Gość: mol IP: *.interlinia.kam.pl 13.05.02, 22:31 Znacie ją? Mieszkala na Piaskach-przecież to stary kurwiszon. :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ? Re: Biernacka w BB3 hehehe IP: 10.40.197.* 15.05.02, 12:43 Tak ja ją znam!W koncu obok mieszkałam no i razem do podstawówki chodziłyśmy! Oj i niezly z niej kurwiszon!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BB3 Re: Biernacka w BB3 hehehe IP: 168.143.113.* 15.05.02, 12:48 Gość portalu: ? napisał(a): > Tak ja ją znam!W koncu obok mieszkałam no i razem do podstawówki chodziłyśmy! > Oj i niezly z niej kurwiszon!!!!!!! ale chyba dobrze Ci było? reklamacji i tak nie uwzględniam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BB3 Re: Biernacka w BB3 hehehe IP: 168.143.113.* 15.05.02, 12:49 Gość portalu: ? napisał(a): > Tak ja ją znam!W koncu obok mieszkałam no i razem do podstawówki chodziłyśmy! > Oj i niezly z niej kurwiszon!!!!!!! ale chyba dobrze Ci było? reklamacji i tak nie uwzględniam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 666 Re: Biernacka w BB3 hehehe IP: *.interlinia.kam.pl 16.05.02, 15:21 Nikt wiecej jej nie zna/nie korzystal z jej usług? :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manid Re: Biernacka w BB3 hehehe IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.02, 01:46 Od razu tam stary kurwiszon... A co nie dala Ci? A moze zazdrosc? Nie wazne. Ale troche hamskie to bylo. No coz moze masz powody. Dobrze, ze kolejny akcent gorzowski w BB. Tylko ze wszyscy Ci gorzowianie w Big Brother cos slabo identyfikuja sie z naszym miastem. Zamiast wymalowac haslo STAL GORZOW na scianie ;) , albo nosic szalik/koszulke Stilonu Gorzow :) to oni nic tylko pierdziela, wpierdzielaja, i opierdzielaja sie. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RZ Re: TO TA RUDA ???? IP: *.straz.gorzow.pl / *.gazeta.pl 20.05.02, 07:47 Pytam bo nie wiem, która to ta Biernacka ....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luj Re: TO TA RUDA ???? IP: *.interlinia.kam.pl 20.05.02, 08:53 Nie to ta głupia blondi ktora ostatnio weszła :-) Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow Re: Biernacka w BB3 hehehe 20.05.02, 09:24 Najbardziej zadziwia mnie, że pisują na tym wątku poważni forumowicze, tyle, że wstydzą się swoich stałych ksyw. Panowie, oglądanie takich programów to wstydliwa przypadłość, ale przecież i tak piszecie pod nickami. Nikt z Was nie będzie się śmiał. No, może nie za często... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RZ Re: Biernacka w BB3 hehehe IP: *.straz.gorzow.pl / *.gazeta.pl 20.05.02, 10:11 Miałeś kogoś konkretnego na myśli? Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow Re: Biernacka w BB3 hehehe 20.05.02, 10:17 Gość portalu: RZ napisał(a): > Miałeś kogoś konkretnego na myśli? Bardzo. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RZ Re: Biernacka w BB3 hehehe IP: *.straz.gorzow.pl / *.gazeta.pl 20.05.02, 10:53 Powiem ci więc tak: Wcale nie jestem stałym forumowiczem bo od dłuższego czasu, kiedy kilku gości postanowiło we własnym gronie jedynie bazsensownie nabijać ilość wiadomości uważając, że w ten sposób Gorzów będzie "bardziej ważny" przestałem czytać i wchodzić na forum. Jeśli chodzi o stałe nicki to .... używam kilku, gdyż czasem, kiedy chcę napisać coś krótko i szybko to używam swoich inicjałów RZ. I to tyle. Zastanawiam się koleś skąd w tobie znalazła się chęć kreowania rzeczywistości. Dziwne, ale ty nie jesteś dla mnie żadnym autorytetem moralnym (i nie tylko zresztą moralnym), abyś miał mi(ale i innym) określać, co jest warte oglądania, a co nie. Póki co to nie życzę sobie komentarzy, o tym, czy coś mieści się w twoich subiektywnych kanonach wartości. Jeśli nie lubisz czegoś, co lubią inni to po prostu zachowaj to dla siebie. Poza tym jeśli nie masz nic do powiedzenia w danym wątku to .... nic nie mów. Wydaje mi się, że starasz się kreować na kogoś, kto chce w każdym wątku, w każdej informacji zabrać głos. Nie lubię tego typu ludzi.Osobiście Big Brother w obecnej edycji obejrzałem może ze trzy razy. Nie oznacza to, że jestem jego zwolennikiem. Nie jestem jednak również przeciwnikiem. Skoro oglądają to ludzie, skoro jest na to zapotrzebowanie to oznacza to, że jest to w jakimś sensie potrzebne. Kiedy włączam telewizor i akurat wypowiada się np. Krzaklewski to po prostu przełączam na inny program - bez zbędnych komentarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow Re: Biernacka w BB3 hehehe 20.05.02, 11:06 Gość portalu: RZ napisał(a): > Zastanawiam się koleś skąd w tobie znalazła się chęć kreowania rzeczywistości. W każdym pewnie taka chęć jest. > Dziwne, ale ty nie jesteś dla mnie żadnym autorytetem moralnym (i nie tylko > zresztą moralnym), Kamień spadł mi z serca. > Póki co to nie życzę sobie komentarzy, o tym, czy coś mieści się w > twoich subiektywnych kanonach wartości. Jeśli nie lubisz czegoś, co lubią inni > to po prostu zachowaj to dla siebie. Nie. Będę mówił co mi się podoba. Albo nie podoba. Moim zdaniem BB jest (przynamniej była pierwsza część) pogramem debilnym. Forum jest właśnie miejscem wyrażania opinii i jeśli wydaje Ci się, że możesz kreować rzeczywistość w ten sposób, że możesz komuś na nim czegoś zabronić- nakazać, jesteś w błędzie. Pisze na tym forum na wszystkie tematy, które mnie interesują i dyskutuję z ludźmi, których lubię i których poglądy mnie interesują (to nie zawsze tożsame). > Poza tym jeśli nie masz nic do powiedzenia w danym wątku to .... nic nie mów. Też tak robię. Listę wątków, w których nie zabrałem głosu podam później. > Skoro oglądają to ludzie, skoro jest na to zapotrzebowanie to > oznacza to, że jest to w jakimś sensie potrzebne. To akurat żaden dowód. > Kiedy włączam telewizor i akurat wypowiada się np. Krzaklewski to po prostu >przełączam na inny program - bez zbędnych komentarzy. Szkoda, może dzięki Twoim komentarzom ktoś zmienił by swoje poglądy i nie zagłosował na AWS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RZ Re: Biernacka w BB3 hehehe IP: *.straz.gorzow.pl / *.gazeta.pl 20.05.02, 11:22 Dobrym miejscem wyrażania swoich opinii i poglądów jest np. pamiętnik. Tam przynajmniej nie wejdzie i nie przeczyta tego nikt, kogo to po prostu nie interesuje. A często jest tak, że ludzi nie interesuje, jakie zdanie na dany temat ma ktoś inny. Ot po prostu jego sprawa. I na tym chciałem skończyć. To, co chciałem ująć już napisałem wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow Re: Biernacka w BB3 hehehe 20.05.02, 12:49 Gość portalu: RZ napisał(a): > A często jest tak, że ludzi nie interesuje, jakie zdanie na dany temat ma ktoś inny. Ot po prostu jego sprawa. To czemu swoje zdanie publikuje na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RZ Re: Biernacka w BB3 hehehe IP: *.straz.gorzow.pl / *.gazeta.pl 20.05.02, 13:02 Dobrze, że zadałeś sobie to pytanie. Czemu ........ Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow Re: Biernacka w BB3 hehehe 20.05.02, 13:12 Gość portalu: RZ napisał(a): > Dobrze, że zadałeś sobie to pytanie. Czemu ........ Nie sobie, tylko Tobie. Teraz dodatkowo zadaję Tobie pytanie, czemu chcesz rozmowę przekształcić w pyskówkę? Ja wiem, czemu piszę na forum. Mam potrzebę pogadania z ludźmi. Niektórych poznałem przez ten rok, jakoś tam polubiłem. To wszystko podszyte jest wrodzoną moją grafomanią, do której nie tylko ja na tym forum się przyznaję. Jakoś wystarczy mi to tłumaczenie. A mnie ciekawi po co ktoś, kto nie chce rozmawiać o swoich poglądach, przedstawia je na publicznym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
klin! Re: Biernacka w BB3 hehehe 20.05.02, 13:30 He he... najśmieszniejsze jest to, że jedynym RZ-etem, jaki się tu do pory udzielał był... Borys :) A może to kłótnia o nicka? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow Re: Biernacka w BB3 hehehe 20.05.02, 13:34 klin! napisał(a): > jedynym RZ-etem, jaki się tu do pory udzielał był... Borys :) ? Odpowiedz Link Zgłoś
klin! Re: Biernacka w BB3 hehehe 20.05.02, 13:43 Re: Gratulacje dla zuzlowców! adres: 192.168.2.* / *.mps.com.pl Gość portalu: rz 31-07-2001 15:48 Dziękujemy. Rzurzlofcy. ----- Zadasz kłam moim detektywistycznym umiejętnościom? :) Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow Re: Biernacka w BB3 hehehe 20.05.02, 13:48 klin! napisał(a): > Zadasz kłam moim detektywistycznym umiejętnościom? :) No tak. Pora na emeryturę. Za mało bilobilu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROBERT Re: Biernacka w BB3 hehehe IP: *.straz.gorzow.pl / *.gazeta.pl 20.05.02, 14:35 No comments. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RZ. Re: Biernacka w BB3 hehehe IP: *.straz.gorzow.pl / *.gazeta.pl 20.05.02, 13:37 Koleś o co ci chodzi? Zapytałem o jakąś dziewczynę, o której tutaj pisano. Był to mój jedyny wpis od trzech tygodni, a tu nagle ty zaczynasz mnie strofować, pisać co jest dobre a co złe i że lubisz poznawać opinie ludzi. Zadaj sobie pytanie o co ci tak naprawdę chodzi? Ja piszę jeszcze raz - nie życzę sobie aby ktoś mnie pouczał co jest dla mnie dobre a co złe. Poza tym nie życzę sobie uwag o moim nick. Jest taki, jaki sobie napisałem. Nie chce mi się więcej z tobą gadać. Rozmowa wtedy ma sens, kiedy jeden traktuje drugiego poważnie. W tym przypadku obraziłeś mnie na wstępie, a ja z pewnością nie uważam ciebie za partnera do konwersacji. W tym momencie czas już skończyć tą żenadę. Pa Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow Re: Biernacka w BB3 hehehe 20.05.02, 13:55 Gość portalu: RZ. napisał(a): > Koleś o co ci chodzi? > Zapytałem o jakąś dziewczynę, o której tutaj pisano. Był to mój jedyny wpis od > trzech tygodni, (...) Zazwyczaj wpisujesz się jako Robert. To tyle. Na tym wątku jest jeszcze jeden nick "jednorazowy", jak sądzę. Figlarnie rzuciłem uwagę, że nie wszyscy chcą pod stałą ksywą dyskutować o programie traktowanym jako sieczka, nikt nie chce się przyznać wprost że go ogląda. A Ty wywaliłeś wykład o zasadach moralnych i kanonach wartości. Rozwinęła się dysputa. I tyle. Mam wrażenie, że zbyt poważnie traktujesz to forum i swój w nim udział. Odpowiedz Link Zgłoś