      kiedys bylo lepiej.

pozdrawiam
    • Gość: czak Re: STATOIL - wredny gość za ladą IP: *.gorzow.mm.pl 04.11.04, 08:08
      najlepszy jest łysy na Warszawskiej w Statoil można się pośmiać
    • Gość: ok Re: STATOIL - wredny gość za ladą IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 04.11.04, 08:17
      to prawda. jak kupowałem Alcazelcer to zrobił mi wykłąd na temat picia i jego
      skutkó. gaduła ale sympatyczny.
      • Gość: madafaka Re: STATOIL - wredny gość za ladą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 08:35
        Lysy jest spoko , ale ta qrwa przy skoczni do odstrzalu.Je..y grzmot , którego
        powinni wyjebac na sloneczną.
        Ja tankuje na shelu.
    • Gość: Pituch Re: STATOIL - wredny gość za ladą IP: 212.160.159.* 04.11.04, 10:14
      To fakt, najlepszy jest łysy z Statoil koło OK. Mi też trafił się wykład jak to
      trzeba umiec gaz tankować no i jak to Norwegowie na ropie zarabjają. Bardzo
      sympatyczny i wesoły. Natomiast grubas z Statoil koło skoczni ze swoją miną i
      podejściem do klienta raczej w masarni pracować powinien a nie na stacji.
      • ant777 chyba pojadę go zobaczyć z ciekawości :) 04.11.04, 11:26
        ciekawe co zrobi jak mu powiem że go jakieś chamy opisują w internecie.
        tankować do pełna i wypad ze stacji! ;)
    • Gość: gość zza lady Re: STATOIL - wredny gość za ladą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.04, 15:00
      Co wy mi tutaj za pierdoły wypisujecie. Jestem miły i uprzejmy.
      • Gość: madafaka Re: STATOIL - wredny gość za ladą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 15:20
        Takich jak ty , trzeba wypie..c , aby rynek pracy rozlużnić.
        • Gość: nie tankująca Re: STATOIL - wredny gość za ladą IP: *.kam.pl 09.11.04, 09:58
          generalnie nie bywam na stacjach , ale można powiedzieć ,że w Gorzowie nie ma
          dobrych sprzedawców.Są 100%odstraszacze.Może szefciowie wyciągną wnioski?
          Ps Instaluje w przyszłym tygodniu listę punktów gdzie permanentnie mi nie
          wydają groszy.
          • Gość: stilgar Re: STATOIL - wredny gość za ladą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 16:21
            Na BP na zawarciu jest przesympatyczny sprzedawca. Taki misiowaty ciemnowłosy
            facet.Bardzo uczynny i miły.
    • Gość: Bartek Re: STATOIL - wredny gość za ladą IP: 217.8.186.* 04.11.04, 15:28
      jaka płaca taka praca
      • Gość: gość Re: STATOIL - wredny gość za ladą IP: *.gorzow.mm.pl 04.11.04, 15:50
        hehehe, nie ma przymusu pracy, jak sie praca i płaca nie podoba to trzeba ją
        zmienić, a nie pokazywać miny obrażonego księcia albo dziada.
    • Gość: d Re: STATOIL - wredny gość za ladą IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 08.11.04, 07:35
      trzeba się naprawdę postarać aby go wyłowić z tłumu panów zza lady. od
      czasu "kobiaty za ladą" to najbardziej znany jegomość zza lady- negatywnie
      niestety.
      • Gość: rad Re: STATOIL - wredny gość -BZDURY IP: *.gorzow.mm.pl 09.11.04, 17:30
        Bodzio jest super a te gnoje co sie grosza domagaja przy ladzie to po.je..i
        klienci,jak sami przetankuja o kilka groszy to jakos sie nie kwapia do ich
        zaplacenia.O pomylkach z dystrybutorami i nieplaceniu po kilkadziesiat zlotych
        pisac nie bede..norma.Tacy sa klienci.....smierdziele i tyle.Jak sie nie podoba
        obsluga na Statoil to wynocha gdzie indziej.

P.S. Lysy z Warszawskiej juz nie pracuje w firmie,wyjeb.ali go za male
        przewinienie
        • Gość: :) Re: STATOIL - wredny gość -BZDURY IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 09.11.04, 19:49
          a to urażony sprzedawca ze stacji benzynowej się odezwał. pan którego bronisz
          kolego to naprawdę nieciekawy typ. pewnie super ale nie jako sprzedawca. tam są
          ciu inn ewymagania.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka