redakcja 23.12.04, 16:38 W żadnym wypadku nie życzę Wam: - monopolistów dających dostęp do www - wysokiego VAT-u na internet - wciśniętych CAPSLOCKÓW A na Święta... ... wyłączcie na chwilę komputer pozdrawiam Błażej Wandtke Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Janusz Dziękuję ale ja już święta obchodziłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.04, 18:11 Ja juz święta obchodziłem. Hanuka już była. www.estrada-sas.com.pl/ceremonie/pages/hanuka.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Dziękuję ale ja już święta obchodziłem IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 23.12.04, 19:53 Hey Janusz, Swiety Mikolaj jest politycznie i religijnie neutralny.... Zalap sie na pare prezentow... Shalom :) Odpowiedz Link Zgłoś
germanus Wesolych 24.12.04, 05:42 Niech Wam sie wiedzie, tak teraz, jak i w czas rodzinny. Oby taki byl, szczesliwy, radosny, przyjacielski, usmiechniety, sloneczny, a moze nawet nieco niepokorny (a dlaczego nie?). Duzo radosci, duzo usmiechu, pomyslnosci wszelkiej, wszystkiego dobrego. A specjalnie i nadzwyczajnie pozdrawiam Marka. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Wesolych 24.12.04, 09:47 Cicho noc świynto noc Toż już klupie Wielko Moc Wiymy ło tym - starzy młodzi Dzisioj dzisioj Bog sie rodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
bardgorzowski Re: Wesolych 24.12.04, 13:09 Rowniez i ja zycze Wam wszystkim Forumowiczom zdrowych, wesolych Swiat Bozego Narodzenia oraz szeczesliwego 2005 Roku. :-))) bard Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Wesolych 24.12.04, 13:45 Z Rudy śla powinszowania Czas opłatka to łomania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka59 Re: Dziękuję ale ja już święta obchodziłem IP: 161.52.83.* 24.12.04, 18:31 Hej Bernard i wszyscy ktorzy tu dzis zagladna! Zycze wesolych,spokojnych i pogodnych,rodzinnie spedzonych Swiat, bez wzgledu na wyznania polityczno-religijne. Wspanialych prezentow. Pozdrawiam Jolka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Dziękuję ale ja już święta obchodziłem IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 25.12.04, 00:48 Hey Jolka, Dziekuje i wzajemnie. Napisalas: ..." bez wzgledu na wyznania polityczno-religijne...." Kochanie, to nie swiateczne zyczenie... Na tym forum to zyczenie scietej glowy... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezes Re: Dziękuję ale ja już święta obchodziłem IP: *.gorzow.mm.pl 25.12.04, 09:56 Kiedy przejdziesz na forum miejskie i przestaniesz się tu pojawiać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Dziękuję ale ja już święta obchodziłem IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 25.12.04, 16:25 Hey prezes, Na cuda liczysz???? Pozdrawiam PS. Forum miasta okazuje sie byc bardzo fajnym... Przyzwyczajam sie do nieco innej formy. Towarzystwo bardzo mile. Jak do tej pory tylko jeden agent forum Gazety probowal jakiegos sabotazu jednak zostal wykopany zanim wnerwil kogokolwiek. Hey, zmien nick-name, popraw zachowanie i wpadnij na forum miasta pogadac... Pozdrawiam serdecznie i swiatecznie raz jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezes Re: Dziękuję ale ja już święta obchodziłem IP: *.gorzow.mm.pl 25.12.04, 19:24 Zanim się pojawiłeś było tu miłe i ciekawe towarzystwo. Nawet teraz, czasami, kiedy się nie wtrącasz, rozmowa bywa interesująca. Po prostu nie zauważasz kiedy puszczasz bąka w towarzystwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Dziękuję ale ja już święta obchodziłem IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 25.12.04, 21:17 Hey prezes, Nie z takich jak Ty sie smialem i smieje... Twoje obelgi na nic... Pozdsrawiam oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
festiwalowa Re: Życzenia 24.12.04, 15:33 wszystkiego dobrego!!! www.festiwalowa.gazeta.prv.pl/ życzy redakcja Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Życzenia 25.12.04, 00:01 Jezus sie już nom narodzioł Zowdy bydzie ludzi godzioł Bo w Niym richtig bosko moc Co rozświytli kożdo noc. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Życzenia 25.12.04, 09:43 Żłob we stajni przi gowiedzi Tako sie zdarzyło Piyrszy "tron" na kerym "siedzi" Dyć wiela ich było? Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Życzenia 25.12.04, 14:21 Pastyrze Mu piyrsi prziszli pokłon złożyć Szczyńśliwi że tego łoni mogli dożyć Tako my pastyrka dzisioj łodprowiomy Dzieciontko przi tymu przeca w sercach momy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihiro Re: żebyśty w końcu wsioku zmądrzał! IP: *.gorzow.mm.pl 27.12.04, 02:27 Idiot? Swoje wypociny pisze teraz w ZG. Cenzura śmieci musi usuwać. Szkoda, że nie na stałe! Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: żebyśty w końcu wsioku zmądrzał! 27.12.04, 19:19 Gość portalu: hihiro napisał(a): > Idiot? > Swoje wypociny pisze teraz w ZG. > Cenzura śmieci musi usuwać. > Szkoda, że nie na stałe! zobaczymy..............cała sieć..........-kto był idiot...:-)))))))-a kto dupkiem i kretynem?......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezes życzenia nowych artykułów jeszcze w 2004 IP: *.gorzow.mm.pl 27.12.04, 09:36 Będą jakieś na stronie gorzowskiej? Odpowiedz Link Zgłoś