Gość: 2004 IP: *.gorzow.mm.pl 10.02.05, 23:31 Czy ktoś był już na komisji poborowej 2005? Jak tak to jaka jest komisja, chodzi mi o skład Czy są te same barany co rok temu czy inni. Z góry dziękuje za wszelkie informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: werty Re: POBÓR 2005 - pilne!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 00:42 Nie wiem czy w komisji... ale przed nia stanie co najmniej jeden baran... i to pilnie... od razu bilet na rogi niech bierze i Ku chwale - wale... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janko Re: POBÓR 2005 - pilne!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 21:03 no ja tez ide na komisje w tym roku w przyszlym tygodniu. ide pierwszy raz i jestem ciekawy jak badaja, tzn czy mam sie bac tego co niektorzy opowiadaja.?? pozdrowka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GNU Szukajacy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 21:44 A co? szukasz tego któremu dałeś w łapę? To było w zeszłym roku - komisje sie zmieniają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2005 Re: Szukajacy... IP: *.gorzow.mm.pl 11.02.05, 22:05 Nie w zeszłym roku komisje wcale nie obchodzilo czy jestes chory czy zdrowy nawet jesli miales dokumentacje lekarska ktora wskazywala na kategoie d to i tak nic nie dawalo bo te barany nawet tych dokumentow nie ogladali A mam do ciebie pytanko: po co chory ma placic zeby ktos raczyl przeczytac jego papiery? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GNU Re: Szukajacy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 22:08 Żeby nie iść do wojska.... choroba to nie wszystko.... mozna wyzdrowieć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2005 Re: Szukajacy... IP: *.gorzow.mm.pl 11.02.05, 22:59 chyba ze ktos ma wrodzona wade serca :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: open Re: Szukajacy... IP: *.gorzow.mm.pl 12.02.05, 09:57 ... wrodzona wade serca... i niechec do bycia miesem armatnim poniżanym przez trepów. Wprwdzie to tylko 10 mc ale stracone . Mozna sobie policzyć wyjeżdżając na 10 m-c do Irlandii i zarabiajac 10 eu na godzinę . Mozna wybierać. Róznica jest taka ,ze w Irlandi nie masz kontaktu z politrukiem , Oh pardon co ja godam , kapelanem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werty Re: Szukajacy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 13:24 "...z politrukiem , Oh pardon co ja godam , kapelanem ..." Teraz rozumiem twoje rozgoRYCZENIE - zabrali ci etat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: open Re: Szukajacy... IP: *.gorzow.mm.pl 12.02.05, 20:23 Widzisz jaki masz problem z kumaniem zmiany sytuacji w tym kraju miejsce politruków zajeli kuriewni . Nawet jak robie sobie jaja z politycznych i kuriewnych opiekunów to nic ,a nic nie pojmujesz . Ucz sie historii tej z PRL też . AMEN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werty Re: Szukajacy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 20:31 Nie wszyscy maja taki otwarty umysl jak ty... wsparty lekturą "nie" napewno dokonasz wiwisekcji poprzedniego ustroju ktory cie skrzywdzil... Pewnie jesteś rencistą ... a raczej emerytem mundurowym... Ale cóż z moim zmknietym umysłem moge pojąć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poinformowany Re: Szukajacy... IP: *.gorzow.mm.pl 12.02.05, 22:37 Gość portalu: open napisał(a): > Widzisz jaki masz problem z kumaniem zmiany sytuacji w tym kraju miejsce > politruków zajeli kuriewni . Nawet jak robie sobie jaja z politycznych i > kuriewnych opiekunów to nic ,a nic nie pojmujesz . Ty niczego nie pojąłeś i już nie pojmiesz. Jak ci się robiło jaja z politruków za komuny, co? Wolność słowa cię nie przytłaczała? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: open Re: Szukajacy... IP: *.gorzow.mm.pl 15.02.05, 09:46 Poinformowany -Napisał wolnośc słowa cie nie przytłaczała? Oj nie jeździlo sie na obozy studenckie. Co do wolności słowa to kiedyś mówiło się tak :w NRD było żarcie ale szczekać nie wolno było . W Polsce z żarełkiem krucho ale szczekać do woli . To przeciez był najweselszy barak w Układzie Warszawskim. Osobiscie sprawdziłem jadac stopem przez wszystkie pozostałe "baraki". I jeszcze co do wolności np. w radiu . w poprzednim ustroju roc,kowej grupu nie uswiadczyłeś na foni teraz tez . Nul alternatywnego rocka jeno jakieś Wilki i trole Krawczyki Odpowiedz Link Zgłoś
emkael Re: POBÓR 2005 - pilne!!! 12.02.05, 21:35 Do wojska, a nie tu się wymigiwać! Ojczyzna WAS wzywa... hahahaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klar Re: POBÓR 2005 - pilne!!! IP: 83.238.11.* 16.02.05, 09:12 Chłopaki boją się fali, po co mieszać tu Ojczyznę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbara JA BYM TEŻ CHCIAŁA DO WOJSKA IP: *.gorzow.mm.pl 16.02.05, 12:04 Ale niestety mam miedzy nogami pochwisko,które mnie wkurza. Odpowiedz Link Zgłoś